Споделете 149

• 24 996
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Не ходиш на театър, защото започва в 19.00, а тогава готвиш. Не се прави на интересна, моля те.

ПП И възпитаните хора  като направят тръц, после казват "извинете". Или поне "откач".

# 496
Аз и на театър не ходя, защото ме е срам и се чувствам крайно неловко. Все едно съм си сложила стола в хола на съседите и присъствам на домашна сцена.
Чувствам се така, когато водещите по телевизията си говорят на ти, а те напоследък само така си говорят. Още по-зле става, когато говорят така и с гост на предаването. Изобщо не ме интересува откога и откъде се познават.

# 497
  • София
Не ходиш на театър, защото започва в 19.00, а тогава готвиш. Не се прави на интересна, моля те.
ПП И възпитаните хора  като направят тръц, после казват "извинете". Или поне "откач".

Ама моля ти се! В 19:00 вече сме вечеряли! Какво знаеш ти!

На една постановка исках да ме заведе мъжа ми, който все ми натяква, че не сме ходели на театър - беше една с едни голи жени. Ама не ме заведе, ослуша се. Или сам е отишъл...

Извинете!

Хм, виж колко съм културна!

Споделям, че днес съм на рожден ден на много близък приятел, на когото сътворих много личен подарък: измислих му персонални "късметчета за деня", които ще сложа в 1 красива дървена кутия, от която всеки ден да си тегли късметче и да си прави деня позитивен! Той е много амбициозен, принципен, педантичен и кадърен човек и се радвам, че ми остана приятел, дори след като се разделихме! Мисля да му купя и една книга, на която метнах оченце преди месец и нещо и все я обикалям по поводи и все не намирам допирни точки между празнуващите и идеята на тази книга! Но за този приятел е перфектна!

# 498
Валентина , ти с мъжа си ли ще ходиш на рожд. ден на екс гаджето ?? Shocked
Много сте разкрепостени бе , аз явно съм одъртяла доста. Joy

# 499
  • София
Аз ходя само в театър "Възраждане" от време на време. На останалите сгради съм обявила бойкот от доста време и никаква реклама от зрители  и критици не  е в състояние да го прекрати засега.

# 500
Валентина, мисля, че по би се зардвал на свирка. Мъжете не си падаме по кьсметчета, кутийчици и подобни лиготии.

# 501
Валентина, мисля, че по би се зардвал на свирка. Мъжете не си падаме по кьсметчета, кутийчици и подобни лиготии.
Joy Joy Joy

# 502
 Laughing

тъй. Виждам, че темата стана пристан на пишещи, а и четящи люде. Избягвайки оригиналничещите МК, ЛД, ИС, бихте ли препоръчали достойни за споменаване автори?

# 503
Валентина, много добра идея!
Само не ми казвай, че си измислила 365 късметчета Rolling Eyes

# 504
  • Варна
Ако е измислила 365, значи още го обича.

# 505
  • До хладилника, който обичам
Ако е измислила 365, значи още го обича.
От което стигаме пак до предложението на Марадона, практичен, както винаги.

# 506
  • София
Ей, простаци!!!

Да, с мъжа ми. Не, не 365, само 30-ина. Марадона, свиркай си ти, има и хора, които отдавна са над тези неща, защото си имат всичко! Дай, Боже, всекиму, нъл тъй!

Пожелавам на всеки такова истинско приятелство! Между другото, е кръстник на децата ни - чакай да се махам, че съвсем ви сбрах очите!  Joy

# 507
Валентина, твоите истории са за ДиС. Там ще си звезда!

# 508
  • София
Къш, бе! ДиС го нема вече! Пък и аз проблем нямам!

# 509
С децата търсим рима на:

четири
седем
девет

за да си завършим песничката за цифрите.

Общи условия

Активация на акаунт