Великобритания - тема 32 Есенно-Коледна

• 40 336
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Честита мома на  Тzvelichkova

Момичета кажете от къде да купя евтин дъждобран и гумени ботуши ? Не съм обикаляла по магазините скоро , та ако може да ме насочите към конкретни такива . Hug

# 16
  • Русе
Ботуши взехме от Асда. Между 3 и 10 паунда можеш да намериш къде ли не - Асда, Теско, Спортсдайрект, M&S, Уилкинсън.... а бе къде ли не. Наистина почти навсякъде могат да се намерят на приемлива цена. Дъждобрана го взехме от B&M, ако не се лъжа. Само там намерихме тогава Томас Локомотива и той също беше намален - 1,50 паунда  Laughing Иначе резервен вариант ни беше Дисни (Бъз  Crazy). Там бяха по 12, мисля.
Аз не разбрах за детето ли питаш, ама да кажа  Mr. Green

GI, засягаш ми болната тема. Толкова много искам да имаме двор. Искам да мога да отворя вратата и да го пусна да играе. До преди да дойдем в УК, бяхме в къща. Дребното прекарваше по цял ден навън. Едва го прибирах, когато станеше време за лягане. Толкова е хубаво. Искааааааам  Crazy

# 17
Здравейте Simple Smile
Само да се разпиша и аз в новата тема   bouquet

# 18
tsvelichkova да ви е жива и здрава малката принцеса,много да ви радва,а вие много да я слушате  Grinning
Ave благодарности за новата тема  Hug

# 19
Честита дъщеричка на tsvelichkova   bouquet

Честита рожденичка на mariq_76   bouquet

Ave благодаря за новата тема   bouquet

# 20
tsvelichkova честита дъщеря! Да е много здрава! Наистина впечатлителни мерки (както е отбелязала GI) бързо възстановяване ти пожелавам!

# 21
  • Bristol
tzvelichkova, честито  newsm51 Много радост да ви носи момиченцето! Очакваме включване и от теб  Flutter
Pumpalka, чакам още едни ягоди от Ken Muir  Tired

# 22
  • Манчестър
Ave може ли да сложиш тази информация на първа страница за да не си пишем едно и също до безкрайност.
От болницата ще ви дадат информация къде да запишете детето.
- първото, което трябва да направите е да издадете анг. акт за раждане, акта се издава във два варианта, кратък и дълъг. Краткия не се заплаща, а дългия се заплаща и могат да ти издадат колкото копия искаш. На теб ще ти трябва дългия вариант за пред посолствато, защото в него има вписани и родителите.
- второ след като, се сдобиеш с дългия акт трябва да му се постави апостил (официален печат, който удостоверява достоверността на документа) имай в предвид, че няма да ти приемат анг. акт в посолството, ако няма тази заверка. Ето тук има информация: http://www.fco.gov.uk/en/about-us/what-we-do/services-we-deliver … legalisation/faq/ как става заверката, може по пощата, може и на място.
- трето с поставения вече апостил на анг. акт отивате в посолството и вадите пасаван на бебето, който важи за 1г. и струва 60 паунда, с пасавана се прибирате в БГ и вадите ЕГН.
- ЕГН за да се извади ще ви трябва пак анг. акт за раждане с поставен апостил и преведен от заклет преводач. Процедурата ми отне около 2сед. Ако искате да извадите международен паспорт на бебето докато сте си в БГ по - добре прати на някой пълномощно и акта за раждане за да си върви процедурата и като се приберете с вече издаденото ЕГН извадете паспорт.

Готово...
Като имам време ще го погледна пак и ще се опитам да дооформя..

Като се заплесвах и кликнах на един от първите линкове и видях познато имена дето не са се мяркали скоро, освен ако не са сменили никове
Маимунка, Matzo Ball....и тн

# 23
tzvelichkova Честита малка принцеса и от мен. Да е много здрава и щастлива! И аз чакам включване от теб, да кажеш как си. Желая ти бързо възстановяване. А бебата да е много послушно бебе, да папка хубаво,да спи по цяла нощта и да и се разминат много леко коликите.

Аве мерси за темата.

На нас ни смениха датата за операцията, по точно казаха, че на тази не може  по непредвидени обстоятелства, но не ни казаха кога може  Tired Но не ни смениха дата за предварителните прегледи, които са две седмици преди операцията newsm78

А за двора и аз много исках двор, ми сега имам, а моята хубостница не ще да седи там newsm78. Пет минути и се прибира или сяда на един от столовете около масата и си чака напитка Crazy Боян също не седи на вън. А има пясъчник, поне на малката да и е интересно, но не. На Мери пясъчника същия, ама там седи, а у нас не Crossing Arms Нищо поне си гледам цветя и много им се радвам Heart Eyes

Готови ли сте с костюмите за Хелоуин?
Лека ден на всички.

# 24
Добро утро  Flutter момичета искам да попитам нещо другия месец сме на сватба на бъдещо английско семейство, доста порових по сайтовете за подаръци ама нещо не се спрях на нищо Thinking, а пък и честно казано въобще си нямам на идея какво подаряват тука, ако някои може да помогне с идеийки ще съм много благодарна  Praynig , аххх само да кажа, че те нямат списък с подаръци от който гостите да си избират ( което щеше доста да ни улесни  Mr. Green)

Приятен ден на всички   bouquet

# 25
Честито, цвети, да расте здрава и усмихната! Давай снимки  Simple Smile

Аве, мерси за темата!

# 26
tzvelichkova Честито мила.Ох момиченце това ми е мечтата.Да ти е жива и здрава и много да ви радва.Чакаме снимчици smile3525
Ох мами, ходили ли сте скоро по магазините да видите колко много намаление има за бебенца.Аз днес бях и направо ми се напълниха очите.

# 27
Честито на всички, обзавели се с бебочета  bouquet

Ave, благодаря за темата Hug

# 28
Еха имаме си нова темичка Peace   AVE-мерси   bouquet

Аз от много работа тези дни изпуснах голямата новина Blush
tzvelichkova-ЧЕСТИТА ВИ ЩЕРКА   bouquet  bouquet  bouquet ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА.
Чакаме те скоро да се включиш с инфо Peace

Сега като сме почнали на бебешка тема- моята приятелка за която ви бях споменала и която се нуждаеше от бебешки дрешки за момченце роди тази сутрин една прекрасна 3кг-мова мома.
Ама бебеко стана в темичката  Hug  Laughing
Да са живи и здрави всички бебоци-  bouquet

poliz -аз не съм ходила на анг.свадба ,но мой познати ходиха и сега като си спомням бяха купили сребърни свещници.То зависи и каква сума си отделила и колко са ти близки.

Хайде спокойна вечер на всички  bouquet

# 29
  • UK
Ave,mersi che me spomenavash Simple Smile az cheta redovno, no sega sam na ACCA valna Laughing dogodina shte sam po-redovna v pisaneto kato se zavarnem v UK Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт