Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 38

• 45 716
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • В Европа!!!
Моля, помогнете за едни размери.

10 32R и 10 34L  newsm78

Не ми се струва да е дължина... става дума за дамски дънки.

На първото-32R означава че са с дължина 32"регуляр" а на второто-34L с дължина 34"ларж" Peace 

# 586
Здравейте момичета Simple Smile

Харесала съм си ТОВА за мънечката ми. В момента е 68см. Искам да й го поръчам за зимата. Кажете кой номер да го поръчам 6-9 (74см) или 9-12 (80см). Умалени ли са , точно ли са, уголемени ли са?

Благодаря предварително Simple Smile
И според мен вземи по-големия размер.Все пак ще има и др. дрехи отдолу и трябва да е по-свободно. Peace
За интернет пазаруването, не вярвам в тази тема да има човек, който да успори.И покрай мен хората ми се кокорят и чудят защо пазарувам от Англия и си мислят, че съм голяма работа и едва ли не се чудя къде да си давам парите.Ами да ме сорят, но няма да си давам парите за буклуци! Оня ден, ей така, от любопиство обикалях детските магазини.Харесах едно яке, много добре изглажда, но като надигнах да видя подплатата и шева разшит и стърчи вата и за това чудо ми искат 48 лв ShockedКитайски буклук!За храната им без спор е в пъти по-евтина от тук и за техния стандарт си е направо разхищение.Докато живеехме там хладилника беше препълнен със всичко каквото си помислиш, а тук само с основни неща...Iceland не е един от най-евтине магазини.Като цяло във всеки правят оферти.За мен най-евтин си остава LIDL
А има и една голяма верига за дрехи PRIMARK, но нямат онлайн пазаруване. Sad Там дрехите са им много много евтини.И между другото в онлайн магазините не пускат чак такива оферти като да отидеш направо в магазина....

# 587
triffy , Панда, благодаря Simple Smile   bouquet

Панда, напълно съм съгласна с теб за пазаруването от Англия. От скоро пазарувам онлайн, но вече определено мога да "открия разликите" Wink Цените по нашенските детски магазини са ужасно завишени. Това космонафтче ще ми излезе около 20-25 лева, тук гледах едно 68 лева  Shocked Е трябва да съм луда, за да купя това от тук  Crazy

Моля, помогнете за едни размери.

10 32R и 10 34L  newsm78

Не ми се струва да е дължина... става дума за дамски дънки.

32R - regular (за хора със средна височина) Взех си панталон Regular дължината от чатала до долу е 81см, висока съм 168 и ми е перфектен
34L - long (за по-високи хора)

Ох, сетих се да питам още нещо ...
Поръчах от АСДА преди около месец разни дрешурлячета. Обаче като ги получих едно комплектче беше скъсано ... протрито, защото плика, в който бяха се беше скъсал (от влачене все едно). Писах им - отговор - никъв! Кво да правя?

# 588
Хмм, ако си там веднага можеш да го върнш, но от тук...Не съм много запозната от тук каква е процедурата, но ако аискаш да го смениш ще е за твоя сметка транспорта...Да кажат мамите по-компетентни по този въпрос.
И още нещо да допълня.По-горе се пишеше за недружелюбните магазинерки, които те гледат на криво(най-малкото), че си с дете в магазина.В Англия децата свободно си бутат и играят с играчките, докато майките им пазаруват.Аз бях направо втрещена как бутат и никой не им прави забележка, падат дрехи, падат играчки и все им е едно.Там си имат специално персонал, който минава и ги оправя.А тук даже може да те накарат да си го купиш!

# 589
Да, проблема е че не съм там Cry  Абе прежалих го, ама поне да знам какво да правя, ако ми се случи друг път ...

За недружелюбните магазинери - вчера имах среща, но подраних и реших да вляза да си купя нещо от близкия магазин (Ена) докато чакам - ееееми то едва минавах по коридорчетата с количката, да не говорим за "любезния" персонал, който ме гледаше "на криво" все едно съм им изяла закуската.
Един единствен магазин (близо до южния парк) засега съм влизала и са били любезни момичетата,въпреки че съм с количка и дете (много често ревящо, защото не обича да пазарува) и дори занимаваха малката, докато аз й избирам разни неща, но пък е скъп Wink

А за сравнения Мадъркеър в БГ лот 7 бодита - 70 лева, същите в Англия - донесени до тук и тн 30-32 лева. Еми аз ли нещо не стоплям - нашия стандарт ли е по-висок от този на англичаните?  Thinking

# 590
Еми аз ли нещо не стоплям - нашия стандарт ли е по-висок от този на англичаните?  Thinking
Мдаааа, ама заплатите са ни по-ниски  Mr. Green

# 591
Ааа, за заплатите да не говорим ooooh!
Аз там изкарвах за 1 ден една българска минимална, която тук се взема за 1 месец. Naughty

# 592
Здравейте!
Искам да попитам дали някой ще пуска поръчка от asda.com и дали може да съвместно!
Simple Smile

# 593
Момичета помогнете с размери на дънки
36 европейска номерация на 10 UK  ли отговаря. Всъщност размерите са ханш 92 талия 66 - 10 размер ще стане ли  newsm78
 newsm78

# 594
  • София
Момичета помогнете с размери на дънки
36 европейска номерация на 10 UK  ли отговаря. Всъщност размерите са ханш 92 талия 66 - 10 размер ще стане ли  newsm78
 newsm78

Май е по-добре 8, но и друг да каже  Rolling Eyes
Получих си и аз нещата от намаленията в Маркс и Спенсър, доволна съм, както винаги, жалко че не се доредих до чорапи  Simple Smile

За пазаруването от сайтовете сте написали всичко, което и аз мисля. Познатите ми не го разбират, не смеят да рискуват заради неуцелване на размера, източване на картите, връщане на дефектна дреха и т.н. Някои не ги интересува по принцип пазаруването, не им е приоритет това децата да имат повече от 2-3 комплекта дрехи или повече от един чифт обувки.
Плюсовете няма нужда да ги коментирам- качеството, цените, цветовете, материите. Купувала съм дрешки от тук в началото, почти всяка втора пуска боя и може да съсипе всички останали. Сега всичко слагам в пералнята без такива притеснения  Simple Smile
Минусът на това пазаруване за мен  е само един- пристрастяването  Crazy

# 595
  • София
От къде се вземат нещата от Габ ко?
Трябва ли предварително да им пиша, че искам да поръчам на техен адрес или пускам си поръчката и после ги уведомявам  newsm78

# 596
Да се включа и аз с малък коментар за нашите магазини. Ами аз съм 16-18 номер по английската номерация и познайте как си намирам дрехи. След всеки тур по магазините си развалям настроението и оставам с впечатлението, че съм извънгабаритна жена-гигант. А не съм дебела... Навсякъде ме убеждават как това ще ми стане - да съм пробвала. Това било универсален размер и как щяло да ми стане... Е, ами в английските магазини има няколко номера след моя и нямам проблем да си поръчам нито дреха с моя номер, нито обувка ... Цената я осавям без коментар - вие достатъчно добре знаете там как стоят нещата ...

# 597
  • София
От къде се вземат нещата от Габ ко?
Трябва ли предварително да им пиша, че искам да поръчам на техен адрес или пускам си поръчката и после ги уведомявам  newsm78

Нещата им  се взимат от техния склад на Филип Кутев 5, близо до зоопарка, но това ще ти го напишат в имейла, с който ще те уведомят , когато ти пристигнат нещата. Няма проблем да им напишеш, след като вече си поръчала, за да знаят, че на твое име ще идват пратки.

# 598
Да се включа и аз с малък коментар за нашите магазини. Ами аз съм 16-18 номер по английската номерация и познайте как си намирам дрехи. След всеки тур по магазините си развалям настроението и оставам с впечатлението, че съм извънгабаритна жена-гигант. А не съм дебела... Навсякъде ме убеждават как това ще ми стане - да съм пробвала. Това било универсален размер и как щяло да ми стане... Е, ами в английските магазини има няколко номера след моя и нямам проблем да си поръчам нито дреха с моя номер, нито обувка ... Цената я осавям без коментар - вие достатъчно добре знаете там как стоят нещата ...

Queen L   Hug напълно те разбирам, тука преди години излизах от магазините все една съм най-голямата дебеланка, едва ли не  Joy  , в момента все пак наедрях де, ама 14 номер по UK едва ли така изглежда   Crazy

м/у другото имам едно въпросче, преди време бях пуснала питане за колелета без педали, за което много благодаря за отговорите на всички, но знаете ли получих съобщение от продавач, който ми рекламира тяхните колелета мился че бяха ПУКИ, на MISTO, позволено ли им е, така да пращат съобщения или да съобщя някъде, изобщо някой ако знае да сподели моля  Hug  Praynig

не съм пуснала питане за някакви търговци да си пращат офертите  Mr. Green , за сравнение, колелото струва 119 лв и нагоре, а в mytoys.de  е 29Е  Peace

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 22:40 от kate-rina

# 599
Славчето, много ми е интересно как точно и къде писа на АСДА  Rolling Eyes  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт