Споделете 149

• 24 912
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • До хладилника, който обичам
Аз търся "Чук и Пук". Хем майка ми е зъболекар и у нас имаше поне 5-6 броя, сега няма ни един. Анда ако ми я намериш - черпя буркан домашно сладко.
Онлайн я има сканирана и качена Simple Smile

# 46
Имам ги и двете. Много са ми любими.
Също и "Момо", тя е малко странна, за крадци на време.

# 47
  • Пловдив
Аз търся "Чук и Пук". Хем майка ми е зъболекар и у нас имаше поне 5-6 броя, сега няма ни един. Анда ако ми я намериш - черпя буркан домашно сладко.
Онлайн я има сканирана и качена Simple Smile
Дръпнах я, ама не е същото, аз съм книгоманиак. Обичам да си имам на хартия, да си я сложа на рафта, като вляза да си я взема - така си държа книгите  - http://media.snimka.bg/5658/017570459.jpg.

# 48
  • До хладилника, който обичам
Подкрепям те Simple Smile И аз обичам хартиени.
Все пак, и онлайн е вариант - една жена беше обяснявала как занесла файла в рекламно студио, откъдето й я разпечатали и подвързали, да стане на книга. Вариант е, ако няма как.

# 49
  • о`майна лунна нощ е
Запис.

Не ми се пише. Гущерите ще са повече от теменужките, ако почна.

# 50
  • София
Не само, че искам в Италия, но и си закачих карта над леглото, за да се опознаем по-добре.
Райска ябълка не съм яла от дете. Нямам спомен каква е на вкус. Но като споменахте ябълки, ето такива жълто-зелени   много, много, много обичам.

# 51
Щастлива съм от факта,че детето оценя книгите от моето детство.
Заради стойността им. Simple Smile

Прави ми впечатление,че от време на време се сеща за захаросаните приказки от Дисни индустрията,но това е много рядко.
Само започна да разбира и предпочита блестящото слово. Heart Eyes

Споделям планове за есенна разходка,пристан в шоколатерия,книжарница и магазин за подправки. Heart Eyes
А,и листа в глицерим ще топим Heart Eyes

# 52
А,и листа в глицерим ще топим Heart Eyes

Я дай подробности Simple Smile

# 53
Най-най-любимият ми плод са съвсем зелените ябълки.
Райска май съм виждала Thinking, но нямам спомен дали някога съм яла.
Снимах малко есенна София от терасата на офиса, ама не си е работа, другата седмица трябва в парка.

# 54
 Имелда, разказа за тортата ти беше второто нещо, което прочетох днес. Ако имам муза- "виновата ще си ти".
 Веси, плюй гущерите, че горчат. Ние сме много, ще се справим с тях.
 Споделям слънце, чиста къща, никакъв ангажимент, освен това, което най-обичам да правя  Grinning Завиждайте ми.

# 55
Аджелина,есенните листа се потапят във вода с малко глицерин за две денонощия.Така се запазват. Simple Smile

# 56
Елинор явно ще рисува Hug

# 57
Споделям дъжд, виртуозен пирует с велосипед, болезнен глезен и никакво желание за работа.

Като компенсация за нараненото ми от падането самочувствие - чаша кафе с лешников сироп с невероятен аромат и вкус.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 11:37 от queenk

# 58
Имам влюбен младеж вкъщи. Ако някой има идея как да ги запозная, ще съм му задължен. У нас е била през 2008-ма, Кайли Миноуг се казва. Shocked Приемам съвети всякакви, или да пусна тема в СО.

# 59
  • о`майна лунна нощ е
Елинор, благодаря   bouquet
Няма да ви занимавам с битовизми и вечната борба на злата снаха и свекървата. Само ще кажа, че оставам вярна на себе си и накрая ще стане това, което аз искам, а не това, което се опитват да ме накарат да направя. Кофти, че покрай тъпите разпри, накрая дребната вместо да остане вкъщи няколко месеца до навършването на 2 г., ще е на ясла още от другия. Не галя с перо, действам с крайности и рязко.

Общи условия

Активация на акаунт