Скорпионките ...прекрасни...-2

• 30 280
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Търпя градивна критика, но човекът трябва да ме е респектирал, което не е много лесно.
Бързо избухвам и се ядосвам, тогава да не си ми насреща, защото...........ще те смачкам, като..........с годините започнах да се уча да овладявам емоциите си, уча се и на търпение, не много успешно, но се старая......... hahaha
Трудно някой може да ме над говори и спори с мен.
Бързо ми минава, но прецакал ли си ме веднъж, излъгал или нещо от рода, няма да ти се отдаде втора възможност, защото просто си разкаран.
На хората, които обичам прощавам, но това е друга бира Mr. Greenдвойни стандарти, няма как Mr. Green

# 586
Общото между нас според мен е, че си знаем цената и че самоуважението не ни е чуждо. Хора с достойнство сме и очакваме подобаващо отношение.
Скорпионката няма да стои с кротко наведена главица, докато някой я назидава. Няма начин просто. Mr. Green Не сме...Везни например (стрелям напосоки, не разбирам от зодии).
От там идва всичко. Зависи кой, кога, как и защо поднася критиката, а съдбата му ще я решавам после.
Хората ги разпределям в категории, тези които не одобрявам не забелязвам. Просто изпадат от полезрението ми. Улеснява ме това, че съм в майчинство и си избирам контактите. На работа е друга бира.
Смятам, че съм популярна в средите в които се движа. Радват ми се, правят ми много жестове на внимание. Общо взето съм харесвана. Някои ги дразня с прекомерно (според тях ) старание във външния вид, но това си е техен проблем и техен личен избор.

# 587
 Peace
Това с външният вид е уважение към самата теб, щом ти харесва не е прекалено. И аз прекалявам в тази посока, според хората.
Една от шефка преди години, ми беше казала, че се страхува от мен........... Joy

# 588
Тези които мислят че прекалявам са в другата крайност- несрясани, раздърпани, хапващи и неспортуващи. Отново- техен избор, но аз не им казвам че прекаляват в другата посока. И аз мисля, че е въпрос на себеуважение.

# 589
с годините започнах да се уча да овладявам емоциите си, уча се и на търпение, не много успешно, но се старая......... hahaha
Аз с годините също се научих на търпение, децата мисля че имат голяма заслуга за това...И баща им, защото е спокоен човек.
Научих се и да помисля, преди да избълвам огън и жупел.
Дори скоро се сблъсках с прецакване от страна на приятел.Не игнорирах първосигнално, както бих направила някога.
Просто ще редуцирам контактите си до степен познанство, мисля.Като се скъса веднъж, аз не мога да завржа, без да усещам възела.

# 590
Аз съм много търпелива, калени са ми нервите, затова съм чудесна в професията ми (подбор на персонал).

Иначе никога не си го изкарвам на любимите хора, а само на предмети. Свалям пердето от корниза със замах, чупя нещо, хвърлям нещо...такива неща. Но никога не викам на човека, който ме е ядосал.

И определено ме харесват хора, които аз не. Просто така се получава. Е, харесват ме и такива, които харесвам. Нямам врагове, и това не ми се вижда нито лицемерно, нито наивно. Не полагам никакви усилия, просто съм си такава. Игнорирам ги, пак се въртят около мен. И колкото по-зле се държа, толкова повече идват...

Но съм станала като бюро справки. Всеки очаква от мен да отговоря на въпросите му, да намеря информация....Може би си вкарвам автогол, но....

# 591
Не знам дали съм харесвана или не, просто такова ми е държането, че повечето си мислят, че съм надута и недостъпна Joy Joy Joy а, може би отблъсквам мнозинството...кво да се праи...хич и не ми пука...

# 592
Много съм ядлива, много !
А , настъпят ли ме по болнато ми място - да му мислят...

# 593
И аз като Deziderata   Grinning Ако не знаех, че си на друга дата, щях да те подозирам в близначество.  Laughing

Черпя ви с пресни коледни сладки, с детско участие.  bowuu Да ви е сладка новата година!  Grinning

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 21:26 от simplyaven

# 594
Винаги първото мнение на хората за мен е че съм супер надута  Laughing, а второто,ако имат възмогност за такова е че съм лъчезарна-странно,но готино  Twisted Evil

# 595
Винаги първото мнение на хората за мен е че съм супер надута  Laughing, а второто,ако имат възмогност за такова е че съм лъчезарна-странно,но готино  Twisted Evil
Peace

# 596
Лъчезарна е последното нещо, което бих чула за себе си.  hahaha Магнетична - да. Мен повече ме влече.   Mr. Green

# 597
simplyaven , сладките изглеждат много апетитно...както съм гладна сега, като нищо бих ги изяла всичките Embarassed

Лъчезарна е последното нещо, което бих чула за себе си.  hahaha
Peace

# 598
Да знаеш, че проблемът е сериозен. От следобяд половината ги няма. А бях решила тази година да го карам много лежерно с подготовката.  Joy

А вие сладко обичате ли? Аз определено обичам люто и кисело също... Май само плодове много обичам от сладките неща. И черен шоколад, особено в комбинации - с портокал, с люта чушка, с мента...  Heart Eyes

# 599
Черен шоколад обожавам!Иначе определено предпочитам соленото!Кисело и люто не обичам особено,но то  е заради стомаха ми.

Общи условия

Активация на акаунт