Скорпионките ...прекрасни...-2

• 30 276
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
''Има грозни жени, поддържани при това, ай стига клишета! ''
Чакай, чакай малко, хич не е клише!
Една добре изглеждаща жена, със самочуствие, винаги ще привлече вниманието!
Отделно красотата е относително понятие, има хора, които за някои са грозни, за други неустоимо привлекателни!
Поддържана жена+ самочуствие, няма как да не привлече внимание и да не бъде харесвана! Убедена съм!

# 631
А как сте със съня?
Аз обожавам да спя,но пък съм нощна птица,преди 2 не си лягам Laughing

# 632
Ми то и поддръжката е относително понятие. Убедена си, но хич не си убедителна- за мен, де tooth

# 633
Парфюмите- ванилови или ванилово- канелени харесвам. Това ми напомня да се снабдя с любимия аромат на Лолита Лемпика.
и аз харесвам лолита... Heart Eyes

# 634
Здравейте!
Нямаше ме няколко дни и вие сте изписали ферман. Браво!
Да се включа и аз за поддръжката.
Обличам се спортно елегантно. Никога не съчетавам повече от 2 цвята/много рядко 3/. Чернокоса, със зелени очи съм и харесвам цветове като черно, бяло,червено,розово/бебешко/маслено зелено,светло синьо. Мразя кафяво и тъмно синьо. Чантите и обувките/слабост са ми/ винаги са ми в съчетание.
Грим много лек за подчертаване/спирала,червило с подходящ молив/. Маникюр задължително, имам естествени твърди и винаги дълги нокти/задължително  лакирани/.
Определено бързо се приготвям за излизане максимум 15мин.
По магазините с приятелки ходя само да разглеждам и набелязвам.
Пазарувам сама, защото когато съм си харесала нещо никои не може да ме разубеди да не го купя, не приемам чуждо мнение.
Спортен тип съм, била съм на диети, но сега само подържам добра форма/спортувам/.
Харесвам нежни парфюми, леки: Eclat/lanvin/, 5th avenue,D&G, Max Mara...това имам в момента.
Очила само лятото,защото съм с лещи и ме дразни слънцето.

Дълго стана по натам ще допълвам....

Лека вечер!

# 635
Ми то и поддръжката е относително понятие. Убедена си, но хич не си убедителна- за мен, де tooth
Хич не е. Има разлика между поддържани , хубаво лакирани нокти  и налюпен лак например.
Винаги си личи, кога нещо е направено както трябва, със стил, и кога е претупано и проформа, ако разбираш де.
Ако искаш да не спорим, защото аз никога не отстъпвам, освен да се пробваме коя е по-отровна Mr. Green друго няма да постигнеш Mr. Green

# 636
Ееее, Ани поспри се де...не можеш все да си отгоре и все да си най-отровна...научи се да приемаш и други възгледи и разбирания Peace Иначе да и аз не обичам лошо лакирани нокти или излюпен лак, както и не ми допадат дълги нокти нелакирани...но това не харесвам аз и не го налагам на никого! Peace

# 637
Момичета и аз съм "за" група във Фейса. Днес обаче ми изписа съобщение, че някой се е пробвал да ми влезе в профила и си сменях парола и т.н. На вас случвало ли се е  newsm78
За парфюмите аз съм много непостоянна, сменям често миризмите, нямам си любима - в момента имам подарък от мъжа ми на Армани http://parfums-bg.com/files/2010/07/14/ARMANI_AQUA_DI_GIOIA_DAMSKI_PARFUM.jpg, защото предния ми беше http://parfums-bg.com/files/2008/06/15/armani_city_glam.jpg. На Бос съм голяма фенка и на женските и на мъжките парфюми  Grinning
Преди време този ми беше любим, сега ми идва сладникав http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRkXTn3udUn89OCWi1SnuEwu … hTqtu5jjE4-yEO0bA, а преди време имах един много странен, доколкото помня на Дали - зеленикав на цвят и супер странен аромат...обожавах го.

# 638
Ееее, Ани поспри се де...не можеш все да си отгоре и все да си най-отровна...научи се да приемаш и други възгледи и разбирания Peace Иначе да и аз не обичам лошо лакирани нокти или излюпен лак, както и не ми допадат дълги нокти нелакирани...но това не харесвам аз и не го налагам на никого! Peace

Мога мога, съжалявам по-силно е от мен, правя го по инерция, в кръвта си ми е.
Обикновено се разбирам със Скорпитата(имам няколко приятели/лки), но и 2-3 скалпа на себеподобни Sunglasses
На един човек(не само жена), винаги си му личи, ако се поддържа, дори и неглиже да е облечен, дори и финансово да не е най-добре, не само ноктите при жените, погледни му косата(дали не е подвижно олио, без форма ........винаги има време за маскировка при желание,  кожата, тя издава не само годините , но и начинът на живот, който водим, храната, която поемаме и т.н. Комплексно е и не ми казвайте, че пак е относително, това не се бърка.
Козметичката, която посещавам от години ми е разказвала един случай от практиката:
при нея след 20г. се засичат учителка и нейна бивша ученичка, ученичката познава учителката и ахка, как с годините тя не се е променила, учителката, казва , че не я е познала, т.е. времето не и е простило. Козметичката тогава ми каза, че на една жена, която се поддържа винаги си личи и това и  се отблагодарява с годините.
На мен един приятел преди годинки ми каза, че на 30 изглеждам по-добре от на 20, ако на 40 съм изглеждала по-добре от на 30 ............ Joyима още малко време, за да разберем. Скромността не краси човека, ако има други достойства Wink Mr. Green
Държа се така, защото очаквам да ме разберете, в живота пак съм крайна, е, малко се старая да не прекалявам, но обикновено не ми се получава Mr. Green
Отивам да правя закуската Heart Eyes Hug

# 639
И аз съм за група във Фейс Peace редовна съм там Simple Smile
И аз като лъки - любим (напоследък) аромат - Aqua Di Gioia.
За грима - винаги съм с ФДТ (кожата ми е лоша - има леки белези и петна), руж, спирала и гланц. И аз не слагам червило, или по-скоро по повод  Mr. Green За цветовете на дрехите - за зимата - по-тъмни, а лятото харесвам светли - бяло, бежово, зелено. Не обичам да съм облечена многоцветно  Laughing
А за съня - там ми е слабото място  Crazy ако съм недоспала изобщо не съм на себе си, задължителна част от ежедневието ми е  Blush Също съм нощна птица, лягам си след 12-1  вечерта, дори съм забелязала при себе си - ако преди това ми е било сънливо - след 10рм. се събуждам  Mr. Green но на следващата сутрин е тежко... ужасно трудно ми е ставането
И обожавам слънчеви очила  Heart Eyes

# 640
Aз обичам ярки цветове, напоследък съм на вълна всички нюански на лилавото.

Червеното ми е любимо, но нямам много червени дрехи. Маниак съм на тема обувки и чанти, но напоследък не съм купувала много. На периоди съм някак си.

Чета толкова общи неща с Вас, че ми става много мило някак си.

И аз съм за група във фейса.

Обичам шапки и очила, много ми отиват.

Иначе за диети--да, пазих един път и отслабнах, но имах нужда. И сега съм закръглена, но нямам нерви за повече сега. Като родя някой ден (щото ще надебелея), тогава  Mr. Green Понякога имам моменти, когато не искам да се гримирам, мързи си ме.

Иначе гледам да се храня що-годе здравословно. Обичам храната...

Иначе не излизам с обелен лак, даже никога не излизам без лак. Напоследък наблягам на френския маникюр и на лакове с лилави нюански.

Любим парфюм ми е DKNY-Be Delicious. Сега ми подариха Paul Smith-Be extreme. Допада ми, но ще видим...Не съм постоянна, обичам по-леки парфюми. Относно поддържането--какво означава да се поддържаме? Ползвам крем против бръчки, дневен, нощен, поддържам си кожата с маски, ексфолианти. Много държа да си поддържам краката в изряден вид--правя си педикюра сама вкъщи, защото нямам време да ходя по салони. Има какво още да се желае, аз си знам, но съм в особен период в момента.

ani27, ти си Скорпион ли?

# 641
За мен това е поддържане и то няма нищо общо с ходене по салони - нещо, което и на мен ми е безкрайно трудно. Поддръжката е любов и уважение към себе си. Една хубава дреха, един метнат шал, една усмивка също е поддръжка, комплект с козметиката.  Peace

П.С. Мръсни обувки обаче са в състояние да сринат всички мои представи на мига, и при мъжете също + смъкнати чорапи.  Laughing Не казвам, че всички трябва да летим, ама онези засъхнали стари петна от предишното осоляване на улиците, изядените обелени токчета и линиите от миналогодишното боядисване... нали.  hahaha

# 642
За мен това е поддържане и то няма нищо общо с ходене по салони - нещо, което и на мен ми е безкрайно трудно. Поддръжката е любов и уважение към себе си. Една хубава дреха, един метнат шал, една усмивка също е поддръжка, комплект с козметиката.  Peace

П.С. Мръсни обувки обаче са в състояние да сринат всички мои представи на мига, и при мъжете също + смъкнати чорапи.  Laughing Не казвам, че всички трябва да летим, ама онези засъхнали стари петна от предишното осоляване на улиците, изядените обелени токчета и линиите от миналогодишното боядисване... нали.  hahaha
Peace
 Абсолютно Скорпи съм си, не ми ли личи?
 27.10.

# 643
  • Бургас
Red Velvet, половината неща важат и за мен.

Умирам си за червено,това толкова ме зарежда. Дрешки имам няколко и винаги ми е готино като си ги сложа.

Be Delicious,зелена ябълка,нали? Ползвам го от няколко години, трудно сменям парфюм. Щом съм доволна от моя си,изобщо не се занимавам да търся друг.

Френски маникюр също ми е любим,но откакто родих си режа ноктите до дъно.Някак си,колкото и да си мия ръцете , ми се струва нехигиенично за бебето. Та сега си ходя в пастелни цветове,докато не реша да "отглеждам" маникюр.  Mr. Green

Слабеенето ми е болната тема  Sad ,имам да свалям след раждането,а то колко много време мина.....

# 644
Малеее колко много сте изписали,ще довършвам по късно.
Сега да кажа и аз.... Wink
За грима:слагам си гланц или червило според случая.Не слагам спирала/в някои изключителни случаи/...,защото нося очила и отвреме на време ме досърбяват очичките и забравям ,че съм със спирала и познайте какво става ,ако не е водоустойчива.... hahaha Joy
За пазаруването:Не обичам да обикалям из магазините безцелно,да гледам къде е по евтино или какво има...,влизам в първият вземам си това ,което ми трябва и си тръгвам.Иначе и аз обичам да харча пари-нали са за това все пак... Joy
За диетите:Е тет тука е проблема вече.Не мога да пазя диети Crossing Arms...по принцип съм си приятно закръглена с големи дадености... Joy.Но сега след раждането напълнях...и се надявам като имам по нататък повече движение да си ги смъкна тези които ми тежат,защото с диети няма да стане.По принцип се движа  много и това седене ми тежи много.Но няма как ,ще се търпи. Flutter
За съня:Стигат ми 6-8 часа сън.Не спя слетобед,лягам си късно,ставам рано....както се казва сън спомени не прави Joy.
За парфюмите:определено нямам постоянни,....харесвам леки, приятни и чисти миризми,понякога и леко сладникави.
За приготвянето:Много бързо се оправям като излизам,през деня...,защото нося спортен тип дрехи,удобни най-вече ...,не тези които робуват на модата.Иначе много си падам по обувките...имам толкова чифта...,понякога се чудя дали не съм тръгнала да гоня Сара Джесика Паркър... hahaha Joy
Не обичам да нося розово,лилаво ,а дреха в червен цвят няма в моят гардероб.Нося черно,сиво,зелено,кафяво,бяло,жълто,оранжево. Wink
За храната:Харесвам-кисело/много/,лютиво/достатъчно/,сладко/от време на време/,обичам безсолните неща,макар да обожавам сиренето,друго..а да  ...без горчиво.Макар любимият ми плод да е грейпфрут.
Хобита:Готвенето,като винаги обичам да експериментирам в кухнята,не обичам да готвя баналните неща.Добре,че има кой да ми ги яде после.... Joy
Също така много си падам по красивият маникюр.....винаги имам една чанта с лакове,които на другата година почти всички изхвърлям... #CrazyОбичам лятото да нося през няколко дена различни цветове ...или всеки ден,както дойде... hahaha JoyНо сега малко не се лакирам ,заради бебешорката,но по нататък ще си възобновя манията... Peace
Инетерсът ми е насочен определено към киното/филмите/...,както се казва срам ме  е да кажа,кога за последно съм чела книга... Embarassed
Падам си много по техниката,не знам защо....,толкова не се впечатлявам от дрехи колкото от последният излязъл телевизор....или някоя друга джаджа. Wink
Обожавам да пътувам Heart Eyes.

Оф ами ами май е това,не се сещам друго.... Grinning

Малеее няколко отговора докато пиша.... ooooh! Grinning

Редактирам:Забравих да спомена...обичам да говоря...и ако насреща човека с който съм на маса не знае какво да ми каже ,през първите 10мин....ми става супер безинтересн...и се насочвам към някой който знае как да води някакъв разговор било то и за плюшени играчки... hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт