® E-bay - тема 60

• 32 457
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Какви са тези подочистачки, които си накупихте по 9 паунда? Роботи ли?

# 436
  • До хладилника, който обичам
Любимо ми е като парфюмче, мирише ми на секс Embarassed Crazy
И на град? Mr. Green

Добър търговец за декоративна козметика да кажете? Лореал, Мейбълин, нищо твърде скъпо?

# 437
НЕ се пере, сакън!  Shocked Изпереш ли го, ще спре да ахка и охка.
С насапунена кърпа или гъбичка търкаш, после с влажна кърпа обираш и това е. И нашето е в леко антивид, ама гугука, за радост на бебето, щото кака му играе с другите понита от серията, не с това което е толкова сладичко (признавам, че се е случвало да седя и да го натискам по крачето, а то да ми охка насреща  Crazy )
Кутийката за батериите не се вади  Peace отвиваш капачката (болтчето, т.е.) и ровичкаш колкото можеш. По-трудно е, достъпът не е очеваден, но какво да правиш  Laughing
Ако е коректна - ще ти ги върне, ако решиш да пращаш обратно. Въпреки че има продавачи, които казват - рефънд да, но не и за пощенски, и имат право...

Дойде ми столчето за кола  bowuu Доставката дотук излезе колкото него  Crazy Но е готино и тук такива няма, не се жалвам. (Britax Eclipse Asis).

Бу, честито за столчето! Със здраве да си го ползвате! Simple Smile

Мъжо ми тегли едни майни с това пони, ама като съм карък, кво да правя... Whistling Сега отиде за батерии, че тези дето ги имаме май са изхабени, защото понито не охка. Малката само обикаля и пита готово ли е. Crazy
Тъпата англичанка иначе е със 100% положителен фийдбек. Дали ако й прасна една отрицателна ще се трогне? Outta Joint

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 09:53 от enigmata

# 438
  • София
Праскайте им отрицателни оценки като са ги заслужили! Хич не ги жалете, че са със 100% фийдбек. То затова им е добър фийдбека, че все на някой му дожалява. Изобщо не се церемоня, а и напоследък често получавам разни носени неща, които съм купила като нови с етикет. Дори и да съм отворила кейс и ибей да са решили в моя полза пак пиша отрицателна и обяснявам, че рифънда е след намесата на ибейците.  Crossing Arms Уж нищо не взимам от продавачи под 98% положителен, а последните два месеца доста дървета получих.

# 439
  • В Европа!!!
Е,аз виждам че има и такива по 28 дни,но май наистина са за бизнес продавачи,защото два от артикулите ми са с опция "Купи веднага" и не ми дава повече от 10 дена  Peace
E, ще е интересно да покажеш търг за повече от 10 дена.  Simple Smile
Не знам как си организирала обявите си, но използвайки Fixed price опциите са 5, 7, 10 и 30 дена. Ползвайки Online auction където има и вариант Buy It Now price, вариантите са до 10 дена.

Ами наистина няма как да ти покажа търг за 28 дена  ooooh! защото това са само с опция "Купи веднага"  Wink.
Благодаря ти за инфото  Peace.

# 440
  • В Европа!!!
Праскайте им отрицателни оценки като са ги заслужили! Хич не ги жалете, че са със 100% фийдбек. То затова им е добър фийдбека, че все на някой му дожалява. Изобщо не се церемоня, а и напоследък често получавам разни носени неща, които съм купила като нови с етикет. Дори и да съм отворила кейс и ибей да са решили в моя полза пак пиша отрицателна и обяснявам, че рифънда е след намесата на ибейците.  Crossing Arms Уж нищо не взимам от продавачи под 98% положителен, а последните два месеца доста дървета получих.
И аз бях получила едно якенце за малкия уж ново с етикет а пристигна изцапано и без етикет #2gunfire.Като и сложих отрицателна оценка и тая нахалница ми вика-"За какво сте недоволна след като сте си купили яке за тези пари?"-направо ми идеше да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.Егати наглата-верно че го спечелих за 2 лири но поне да беше го изпрала,така и така е без етикет  #Cussing out.

# 441
Спечелих преди малко ново кожено яке за един приятел - 17 паунда с доставката. Бях изфукала парите в картата и затова с най - добри чувства му писах на продавача, че се радвам, че съм спечелила това чудесно яке и ще му го платя утре. Муньо (така се казва) ми е отговорил така:

Thank you very much for doing business with me. However, please note that the jacket's cost is £49.99 not £13.00

Thank you very much for your interest

Как да го тълкувам, дали изобщо ще изпрати якето тоя?

# 442
Пиши му, че се е объркал нещо и търгът е завършил за 13 лири, 17 с доставката, колкото и ще му преведеш.

# 443
  • ride my bike...
преди време отворих диспут, спечелих го и ми върнаха парите.
Днес обаче получих това за което ми върнаха парите....
Как мога да го платя обратно на продавача ? newsm78

# 444
Пиши му, че се е объркал нещо и търгът е завършил за 13 лири, 17 с доставката, колкото и ще му преведеш.
И на теб ли ти мирише на нямащ-намерение-да-праща-якето Муньо?  ooooh!

# 445
Леле, като гледам, колко непращащи Муньовци са се навъдили напоследък, ще се похваля с половин уста http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3004839 … ame=STRK:MEWNX:IT
Flash, и на теб честити ти Кларксове!  Peace Същите ги гледах и аз и им се чудих, но се спрях на тези!  Heart Eyes

# 446
Колко преди време? До 2 месеца назад ти стои в watched (won/purchased), или го издири през ПейПал хистори, прати му чрез Send money и му пиши в бележка обяснение.

bitter chocolate, може най-малкото да се опитва да хитрува на дребно.

# 447
# 448
  • В Европа!!!
И аз имах такъв случай преди време с едно чадърче за количката на малкия и писах на продавача че е пристигнало и той ми изпрати инвойс. Peace

# 449
Колко струва да пуснеш обява в ebay и дължиш ли някаква сума след като продадеш продукта.Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт