Пета среща на дамите от Тортената тема

• 12 931
  • 270
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Копривке 10бр. по 0,80 ст. се падат на блат.=8лв.

# 151
  • София
Ванче,ако ще сменяш маршрута и ще минаваш пак по старият път може и мен да ме вземеш от спирката.

# 152
  • София
Момичета, предполагам няма да се сърдите, ако се присъединя и аз към срещата. До последно не бях сигурна дали ще успея и не исках да се вкючвам пък после да се отказвам. До скоро!

# 153
Така!!!
Захар закупена, разфасована и натоварена.
Копчета все още няма.
Около 17.30 взимам Стефина от "старото място". 10тина минути след това грабвам Петя и Валерия от Орлов мост.(
Рапорт даден!

# 154
  • София
Didоcia-заповядай ще ни е пирятно много.

# 155
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Аз почти отпаднах, ще мина за малко с двете деца да си взема нещата и да ви видя набързо.
МНого ми е тъпо. Свекър ми е болен с температура и няма кой да гледа малките човеци

#Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 156
  • Sofia
Слуушайте какво момичета, кокичета, тази среща беше крайно недостатъчна за тези които бяхме за по едно "дзак", тези с официалните облекла дето ще стоят и ще пият до 19-ти в кръчмата не ги коментирам.  Mr. Green
Ето и на Ванчето само "чао" успях да и кажа, пък имах бизнес дела да и редя.
Тъй като тази среща беше така инцидентно седмична заради Силрайчето предлагам да си направим една друга съботно-неделна на 27-28 ми или на 4-5 ти декември.
Ако ще е пак в Двата лъва водя от днес календарче на сервитьорката, днес беше в цикъл, значи до 20 дни е хубаво да сме се видяли.  Mr. Green
Онзи от предния път любезния явно от уплах е напуснал, тази мома не и беше хич хубаво в компанията ни.  Laughing
Та четейки и за новия асортимент в Илчовски смятам, че ще има и какво да си поделим да не губим тренинг, не за друго.
На мен лично ми се стори доста шумно, от съседната маса не спряха да ни гледат и да цъкат с език, не знам кой съжаляваха повече, мъжете ни или тях самите че са попаднали точно в този ден на неправилното място.  Mr. Green
През деня е по-тихо и сякаш по-задушевно, а и могат повече хора да дойдат, хайде изкажете се ако обичате.
Все пак се радвам, че ви видях, нищо че не ви чух.

# 157
  • София
И аз съм за нова срещичка уикенда. Много ми беше приятно, че си поприказвах с близките дами до мен, за другите беше немислимо.  Mr. Green
Надявам се и силрайката да е останала доволна от нас.  Wink Сигурно и понадухме главата, но можем и повече.  Laughing

# 158
Аз съм ЗА
Малката руса фея не ме остави и за секунда. Дори не забелязах киселата сервитьорка, но пък Аница се погрижи да я довкисне тази мома.

За датите, когато решите, надявам се да съм се планирала по-добре  Mr. Green

За Лъвовете съм ЗА, поне вече ни свикнаха, може от ужас и киселата мома да е напуснала...

# 159
Ахааааааааааа! Значи не съм си въобразила че девойката която ни обслужваше, беше твърде възмутена че е на работа..... Аз пък реших че не съм и симпатична и отношението и е лично към мен. Накрая даже ядох пица със суров кашкавал. Ама, си я изядох! Да им е гадно! И да не остане за тях!  Twisted Evil
Аз съм напълно съгласна да срещнем скоро пак. нещо обсъждахме за след Нова година, ама явно "сърце не трае" и на вас ви се клюка. Този път мисля да не си забравям апарата.  #Cussing out
Относно оная невъзпитана твар....
Ето и на Ванчето само "чао" успях да и кажа, пък имах бизнес дела да и редя.
Как можеш да кажеш на някой "Чао", без да си му казал "Здрасти". Това беше непростима постъпка!!! Адски съм възмутена, обидена и огОрчена!!!  Crossing Arms
 Да не говорим, че 3 пъти виках "Наздраве", обаче от ваш`та маса нЕма никакъв отклик!!! Бизнес дела викаш????  newsm78 Заинтригува ме!!!! няма да спъ сега!!!!
Много се радвам че най-после се срещнах със Силрайката. Отдавна си мечтая да се запозная с таз гад!!!!
Мисля да не затваряме тази тема и да отваряме нова, а да си продължим тук, какво ще кажете????
Ако искате да пуснем една анкетка за датите? Аз така като се замисля, май ми е все едно, ама нека да ги обмислим все пак, а? А??? Ааааааааа???

# 160
Слуушайте какво момичета, кокичета, тази среща беше крайно недостатъчна за тези които бяхме за по едно "дзак", тези с официалните облекла дето ще стоят и ще пият до 19-ти в кръчмата не ги коментирам.  Mr. Green

Пък аз от теб "дзак" не чух, само зъбите ти видЕх, щот влезна с една усмивка, ееееейййй такава голяма  Mr. Green

Пък сега ще ви обясня за сервитьорката  Twisted Evil  Ние с Хриси сме виновни, щото резервацията беше за 18 часа, пък ние видиш ли нагли сме се изтипосали в 17.15ч, пък и търсим резервация ... Изгониха едни Флюбени гълъбчета, че да ни наредят софрата .... Но още на първата ми кола ме гледаше много, ама много лошо, видиш ли супата с вилица съм й изяла ... Казах ви да не й оставяме голям бакшиш, щото не го заслужаваше ....

Лилче, следващият път като резервираш и ще кажеш изрично "Сервитьорката, която беше на смяна на 17-ти ноември вечерта не я щем!"  Twisted Evil

АйдИ, чакам дати, за да видя кога ще мога да ви тормозя с присъствието си отново, муахахаха

# 161
Айде, банда!!! Да видите че цяла нощ съм ви мислила вместо да спя и по първи МЕТЛИ ви пуснах гласуване.  Mr. Green

# 162
  • в семейството
van444eto , май като гледам повечето сме "незадоволени"  Embarassed  от тази среща. Единствено, че успяхме да се видим със Силрайката  Hug .
Гласувах!

# 163
  • София
Да ,наистина беше шумно в ресторанта и всеки си бъбреше с мацките до него,но на мене и така ми беше приятно-обсъдихме коледните сладки,прибрах се с 5кг. торба. Peace-благодаря на всички ,че ми купиха стока.  bouquet

# 164
И на мен ми беше малко Mr. Green Изобщо не можах да си поговоря с кокошките в другия край на масата  Laughing Аз ако дойда ще е с децата просто няма кой да ги гледа през деня  Sad Събота и неделя преди Никулден(малката има РД на Никулден) абсурд да дойда затова гласувах за 27.
Много се радвам че ви видях (някои и от по далеко) и ще ми е приятно да се видим пак.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт