® E-bay - тема 60

• 32 293
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Някой ще помгоне ли, колко пари да преведа на mimi_msm за подочистачката  newsm78 9,99 паунда цена + около 2-3 лв да ми я изпрати по пощата, а за посредника?  newsm78
mimi_msm трябва да каже колко са тежки. Уиуи, ако не си от града на Мими, по - добре търси някой от твоя град, че иначе много ще се оскъпи пращането - първо на посредника, после на Еконт, после поща. Ако си от София, аз мога да ти помогна.
Не са тежки не повече от кило и полвина максимум две. Продавача ги продава с безплатна доставка 9,99 е всичко при него но понеже никога не съм поръчвала на друг човек и даже незнам колко е паунда дали е 2,30 за лев  или е повече. Но ако наистина Уиуи си от София по добре е bitter chocolate да ти я вземе щото веднъж ще платиш на фирмата посредник там ще дойдат от 3 до 6 лв и после и за пощенските дето ще ти я пратя. Както си решите.

# 271
Привет
Получих си нещата от посредника
Тези дънки
 и тези са ми малки
Вече спирам да поръчвам дънки от Ибей. Явно съм нестандартна

Друго, което получих е:
боти за съпруга

Мини Мод за големия
Некст за малкия

# 272
Ами аз съм от Дупница, по принцип мога да си я взема от София, не е проблем.

# 273
Кьолшес подозрително липсва.
Дали да не напъваме дружно с нея?  Crazy

А защо така намалят процентите в намалението на БГ-мамма Еконт?  Rolling Eyes Много тъпо.
Хайде да се обединим и да им пишем, да изкажем недоволството си.
Къде го видя това??
Явно много сме им дошли майките Simple Smile

# 274
  • Бургас
Кьолшес подозрително липсва.
Дали да не напъваме дружно с нея?  Crazy

А защо така намалят процентите в намалението на БГ-мамма Еконт?  Rolling Eyes Много тъпо.
Хайде да се обединим и да им пишем, да изкажем недоволството си.
Къде го видя това??
Явно много сме им дошли майките Simple Smile

Ако е така... да стискаме палци всичко да мине бързо и безпроблемно!  Praynig

На сайта на Еконт го пише, от 01.11.

# 275
Мимита, защо пускам през пей пал, просто от там ми е по-удобно и решават много по-бързо от ибей и почти винаги в моя полза.

За тези подочистачки, или каквото е там....стават ли за персийски килими и едни такива като мокет? ако стават, ще взема едно такова чудо май и аз. ))))

Днес си получих пакети от Габко, този път съм супер доволна с нещата. Почти всичко е с етикетите и като видях цените на тях...направо без пари съм ги взела нещата. )

И сега, има една пратка при мен която е сгрешена.
Ако тук чете ЛУИЗА ПОПОВА, моля да ми пише.

# 276
Извинявам се ако въпрса ми не е подходящ за тази тема,но понеже сте го споменали....Та аз се регистрирах в Еконт Мама но как точно се ползва тази отстъпка?Четох в сайта им,но няма никаква информация

# 277
Предчуствам, че това ще е новата ни мания и продавачът ще се чуди колко жени живеят на адреса на г.   Joy
Много правилно предчувстваш  Mr. Green
Айде и аз съм в кюпа  Whistling - голямо чистене ще пада и у нас  Laughing

# 278
  • Шумен
....................
На сайта на Еконт го пише, от 01.11.

Много лошо, ако можем да направим нещо - да действаме, макар че не виждам какво може да се направи по въпроса. Rolling Eyes

# 279
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,спечелих едни боти на Некст,но продавачката ми писа,че открила някакъв дефект и нямало да ми ги прати,щяла да ми вътре парите.Как ще стане това нещо,автоматично с пейпал ли ,аз трябва ли да правя нещо? newsm78

Малко нахално,но пак се самоцитирам,понеже никой не отговаря. Rolling Eyes

# 280
  • Шумен
radost24, продавачът трябва да направи refund, провери в PaypPal дали има отразена транзакция.

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 15:55 от vi_ki

# 281
Във връзка с премахване на част от намаление от Еконт, от Габко ми отговориха, че преговарят с куриерски фирми и като стигнат до някакво решение ще уведомят клиентите си Peace
Като гледам с пощите пак не излиза много евтино, защото ги задължавали да ползват от техните кутии newsm78

# 282
Като гледам с пощите пак не излиза много евтино, защото ги задължавали да ползват от техните кутии newsm78
Да, бе! И как ще ги задължат ми е много интересно?  Whistling

# 283
desex така ми отговориха. Въпреки че се чяза пратка от 10кг как ще я сложат в техните кутии. Все пак съм чела из други теми, че в някои клонове не приемат пратки опаковани както и да е  Peace
Съжалявам за офф-а  Embarassed

# 284
Да бе, задължавали ги. Затова досега от 30 пратки, само 2-3 са ми били в кутии от пощите.Винаги са ми в други кашончета. Но аз предпочитам пощата, по-удобно ми е. За 1кг, 6лв някъде ми излиза. За два- 9лв.

Аз имам въпрос. Получих си едни страхотни маратонки. Ок, обаче в обявата пишеше УК5, но дойдоха УК 4. Както и да е, аз по принцип нося 37.5. Успях да си набутам крачето в тия, макар и 37. Малко ме стягат, но ще се отпуснат, страшно си ги харесвам.
Все пак писах на продавача, да знае, че са еди кой си номер, а не обявеният в обявата. Без да съм груба, или да имам някакво искане към него. И сега си влизам в пощата, и той човека, ми се извинил, и ми върнал паричките. Crazy Да, обаче аз не съм съгласна, искам да си му ги платя, страхотни са, макар и трудничко ми стават, и не ми е удобно, да го прецаквам.
Така че, кажете как да му върна паричките. Има ли начин да откажа рифънд-а, или да ги пращам със сенд мъни?

Общи условия

Активация на акаунт