Споделете 149

• 24 946
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Нали, много подло от негова страна.

Обаче нищо, не е женен май, вземи го.
Поне ще си първата. Че те милиардерите малко често ги сменят.
Ама нищо, после една издръжка от 20 милиона и двете ще се уредим  Mr. Green Щот ме обичаш, де, за тва ще ми дадеш половината. И задето ти давам гениалната идея да се вземете.
Ходи сега го адни за френд. Mr. Green

# 91
2 броя инженери, докторица/и тримата не сме с купени дипломи Laughing/ и почти седем годишно дете, решавахме 1 час логическа задача по математика, за първи клас. Спокойно, не е от задължителната програма. Щерката с голямо разочарование се изцепи, че щом се налага да смятат до 11, а те не са взели още 6, явно щели на самообучение да я карат.

МИсля да черпя дразнителите си с бонбони Харибо- анасон, те са измежду много други и  с примамлив вид. Е, няма такава отврат.

# 92
Аз наистина се впечатлих и го гугълнах тоз пич. Никак не е мой тип, но с толкова милиарди ще се жертвам  Twisted Evil Ама едва ли имам шанс понеже в уикипедия - това сериозно - пише, че в Харвард срещнал и своята годеница нам си коя си...

# 93
Нищо, де, ходи в Харвард за докторантура, там сигурно и други бъдещи милионери има. Thinking

# 94
  • Казанлък of all places
Ако денят ми започна с разказа на Имелда за тортата, премина през прасешкото и синагогата, как по-различно да завърши освен с разказ на мъж ми как днес е вадил зъб на Мунчо? Мунчо е котка на 5 месеца. Зъб вадил, моля ви се. Котешки. А аз да съм дадяла на котката едно левче!

П.с. Павел не е зъболекар.И ветеринар не е. Проклет дърводелец. Дето разбира от всичко, освен от английски и от месене.

# 95
А аз да съм дадяла на котката едно левче!

Ами че дай му-какво, лошо ли е в ролята на феята на зъбите?  Mr. Green
Па и такъв зор...зъб на петмесечна котка и повече заслужава даже-врътни една салатка, па една пита, па едно прасешко задушено...ммм, май съм гладна.

# 96
  • До хладилника, който обичам
Я вместо левче му дай котешка консерва на Мунчо Laughing
Споделям ви главоболие с надеждата като се подели, да мине по-леко. Мразя да е почивен ден и да стана с боляща кратуна.

# 97
  • Пловдив
Споделям ви главоболие с надеждата като се подели, да мине по-леко. Мразя да е почивен ден и да стана с боляща кратуна.
Прасни едно хапче за глава и се радвай на живота.

# 98
Толкоз недели като съм работила и сега се чудя какво да захвана, нетипично ми е да съм си вкъщи. Угодия няма  Crazy

Между другото ако може пак да върна темата за филма Социална мрежа, чак сега се светнах, че Фейсбук като идея и проект е точно това, което съм мислела, че искам да правя. Нямам предвид да вися там, а това, че винаги съм търсила нещо, което да сътворя и да работя, което да е комбинация от информационните технологии и психологията. Е въпросният Марк нам си кой си е уцелил нишата. Фейсбук си иска стабилна разработка откъм софтуер, но и най-вече да ти щукне идеята, и да го развиеш като добър познавач на човешката психика, и суета най-вече. Ама защо, защо не ми хрумна на мен. Сега нямаше само на ужким да съм в Уайкики  Crossing Arms

# 99
Фейсбук като идея и проект е точно това, което съм мислела, че искам да правя. Нямам предвид да вися там,

Пък то точно така стана  Laughing

Ще ви споделя екопарк като се върна.

# 100
http://img200.imageshack.us/img200/498/img1138c.jpg
хаха, а кажете каква е тая кола.

# 101
пожарна?

# 102
Пожарна е!

# 103
Споделям слънчев ден и четирима усмихнати мъже, чиито смях от сутринта оглася къщата. Какво ще оставят след себе си няма да ви споделя  Laughing.

# 104
  • Казанлък of all places
E ,гасилци бре, пожарникари демек!
Толкова хубаво и светло и слънчево, че хич не искам да ви виждам днес! До довечера!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт