Споделете 149

• 24 948
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Имам влюбен младеж вкъщи. Ако някой има идея как да ги запозная, ще съм му задължен. У нас е била през 2008-ма, Кайли Миноуг се казва. Shocked Приемам съвети всякакви, или да пусна тема в СО.
Поканете я на гости по повод,/повод винаги може да се измисли/ след като вече е била на гости.

# 61
  • Paradise
Имелда, Имелда, благодаря ти за разказа.  Grinning
Оправи ми настроението!
Толкова живописно си го описала, хиля се с глас, само като си го представя!

Райски ябълки не обичам, но виж нар не отказвам. Заредих се от една баба с нарове и сега ми е кеф на душата.

# 62
Видях я на "Славейков" преди седмица "Чук и Пук".

# 63
  • София
Радвам се, че ви развеселих. За мен последните седмици никак не са весели и няма надежда за скорошен обрат, но идиотски разказчета мога да пиша. Някой ден ще ви разкажа за свинското и синагогата.

# 64
Аз търся "Чук и Пук". Хем майка ми е зъболекар и у нас имаше поне 5-6 броя, сега няма ни един. Анда ако ми я намериш - черпя буркан домашно сладко.
Онлайн я има сканирана и качена Simple Smile
Дръпнах я, ама не е същото, аз съм книгоманиак. Обичам да си имам на хартия, да си я сложа на рафта, като вляза да си я взема - така си държа книгите  - http://media.snimka.bg/5658/017570459.jpg.
Янтре , чудна ти е библиотеката , но я кажи как се чисти това ??newsm78
Дай съвет , че и аз имам вкъщи доста голяма библиотека с мнооогооо стари книги които просто незнам как да ги чистя .Много са ми ценни и не искам , а и не трябва да се разделям с тях.
Дай идея , моля те. Hug

# 65
Последният хит на Кайли, All the Lovers,  се превърна в световен химн на педалите.

http://www.youtube.com/watch?v=frv6FOt1BNI

# 66
  • Варна
Споделям сутрешна дъълга разходка по брега на морето. Вятърът го нямаше като никога и морето явно беше пропуснало да се събуди. Имаше толкова много блясък и зеленина по брега, толкова наситена синева, че нищо чудно, че всички вървяха с тъмни очила.
Учуди ме наличието на доста медузи в плитчините. Мислех, че в студена вода не могат да живеят.

Споделям предстоящо пътуване до Пловдив другия петък.

# 67
  • Кацнала на едно дърво.
Ох, Имелдо!  Joy Joy Joy И аз съм имала такива кулинарни произшествия. По закона на всемирната гадост все се случват пред свидетели. Но пък в крайна сметка, точно празниците с гафове са най-любими и най-незабравими!

Кайли Миноуг и на мен много ми харесва. На снимки обичам да я гледам. Само да не пее.  Joy

И ний ще топим листа в глицерин (намачкваш края на дръжчицата леко и ги топиш в чашка, пълна с глицерин от аптеката), така се запазват за страшно дълго време, едни лъскави! Аз и елхата топя в глицерин и стои сума ти време, без да падат "бодлички".

Споделям. Взимам Големия трол от даскало, а той стиска в ръчица половинка банан. От първия час още. От онези, държавните закуски. Той не изял целия, а само половината, пък се сетил, че Малкия трол много обича банани. И го пази, стиска го в ръка. Пък втори час, пък междучасия, пък други часове - той стиска банана.  Joy Подарък да носи, за братчето.  Joy

# 68
Някой ден ще ви разкажа за свинското и синагогата.
Нека някой ден да е точно този ден. Аз съм рядко любопитна, но затова пък по много  Mr. Green
И само да кажа, че музата кацна, на 50 % съм готова и една синагога и свинско може да оправят и останалите 50 процента  Laughing

# 69
книгата, на която съм почнала сама да чета, е "приключенията на Желъдчо" или нещо подобно, от Витаутас Петкявичус. Беше в една книга заедно с една невероятна история за Дългуча Късаков.

# 70
  • Бг
Добър ден и от мен. Леко настинала и все още не напълно оздравяла. Благодаря на Имелда и на Василиса, усмихнахте деня ми Grinning.
Браво на Василисиния Голям трол, грижовен е, спор няма, само мога си представя банана на какво прилича  Laughing.
И да споделя, че след три дневно боледуване днес се появявам в офиса, а колежките си мислят, че болестта ми е поради бременност, т. к. днес аут фита ми /както се казва  Joy/ е една рокля, с която наистина можеш да си помислиш, че съм малко бременна. Не че нямам желание това да се случи де, даже напротив ако може Вълка да ме прочете, моля  Wink. Благодаря.
Хубав ден на всички пожелавам, а и да вметна, и аз искам в Италия.

# 71
  • о`майна лунна нощ е
Споделям сутрешна дъълга разходка по брега на морето. Вятърът го нямаше като никога и морето явно беше пропуснало да се събуди. Имаше толкова много блясък и зеленина по брега, толкова наситена синева, че нищо чудно, че всички вървяха с тъмни очила.
Учуди ме наличието на доста медузи в плитчините. Мислех, че в студена вода не могат да живеят.

Споделям предстоящо пътуване до Пловдив другия петък.

Споделям ЛС с телефон и покана за среща, ако графикът ти позволява.

# 72
  • Пловдив
Аз търся "Чук и Пук". Хем майка ми е зъболекар и у нас имаше поне 5-6 броя, сега няма ни един. Анда ако ми я намериш - черпя буркан домашно сладко.
Онлайн я има сканирана и качена Simple Smile
Дръпнах я, ама не е същото, аз съм книгоманиак. Обичам да си имам на хартия, да си я сложа на рафта, като вляза да си я взема - така си държа книгите  - http://media.snimka.bg/5658/017570459.jpg.
Янтре , чудна ти е библиотеката , но я кажи как се чисти това ??newsm78
Дай съвет , че и аз имам вкъщи доста голяма библиотека с мнооогооо стари книги които просто незнам как да ги чистя .Много са ми ценни и не искам , а и не трябва да се разделям с тях.
Дай идея , моля те. Hug
Освен книги няма нищо друго, джунджуриите пречат, чистя с прахосмукачка, купих един допълнителен накрайник като четка, с косми около тръбата и бръмча по книгите.

# 73
Неразрязваща се торта занесохме баш на годежа на брат ми. Аз, за да е на ниво родата, бях правила торта с точен фондан отгоре и една роза връз него. Ама за по-сигурно разточих от фондана за розата, таман го бях купила. Де да знам, че моделажният и този за точене са различни? И че ще се втвърди така, че ножът ще отскача?

# 74
Споделям есенна гора от габър, застлана със светлолилави бутурчета. Милион бутурчета.
Също и един тиган млади сърнели, и два джоба лъскави шипки.

Общи условия

Активация на акаунт