Пета среща на дамите от Тортената тема

• 12 946
  • 270
  •   1
Отговори
# 180
Промених гласа си ,за мен 5 също е добре.

# 181
Оооо, да, хайде да сменим мястото този път!
Не може все на едно и също място да се събираме, в крайна сметка трябва в цяла София да ни научат!  Mr. Green
Аз първоначално си гласувах за 5-ти, защото това ми е единствената възможна дата от към ангажименти!

# 182
  • у дома
няма да гласувам, щото при мен нещата ще са ясни в последния момент.  Tired ако имам възможност - идвам, ако не - друг ще прави снимките  Mr. Green

# 183
  • София
аз също не мога да гласувам за дата от сега, защото свекърите имат годишнина на 04.12, но не знам дали ще ни канят на почерпка и кой от двата дни ще е това.  Thinking Но като решите, в последния момент ще знам и аз. Плиска ми е много удобно!  Peace

# 184
И мен Плиска ме устройва повече от идеално. Някой ще се нагърби ли с организацията по резервацията??? Аз бих могла да проверя чак след вторник, а тогава ще е късничко ми се струва.Ако никой няма възможност, мога да се опитам в почивните дни да скокна до там, но не мога да обещая.

# 185
  • Пловдив
Чудя се дали пък аз няма да мога да се класирам за неделя. За въпросният уикенд за сега нямам торти- на 3-ти давам последната за седмицата и може и да успея да дойда. Ще агитирам Краси и Албенка  Mr. Green

# 186
За тази на Коста Лулчев ли иде реч?
http://www.misskapriz.com/pizza_new/contacts.php
И защо трябва да се ходи до там?
Резервето може да се направи и по телефона.
Ако друг не може ще се обадя аз.

Трябва обаче да се преброим.

1. Аз
2. Ванчето
3. Дарилка
4. Валерия
5. Дими
6. Фотка
7.Фиолетата
8.Дитсан

Това преброих до тук сигурни заявили се.
Вие сте

# 187
  • Sofia
Като гледам 5-ти се заформя като крайна дата така че направо може да запазим нещо.
Там в тази пицария се провеждат курсовете за бременни на списание 9-месеца, ходила съм веднъж да взема една приятелка от там и смятам, че хората няма с какво да бъдат изненадани след това което видях.  Laughing
За резервация аз мога и лично да отида но в понеделник, само се притеснявам че съм много смотана и каквото ми предложат се съгласявам та да не взема да ви уредя с меню, че и с десерт, че и с капаро.  Mr. Green

Чудя се дали пък аз няма да мога да се класирам за неделя. За въпросният уикенд за сега нямам торти- на 3-ти давам последната за седмицата и може и да успея да дойда. Ще агитирам Краси и Албенка  Mr. Green
Чакай да видим дали не мога да те изкуша с нещо та да наклоня везната малко.  Laughing
Ако дойдеш тържествено пред строя получаваш Амгъл от тортата с окото, имаме ли сделка.  Mr. Green
И честит празник, да си жива, здрава и все така услужлива!!!  Hug
Ще намина по-късно и в другата тема да си взема парчето торта като сервираш масата.  Laughing

# 188
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Здравейте и от мен!
Макар и новобранка, и аз се зарибих за тази среща... Единственото ми притеснение е, че вървя с едно 4-месечно ремарке, което без мен ще загине от глад. Confused Предполагам, че ако е сутрешна сбирката, няма да е много опушено в заведението, което изберете, пък и каквото и да е, мога да намина поне за малко - колкото бебо позволи... Та ако датата е 5-ти, а часът 11, включете ме и мен в списъка. Peace
За резервацията подозирам, че може да се направи и 2-3 дни преди деня, за да е по-точна бройката на хората - виждам, че бая хора са отговорили уклончиво и ще решават в последния момент.

# 189
Здравейте и от мен, присъединявам се към групичката за срещата.
Ще се радвам да се запозная с всички вас най-накрая bowuu

# 190
1. Аз
2. Ванчето
3. Дарилка
4. Валерия
5. Дими
6. Фотка
7.Фиолетата
8.Дитсан
9. Maninka
10. Анири
11. ЖениК /почти сигурна/
12. blueeye /под въпрос/
13. Дестини

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 14:33 от van444eto

# 191
  • София
И аз

# 192
И аз Peace вече сигурна - с вас съм!!! Heart Eyes
извинявам се за отсъствието от тортената тема, ще наваксам, обещавам Wink

# 193
  • София
Бройте ме.

# 194
Еми, не знам, дали ме приемате, че съм сравнително нова в темата. Ама иначе винаги съм готова за такъв тип мероприятия. И време имам достатъчно. Пък и ще ми е интересно да ви огледам наживо  Laughing Така че, ако не се натрапвам, бих се наредила  в списъка.

Общи условия

Активация на акаунт