® E-bay - тема 60

• 32 377
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Я па ти, от какво се плашиш  Laughing
От банковото извлечение Laughing

Хаха, и от него също Joy

# 556
  • В Европа!!!
Обяснете ми,моля ви  Praynig
Сега като ми изтече търгът и как да направя така че купувачът да ми плати парите за шипинг както са описани в обявата а не тези които ми стоят в опцията за шипинг-защото там нали са само 4 Паунда?

# 557
Сега като ми изтече търгът и как да направя така че купувачът да ми плати парите за шипинг както са описани в обявата а не тези които ми стоят в опцията за шипинг-защото там нали са само 4 Паунда?

Изпрати фактура, там ръчно си въвеждаш стойността.  Peace

# 558
Ти в обявата какъв шипинг си писала?

# 559
  • В Европа!!!
Това дали е същото с опцията"Second chance offer"?

# 560
# 561
  • В Европа!!!
Оххх извинявам се но малкия ми беше на главата  ooooh!.
Не знам от къде да пратя на купувача фактурата и там цялата сума с доставката ли се пише или само за доставката  newsm78?

# 562
В менюто вляво като отидеш на Sell - Sold ще ти покаже търга, после срещу него вдясно имаш падащо меню - би трябвало първата опция от него да е Send invoice  Peace

# 563
  • В Европа!!!
В менюто вляво като отидеш на Sell - Sold ще ти покаже търга, после срещу него вдясно имаш падащо меню - би трябвало първата опция от него да е Send invoice  Peace
Да,вече се бях ориентирала но ти благодаря   bouquet

# 564
Имате ли проблем със снайперите и смяната на часа?

# 565
  • София
Аз съм с вградения в Мозила и нямам проблем, печели си  Mr. Green

# 566
  • София
На мен пък днес ми се случи нещо супер изненадващо, особено на фона на всички негативни коментари за англичанките. Спечелих преди няколко дни едни сандалки за дъщеря ми, пишеше, че са на mothercare.  Днес продавачката ми пише, че много се извинява, но объркала снимката в обявата и ми пратила сандалките на mothercare, но те били различни от снимката и сега за компенсация щяла да ми прати и сниманите. Така се уредих с 2 чифта нови сандали за 3 лири  newsm44  Чак ми е неудобно ...

# 567
  • Бургас
И с gixen нямам проблем!

Pinkie, е, намери се и една коректна англичанка!  Simple Smile

# 568
тая ще е някоя преселница да знаете Laughing

# 569
  • Видин
Да попитам нещо. Simple Smile Вчера ми върнаха парите за една неполучена пратка. В статуса пише следното: Pending Until Nov 5, 2010. Транзакцията ще се превърне в Completed, когато сумата е вече по сметката или греша?
Много се извинявам, но ми е за пръв път...  Embarassed

Да си повторя въпроса...  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт