Бременни майки в чужбина - 32 тема

• 25 392
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • Edinburgh-UK
cutty май скоро ще си имаме бебе,а аз имам едни такива предменструални болки но са само сутрин и са много кратки
LadyDiDi ти къде по-точно в Англия си?тука при мене няма индийци,черни и т.н преобладава шотланското население,в някой части на Англия найстина има доста индийци,но зависи къде живееш.ето от този вид килимче изработвам,но напоследък не съм се занимавала много че ме боли ръката .

http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/2950440/c_1/1%7 … %7C14417390.htm?_$ja=tsid:11527%7Ccc:%7Cprd:2950440%7Ccat:christmas+%26+gifts+%3E+art+and+crafts+%3E+craft+kits+and+accessories

Момичета аз тази сутрин съм ранобудна,цялото тяло ме сърби,нещо ужасно е и се намазах с крем здраве дано да поуспокой кожата че не се издържа така,отивам да закусвам че трябва да пия таблетките желязо,а май ми се върна проблема с ходенето до wc....... Sad

# 676
Светле, не се ли сещаш къде е най-голямата общност на индийци и пакистанци - Бирмингам! Ние сме на 30 мили и не е толкова зле де, но все пак болницата е пълна с такива лекари.
Килимчето много ми хареса, може и да се пробвай на едно малко и после един голям килим да заформя  Laughing
Аз се мажа с Био Ойл, но от една седмица имам едни пъпчици, не знам дали е от него обаче, ползвам го около месец вече все пак... акушерката каза хормонално. Кожата ми е доста капризна по принцип и има склонност към омазняване и опъпчване по лицето и се чудя какво да я правя... Как се спасявате вие?

# 677
Болезнени контракции със стягане и аз си имам но са доста нерегулярни, не ме притеснява особенно, знам, че със сигурност ще си искарам до декември. Peace
С мазането съм доста нередовна, за разлика от първата бременност.До сега съм плюс 10кг, надявам се да не качвам повече от 2кг за няколкото седмици , които ми остават.

# 678
Терми, честит син! Да ви е жив и здрав  Hug чакаме разказ и снимки Simple Smile

cutty, като те чета, май и ти ще ни разказваш скоро Simple Smile

Аз днес съм кратка, няма кой знае какво при мен. Пия си антибиотиците, видимо урината ми се изчисти, но ме хвана едно.....щастие голямо. Поне нямам киселини и indigestion от два дни, но пък ям много постно и бавнооооооо като бебе Simple Smile Писна ми, честно казано, искам да се храня като нормален човек отново. Но пък бебчо ме подбутва напоследък, и усещането е толкова сладко, че после си мисля, че съм готова да изтърпя още 4 месеца повръщане за него/нея Simple Smile

Hug на всички и приятен ден!

# 679
  • Λάρισα
Честито на Терминатор и от мен! Да й е жив и здрав синът, а на нея - бързо възстановяване!

# 680
  • Edinburgh-UK
LadyDiDi разбира се че се досетих но бях длъжна да попитам  Hug
meleean какви бактерии ти намериха в урината че си на антибиотици?на мене всеки път ми излизат различни неща-протеини,левкоцити обаче всичко било нормално и не съм пила нищо а и последният път на изследването пишеше че всичко е нормално с изключение на хемоглобина от 148 е паднал на 109 и сега последно е паднал още и ми изписаха таблетки желязо да пия.отвратителни са ми,обаче ги пия няма как.аз през цялата бременност до сега си изкарах без апетит и почти нищо не мога да ям,само течности пия ,плодове,млечни продукти и от време на време зеленчуци а винаги съм обичала месо,а изведнъж спрях да го ям и резултатите са на лице.честити ритничета  Hugвсичко си заслужава да изтърпиме заради малките пухкави бебчета

# 681
Светлееее, златна си с този килим, как се ентусиазирах сега, ако знаеш, харесах си един голям хахаха Лесно ли се прави иначе, дай отзиви  Hug

# 682
Честити бебчета на Цвети и Терминатор!  Hug Hug Hug
Да да много щастливи и спокойно бебоци!

Преди да успея да ви прочета 2 теми, които изпуснах, да ви покажа снимките на 2 хлапета, които гоних в събота за да снимам натоварена с 2 фотоапарата, раница и 4 обектива  Crazy това в продължение на 3+ ч - накрая се носех като пияна стринка от умора и бях убедена, че ще родя до вечерта и не знаех на кой да се обадя, за да ви кажа, че родих  Joy Joy Joy!

IMG_3470-PPL by

IMG_3548-PPL by

ПС Някой ми беше задал въпрос за снимки и се опасявам, че съм забравила кой и какво питаше и много ме е срам  Embarassed Моля, момичето, което ме питаше да ми пише, че е безобразие да съм толкова изкуфяла!

# 683
Светле, незнам какви точно  Tired, но урината ми беше тъмно жълта/почти кафява на цвят, в продължение на 3-4 дни. В петък вечер ходихме в 11 часа през ноща до спешното заради indigestion, болката беше нетърпима и дежурният доктор искаше да ме види. Там ми провери урината и каза инфекция - бактерии, какви точно не каза, а и аз бях много паникъосана и не питах, но знаех, че има нещо заради цвета. Пия ги от 2 дни и урината ми вече има здравословен цвят. Притеснявам се, че ги пия, но четох за тях, че са безвредни за бебето. Те са от тези с пеницилин, за всякакви бактерии.

Иначе хемоглобина, преди 2 седмици, ми беше 12.9 ако не се бъркам.

Запалихте ме с тези гоблени и килимчета да знаете Simple Smile Искам и аз да се пробвам! А как ми се искаше да можех да плета Sad

# 684
Meleen, радвам се, че нещата се подобрявам, дано да не се повтаря. Това си е от лошо храносмилане, незнайно защо...
И на мен ми се иска да мога да плета, веднага бих си оплела един шал за зимата  Laughing Ама бебешките неща ми се струват много сложни - терлички, чорапчета, жилетки... Не е за мен май. По-добре килими и гоблени  hahaha
Agent Provocateur, снимките са страхотни! Ти за удоволствие ли снимаш или вече е професия?

# 685
Агенте, страхотно си се представила със снимките , както винаги!

# 686
  • Edinburgh-UK
Агент снимките са много хубави  Simple Smile
LadyDiDi килимчето се изработва много лесно,можеш да видиш ето това:
http://www.youtube.com/watch?v=lfO7cRE-wA8
аз преди много години съм изработвала голям килим,но бях забравила и благодарение на този клип си припомних,пробвай много е лесно и не е такава голяма играчка като при гоблен,и става много бързо.ако решиш да шиеш килимче пиши как се справяш. HugЗа пъпките на лицето аз използвам олио от чаено дърво от (body shop) много съм доволна ,винаги като ми излезе пъпка се мажа с него и за 1-2 дена изчезва.Моята коса по-принцип е склона към омъзняване обаче сега е станала по-суха и съм много доволна. Hug
meleean радвам се че сега си по-добре,хапвай си по-малко но по-начесто.
Уффф как искам и аз да мога да плета,щях да оплета за бебо много неща,аз му купих плетени шапки от е-бай,много са хубави а мама ще донесе терлички.

# 687
Ох, не, край, няма да мога да спя тази вечер с тези килими! Довечера ще изненадам половинката с новината хахаха

# 688
  • Edinburgh-UK
я вижте какво намерих:
http://direct.hobbycraft.co.uk/products-Mouseloft-Stork-Card-Occ … chlets_286653.htm.
много оригинално  Simple Smile

# 689
хахаха, Светлееее, побъркахме се май вече тотално, а?  Joy

Аз това си харесах http://direct.hobbycraft.co.uk/products-Dimensions-Toy-Shelf-Bir … tch-Kit_34823.htm
Ама защо всичките са cross stitch?!?

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 18:43 от LadyDiDi

Общи условия

Активация на акаунт