Кухните -34 тема

• 72 532
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Браво! Честито много ми харесва.
Искам да питам защо сложи така фурната, а не под котлоните?
По проект беше за под котлоните, но ако си спомняте тук писах, че искам абсорбатор. Това се случи няколко дни преди монтажа, та в последния момент правихме промени.  Grinning
Кухнята е правена в Мебелни Идеи, а проектантката е небезизвестната тук Манди Портокалова, за което много й благодаря. Справи се страхотно с проекта.  Hug

# 316
  • София
Браво! Честито много ми харесва.
Искам да питам защо сложи така фурната, а не под котлоните?
По проект беше за под котлоните, но ако си спомняте тук писах, че искам абсорбатор. Това се случи няколко дни преди монтажа, та в последния момент правихме промени.  Grinning
Кухнята е правена в Мебелни Идеи, а проектантката е небезизвестната тук Манди Портокалова, за което много й благодаря. Справи се страхотно с проекта.  Hug

..нещо не схванах...
защо сте правили промени и какво общо има абсорбатора.
Според мен фурната като е долу е хубаво да е под котлоните, за да дърпа абсорбатора и от там миризмите. Освен това така локализираш една топла точка.
Другото, което ме притеснява е мивката. Струва ми се малко неудобна така. И тази снадка на плота точно до нея май е рискова newsm78.
Иначе е страхотна!

# 317
момичета, търся кухненски шкаф за мивка  70 или 75 см, трябва да влезе в ниша и това ми е разстоянието, виждал ли е някой такива или само по поръчка?

# 318
mimes , Манди Портокалова БРАВО! Много ми допадат цветовете, и ми харесва как на толкова малко разстояние сте събрали всичко необходимо, та дори прилично голям и работен плот. Ако трябва да кажа и нещо отрицателно, и мен ми изглежда кофти това, че фурната не е много близо до аспиратора, но с времето сама ще кажеш дали наистина е такъв проблем. Със здраве и кеф да си я ползваш   bouquet

# 319
Момичета, благодаря ви много. В началото аз изобщо не исках абсорбатор, мислех котлоните да са под прозореца и той да е отворен при готвене /егати и глупостта ми като се замисля сега/. Канала за мръсната вода и комина са от късата страна на стената. Така, че миялната и пералнята няма как да се изместят, затова единственото място за фурната си остава там.
За мивката мога само да кажа, че ми е удобна, но и друго място за нея нямаше, че долните шкафове са заети с уреди. Но аз имам миялна, почти всичко слагам в нея. Laughing За снадката ще видим. Надявам се да нямам проблеми.

# 320
  • София
mimes страхотна ти е кухнята с кеф да си я ползваш  Hug

# 321
  • София
страхотна ти е кухнята с кеф да си я ползваш

това трябва да помолим да го сложат на бутонче, защото се е превърнало в стандартен и задължителен отзив за публикувани снимки на кухня.

прощавайте, но наистина ли всичко, което виждате тук, намирате за "страхотно"? мисля, че темата не е да си любезничим, а да обменяме идеи, опит, мнения, съвети, критики...

# 322
момичета, търся кухненски шкаф за мивка  70 или 75 см, трябва да влезе в ниша и това ми е разстоянието, виждал ли е някой такива или само по поръчка?

http://hop-mebeli.com/index.php?cid=1&product_id=655&sub=12&page=1

Поръчахме си от там кухня преди два дена и знам, че имат шкафче за мивка 70 см на кухня Престиж, иначе предполагам, че и на други модели кухни могат да имат. Фирмата, която ги изработва е Стефани стил.

# 323
момичета, търся кухненски шкаф за мивка  70 или 75 см, трябва да влезе в ниша и това ми е разстоянието, виждал ли е някой такива или само по поръчка?

http://hop-mebeli.com/index.php?cid=1&product_id=655&sub=12&page=1

Поръчахме си от там кухня преди два дена и знам, че имат шкафче за мивка 70 см на кухня Престиж, иначе предполагам, че и на други модели кухни могат да имат. Фирмата, която ги изработва е Стефани стил.
много ти благодаря.

# 324
  • Ямбол
mimes  много ти е хубава кухничката и много ми харесват кухни с прозорец над плота.  Според мен няма да е толкова фатално това, че не ти е под аспиратора фурната, все пак ако е по-сериозен случая ще си отвориш прозорчето, мивката наистина изглежда леко неудобна, но щом като имаш миална няма да е проблем. И като знам с колко неща трябва да се съобрази човек като прави проекта мисля, че е ти е перфектен вариант, важното е на теб да ти харесва.

Моята кухничка започнаха да  я монтират и сега като гледам има доста изцепки, но ще видим какво ще излезе накрая, като цяло е доста малка и почти нямам плот, ама това е положението, то и на мен ми се искат много работи ама няма как да стане, има много фактори, които влияят.

# 325
  • София
това трябва да помолим да го сложат на бутонче, защото се е превърнало в стандартен и задължителен отзив за публикувани снимки на кухня.
прощавайте, но наистина ли всичко, което виждате тук, намирате за "страхотно"? мисля, че темата не е да си любезничим, а да обменяме идеи, опит, мнения, съвети, критики...

От година и половина следя темата, но това съм го писала може би 3-4 пъти, и то за кухни които настина ми харесват,  другите просто подминавам без коментар  Peace

# 326
  • Стара Загора

това трябва да помолим да го сложат на бутонче, защото се е превърнало в стандартен и задължителен отзив за публикувани снимки на кухня,само да не са бели стени.....

няма нищо лошо в това ,всеки да си изкаже мнението : Grinning
за да не е само спам,моля за съвет ,какви стени и какъв ламинат ще си подхождат на тази кухня

# 327
  • София

Да!
Още повече, че в никакъв случай няма да е същото червено.

А какъв цвят  би отивал на червена кухня със сиви стени според вас без да стане много шарено обаче? За червеното съм намерила червена кожа в същият цвят като кухнята,но още не мога да си представя дали няма да стане много червеното в стаята.

# 328
Mimes кухнята ти е страхотна!
Една от малкото,които наистина са ми харесали в тази тема  Heart Eyes
Много стилна,много елегантна,всичко е изпипано.

Само едно ме притеснява и го казвам ,защото и аз съм се чудела.
Плотът с котлоните не е ли много близо до левия шкаф и няма ли опасност да пръска по него отсрани,ако се пържи нещо?

Поздравления за решението  фурната да не е под котлоните.Много ми е банално,а и абсорбатора няма как да "дърпа" от фурната или поне не ефективно.

Аз моята фурна съм я замислила във височина,за да наблюдавам удобно какво се случва вътре  Heart Eyes

# 329
Елфичка, благодаря и на теб.  Hug За котлоните и аз се притеснявах, даже монтажистите ми предлагаха да са още по-близо, че да не губя плот, но аз не исках. Наистина ще пръска, ако се пържи нещо, но ние в къщи пържена храна не ядем и това не ми е проблем. Аз нищо не пържа вече години.
А за фурната - на предните странички писах, че абсорбатора ми е много силен и дърпа всичко.

Общи условия

Активация на акаунт