Пета среща на дамите от Тортената тема

• 12 937
  • 270
  •   1
Отговори
# 135
Фотка, аз съм за натуралния, след кратка справка със съпружеското тяло той каза цитирам: "Взимай, ще си имам бонбончета  hahaha hahaha hahaha"

Та онези 2,5 кг, които щяхме да си делим с Фиолетата ще ги грабна всичките аз  bowuu

Дестини, моля те напиши ми какво ти дължа за блатовете за да си направя сметката на парите

ПОследно ще резервирам за 17.00 часа, но сигурни ли сте, че ще има поне един човек там точно защото аз едва ли ще успея преди 18.00 часа.
Да не си изпуснем резервето ми е мисълта.
Иначе утре ще я направя резервацията

# 136
  • в семейството
доня КОПРИВА, ок!
Мисля си дали няма да е по-добре за 18часа да резервираш. Аз лично по-рано от 18ч. едва ли ще дойда.

# 137
Само да се обадя, че и аз най-вероятно след 18 часа ще бъда там ...

Пете  Heart Eyes  Hug  Само да ми кажеш, дали ще си там до към 18.00 - 18.30ч, за да знам колко да бързам (току виж съм успяла в задръстването да намеря начин как се лети с автомобил  Crazy  hahaha)

Ех, Копривке, намаза ти с 2,5 кг копчИтЪ ... Аз пък съм им сърдита на Илчовски, че нямат копчета Деликат  Crossing Arms  Ванче, айде като се меткаш до там да питаш кога ще докарат? А?

# 138
Резервирай за 18 часа-най-сигурно е  Wink

# 139
  • Пловдив
И да снимате много.
Яд ме е че няма да мога да дойда, но в делничен ден няма начин  Sad

# 140
  • София
А НИКОЙ ЛИ НЕ ИСКА КАКАОВИ ПЛАТКИ-аз искам 5бр.

# 141
Резервето е факт.
Утре, в 18.00 часа, за 12 човека на мое име
Лили Лучкова

# 142
  • у дома
Резервето е факт.
Лили Лучкова

и къде това?  Joy Mr. Green  Embarassed

# 143
Резервето е факт.
Лили Лучкова

и къде това?  Joy Mr. Green  Embarassed

Хаха, Фана ме  hahaha hahaha hahaha

В Лъвовете
даже поисках същата маса за да има ВанчиТуууу добра видимост към колежката си по метла и съдба  Crazy Crazy Crazy hahaha hahaha hahaha

# 144
  • у дома
В Лъвовете
даже поисках същата маса за да има ВанчиТуууу добра видимост към колежката си по метла и съдба  Crazy Crazy Crazy hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy  
за съжаление нищо не обещавам, но ще направя всичко възможно да мина  Peace  ooooh!

# 145
http://www.dvataluva.com/  Момичета това ли е кръчмето. Да не ида в друга кръчма и да си ви чакаааааам  Laughing Само да кажа за Пикото - днес слезнах доло в магазинчето при нас и на тяхното кантарчето го  разфасовах   така че няма вече какво да делкаме и разделяме. Приготвила съм ви ги прилежно опасовани в пликчета  Mr. Green Моля само някой да ми каже това ли е кръчмата.

Допълвам:
Аз ще съм там по рано даже ако успея и в 17 ако някой иска да идва. Предполагам че най късно до и 30 ще съм на линия  Mr. Green Ако някой също мисли да дойде по рано да драсне на личини едно телефонче ако иска и да си пием кафенце докато дойдат и другите кокошки  Mr. Green

# 146
  • София
hrisiv ,точно това е кръчмето Grinning Мисля и аз към 17.30 да съм на линия,дано да не се объркат плановете Grinning

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 15:33 от ninon

# 147
Ако някойотиде по-рано кажете, че сте за резервацията в 18.00 часа на мое име.

# 148
Ако не ми мине котка път, в 17.30 излитам от Младост. Ако има желаещи да ги товаря, да се обаждат да им дам сборен пункт. Дотук само Стефина си е запазила място.
Петяяяяяяяяяяяяя, пиши кога и къде да те грабна, доколкото разбрах, ще товарим и Валерия с нас,, но на нея съм и резервирала багажника, така че не я мисля
 hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 17:02 от van444eto

# 149
  • София
Ами Ванче, към 17 40 ли, по-късно ли? Ти го знаеш трафика по това време. На старото място ли да се чакаме или друго ти е удобно? Валерия ще дойде да ме вземе от Дондуков и дружно ще влачим поръчката.  Mr. Green

Аз пак ще стоя сигурно час щом ще е от по-късен час, но в делничен ден ви е много трудно на всички.

Общи условия

Активация на акаунт