Пета среща на дамите от Тортената тема

• 12 952
  • 270
  •   1
Отговори
# 195
Еми, не знам, дали ме приемате, че съм сравнително нова в темата
Ама, няма нови, стари, можещи, неможещи, натрапващи се и спотайващи се.... Щом си в темичката, значи си и на срещата. Колкото повече нови муцунки се появят, толкова по-добре. Така поне ще ни видите и чуете на живо и няма да се стряскате после като забълваме критики и емотиконки. Визирам ИЗЦЯЛО себе си, защото вече съм световно известна със лошото си и невъзпитано държание и критиките към другите.
Наскоро разбрах съвсем случайно от странични "наблюдатели", че съм страшилището на темата, тартора на групата, злобарката която коли и беси и която не позволява дума накриво да и се издума. Интересен психологически профил.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Не се обиждам, просто го споделям да си знаете. Не че не си ме знаете.....  baby_neutral
Гледам, че гласовете не помръдват, да взема да прекратя гласуването, а???  newsm78
1. Аз
2. Доня Коприва
3. Дарилка
4. Валерия
5. Дими
6. Фотка
7.Фиолетата
8.Дитсан
9. Maninka
10. Анири
11. ЖениК
12. blueeye /под въпрос/
13. Дестини
14. Стефина
15. r.i.angelova
16. Пепи, Албенка и Краси - под съмнение, но с надежда...  Heart Eyes

# 196
  • Sofia
И аз на скоро четох един коментар, който гласеше "...така говориш, защото не си се опитал да пишеш в тортената тема...", Ванче само ти ще да си виновна да знаеш!  Mr. Green

Хайде строй се, преброй се, до тук сме 18.

# 197
Лелее момичета бая групупичка оформихте! А ние от провинцията ще гледкаме после снимките, а ако можеше някой с камерата... и он-лайн( айде Копривкее нали си в btv-то). Ще събере доста аудитория.
А Ванче, що тъй бе душко ти се вади таквоз име? Ами  мен пък точно този твой "тон" ме спечели. Я да си гледат работата тези знайни и незнайни...
Ами момичетааа приятна срещичка ви желая, и внимавайте с разфасовката на белия прах! Joy( документирано е, не си измислям)

# 198
  • София
Ванче, пиши ме и мен, с голяма вероятност.  Mr. Green

# 199
Здравейте, и аз веднъж да влезна в тортената темичка навреме. Ванче, пиши ме и мен, ще съм много доволна да се включа в сбирката.  Hug

# 200
  • София
Ванче, за 5-ти и аз съм на линия, включи ме,плс!

# 201
Пък и ще ми е интересно да ви огледам наживо 

Shocked
Ауч, почувствах се като оФца на пазара .... Сега то вЕрно е, че мене може да ме оглеждаш няколко дена и пак не е ясно дали ще успееш да видиш всичко, но как`Ваня ... Тоз тапициран скелет ...Един поглед е достатъчен

Joy  Joy Joy

# 202
Пък и ще ми е интересно да ви огледам наживо 

Shocked
Ауч, почувствах се като оФца на пазара .... Сега то вЕрно е, че мене може да ме оглеждаш няколко дена и пак не е ясно дали ще успееш да видиш всичко, но как`Ваня ... Тоз тапициран скелет ...Един поглед е достатъчен

Joy  Joy Joy

Лелеее, не така, моля те! Мани ги тия пазари с добитък. То и в Лувъра се оглежда човек като влезе, да не пропусне някой шедьовър. Laughing , а стойността на шедьоврите се определя не по размера. Ще се оглеждам, та като влезна да ме познаете. Макар че и мене не е трудно да ме види човек. Wink

# 203
Ауууу, огледче нещо ще има майй, а  Mr. Green Уф, как искам и ааааааз.....пфуууууууууууууууу, жалко, че няма удобни полети, пък и скъпи бе, мамка му и прасе, упс  Embarassed
Копривче, ти що не казваш, че си у БТВ-то, а?  Mr. Green

# 204
Копривче, ти що не казваш, че си у БТВ-то, а?  Mr. Green
Е как беееееееее! Миналата седмица не я ли гледа в предаването посветено на 10тия им рожден ден. Ръкомахаше, викаше, и обясняваше ли обясняваше.....
А, да беше им спретнала една торта за юбилея тая маймуна!!! Спотаила се е..... И Другаря Мърморков го видях. Ама не мърморкаше.
.....но как`Ваня ... Тоз тапициран скелет ...Един поглед е достатъчен
Чшшшшш, алоуууууууууу!!! под тапицерията има малко плънки!!! Нали ме освирка че съм напълняла.....  #Cussing out мам...... и прасе и аз.....
И аз на скоро четох един коментар, който гласеше "...така говориш, защото не си се опитал да пишеш в тортената тема...", Ванче само ти ще да си виновна да знаеш!  Mr. Green
Абсолютно съм виновна и затова си и трая тия дни. И мисля още малко да си потрая. Или малко повече.... ще видим колко ще издържа...  Mr. Green
Мария - днес рових из телефоните да те търся и установих че ти нямам номера. Явно телепатично съм те намерила. Много ще се радвам да те видя пак!
1. Аз
2. Доня Коприва
3. Дарилка
4. Валерия
5. Дими
6. Фотка
7.Фиолетата
8.Дитсан
9. Maninka
10. Анири
11. ЖениК
12. blueeye /под въпрос/
13. Дестини
14. Стефина
15. r.i.angelova
16. Мария Илва
17. Петя
18.didocia
19. Пепи, Албенка и Краси - под съмнение, но с надежда...   Praynig

# 205
Потвърждавам за 5-ти.

дано не ми мине котка път

# 206
  • София
Благодаря, че броите разсеяните! Hug А...от колко часа сме и къде точно е това нещо там около Плиска?

# 207
Спотаила съм се защото съм в отпуск, а опита показва, че като "уж" разпускам и ми се сцепва задника от задачки закачки #Cussing out !!!
Даже нацъках наколкото тортени клипчета, които отлежаваха от Цигов чарк. Обаче стана голяма мазня. Много материал, никви кадри, ще ги видите.

Баси колко много хора ми казаха, че са гледали тази моя медийна изява, срам голям  Embarassed
Що гледате битиви то бре, там само лъжат, мискини с мискини  Mr. Green !!!

Дани, то 5-ти стана 5-ти заради теб, така че мисли му ако не дойдеш   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 208
Имам питанка!!!Някой звънял ли е за резервация???
Ако не, ще се опитам утре аз да я свърша тая работа.
Къде сте се покрили всички???   smile3516

# 209
НЕДЕЛЯ - 05.12. - 11.00 часа - ПИЦАРИЯ МИС КАПРИЗ - СРЕЩУ ПЛИСКА.
РЕЗЕРВАЦИЯТА Е НА ИМЕТО НА ВАНЯ КАЧЕВА
Сектор ПУШАЧИ. За около 20-25 човека. И повече да се съберем, няма проблем. Хубаво е поне няколко човека да отидат навреме. Ако не се случи нещо непредвидено, аз ще съм от първите. Предполагам че ще "нося" Стефина със себе си.  Mr. Green
Копчета при Илчовски още няма. Най-вероятно тази седмица няма да докарат. Цените на новите артикули все още са неясни.
Рапорт даден! Времето ми изтече.....  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 17:19 от van444eto

Общи условия

Активация на акаунт