Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 644
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
ей голяма суматоха настана с този калкулатор.И аз се опитах да го направя но нещо не се получи.Не го приемам толкова драматично.По-важно е да си постигна целта която съм си наумила.

Joy Joy Дюканска паника му казвам аз . hahaha Joy

Мацки,отивам аз да се гмурна  в царството на Орфей ,че днеска по никое време се сетих че е пълноЛудие  Joy и спрях да гъча зеленчук ,ама сега нещо окото ми все към кухнята и за да няма ексцесии,лягам да спя ,нал 'тъй деситка* Joy Joy
Лека ,мека и розова ви желая и утре ви чакам на кафе. Hug Hug Hug

# 106
  • Пловдив
Орфей или Морфей? Simple Smile

# 107
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ТОНИ заспа и не можа да ни отговори май.

# 108
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Цоппппппп и от мен. Mr. Green

Вещи абе тя теди нали ни е танцувална,иска при Орфей да ходи все,при Морфей да вървят заспалите булки(демек аз например). Laughing

Днес съм многоо по добре.Чак се изкушавам да кажа, че боледуването си струваше ,защото днес кантара ме зарадва с цели 1.200кг в минус.Но аз почти не ядох вчера ,само половин риба надвечер се насилих да изям.А иначе доста чай и вода налочих.Днес пак не съм яла кой знае колко,но наблегнах на рибата и малко салатка зеле с моркови,утре ще видим как ще са нещата.
И аз направих тоя калкулатор.Дава ми все така 68.4кг.Еми аз съм наумила 65, ама ако видя зор ще ги откажа тия 3 кила.Като не дават Господ и Дюкан кво сега,да не съм по-велика от тях. Crazy
Иначе ми дава само 2 дена ударни и през тях да сваля 1.4кг,пък аз направих 10 ударни и свалих 4.7кг.Също така ми дава 364 дена втора за сваляне на 50.6кг,аз до сега съм свалила  36.7 за 201 дена.Все се надявам оставащите ми близо 13(пък ако гледам калкулатора и 10) да ги сваля за по малко от 163 дена дето ми ги е предвидил Дюки, Grinning ама ще поживеем ще видим дето се вика.
Ха сега лека ви нощ и от мен.Сладки сънища и утре по-слаби дупета. Mr. Green

# 109
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ПАДАЩА много се радвам че си се оправила за супер кратко време. newsm10 newsm10

# 110
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Е аз не съм съвсем здрава.Имам си порядъчна хрема,бухам също така много добре. Mr. Green
Мина ми обаче гърлобола,болките в ставите,главоболието,които всъщност бяха най-гадното.Не можех да ставам вчера надвечер,толкова ми беше зле.Но аз винаги боледувам точно така.За един ден от сутринта до вечерта ставам много зле,пия фервекс ударно и на другия ден вече съм само с яка хрема и кашляне ,което ми се влачи с месеци.Какво да се прави ,ще си бухам сега до догодина.

# 111
Хей, благодаря много на всички, които обясниха повечко за този калкулатор. Според него до 25ти декември ще съм килограмите, които искам.  Hug Да се надяваме, че няма нещо да се обърка и да пристъпя диетата.  Rolling Eyes
По принцип не докарвам нищо до край. И от почти всичко се отказвам, когато стане напечено. Искам поне едно нещо да завърша и се надявам, че това ще бъде диетата на Дюкан!  Simple Smile

# 112
Добрутру ,сладки ! Hug
Орфей,Морфей ...явно така ми се е спяло ,че хич не съм видяла какво пиша  Joy ама те и двамата са другарчета ,тъй че ... Joy
Айде да ви посъбудя с кафенце:

Аз вчера нали късно се усетих за луната и последното ми хранене беше към 15 часа ,до вечерта само мляко хапнах малко ама резултат от това ....Нулев  #Crazy #Crazy.Язък ,пак съм 62,4 явно или ПМС-то ме тормози или ...и аз незнам вече .Ще променям лентичката май,държах я уж, че ще си стигна пак началните кг ама няма да стане мойта работа. newsm78
Нищо,калкулатора на Дюки каза веднъж 69 ,после 65 ,аз съм 62 ми колкото-толкова сега ,няма се кахърим я. Flutter Hug
Айде да ставам да приготвям триците ,нямам идея как ми се ядат днеска ама ще поразгледам рецептичките сега  Hug Hug
Хубава,слънчева,успешна и красива неделя ви пожелавам с една песен на Васко Найденов. Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=fu8XE63kYfk&p=10946DEEF79E740 … xt=1&index=48

# 113
  • София
Ха добро утро!  Hug Hug Hug
Хубава неделя, тук поне се очертава слънчева!
Добре дошли на всички новички, и да слушате каките, ей!
Сега тържествено си тургам нова линия, и почвам по новия калкулатор! (мерси Николекса!) Hug Hug
Той пък ми дава 2 кила по-малко, баси!!!
Не знам доколко ще стане, защото никъде не можеш да напишеш, че вече си свалил 20-25 кг, после си се оказал келеш  smile3537и си качил 8, но се надявам това да ми даде нов тласък, защото се въртя в една втора... трета ...почти от година smile3538 и съвсем вече дезорганизирано ми стана.
Сега си затварям очите за всички простотии, които направих тука последните 3 месеца, знам че много трудно ще тръгне и ...
Все си намирам някакви оправдания ... стрес, ... ядове, преместване в друг град ... ядене по кръчми, БАСТА!!!

Айде сега гледайте ми сеира!

# 114
Добро утро!
ANNAFACE  аз се интересувах от 14 ноември. Тогава съпругът ми има рожден ден и във нас е голям купон - идват много-о-о-о-о гости и готвенето е основното ми занимание /защото за него яденето му е основното занимание Joy/ Той е 2 метра висок и тежи някъде около 175 кг. и думички като  "режим", "диета", "не съм гладен" са мръсни думи #2gunfire Като ви чета, как смъквате и как се борите с килограмите - направо ви се възхищавам. Аз понеже дундуркам едни 2-3 кг. и като се има в предвид, че върнах доста сантиметри се чудя какво да предприема newsm78. Не, че е фатално, но мразя да ми са опънати панталоните, а от това и  нервите  Mr. Green

# 115
  • София
Добро утро и от мен, красавици  Flutter
От утре, живи и здрави, съм си на работа и ще се оттървете малко от мен, сигурно множко ви дойдох тази седмица  Laughing

Пак да помоля: дайте идеи за телешко месо за П (освен на кайма в "Стефани").

Ако баща и щерка станат в нормално време, че да закусим и да се приготвим за излизане, мисля да я заведем на куклен театър. Първият ми опит беше неуспешен, ма май доста рано се бях насилила, да видим днес дали ще успеем да стигнем и как ще е.

Падаща звезда, чудесно, че се подобряваш значително. Скорошно оздравяване!
jonelaaa, имаш нужда от повече мотивация. Намери си някакви стари снимки, на които си била слаба, и някакви с най-високото ти тегло и си ги сложи на видно място, или извади любима дреха от по-"слабия ти период", в която сега не можеш да влезеш или ти седи ужасно, и си я обличай всеки път, когато усетиш, че залиташ...
Тони, мерси за инфото за обяда, не го знаех, видя ли,че е имало защо да питам  Wink Иначе знам, че в 3-та фаза в седмицата има 1 ден П и по 2 дни Г, В и ПЗ. Дано и този път обаче не си остана само с теорията, че ще се самозастрелям  #2gunfire !!!
Lucie, и аз точно от това се оплаках снощи, че няма къде да задам, че вече съм отслабнала (26-27), после съм се изгаврила със себе си (+6) и сега се боря пак  с оставащите до целта (16-18)... Даже и оправаданията ти са ми познати-смяна на квартира, почване на детска градина на детето, започване на работа след 2 години и половина майчинство... Абе все имаше за какво да се кахъря и утешавам с ядене.  Стискам ти палци и ти желая бърз, абсолютен и категоричен успех в новото начало!
Ще те следя, на един хал сме като гледам...

Навън се прокрадва слънчице. Хубав ден!!!

# 116
Ми на ...амнезията ме подгони рано сутринта . newsm78 ooooh!
Щях да казвам на desitka* за телешкото :свари си го в тенджера под налягане (дано да имаш ) заедно с подправките -черен пипер на зърна,дафинов лист и малко сол ,туй след като го препениш и ще стане като курбан .Много е вкусно  Heart EyesМомата на колко е и на какъв театър ще я водите ? Hug
Lucie ,и аз се чудих вчера как да пиша че съм свалила 20 кг ,от които 2 съм си върнала в четвърта  Joy На теб пожелавам успех и мноооооого силно стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
bigbaba3,и аз си мислех че моя мъж голям (само 118кг)  #Crazy ама твоя цепи мрака .Малеее ,добре си го гледаш и ти . Hug Hug Гледам и една зодия са с половинката ми (той е на 20.11.) . От сума ти време ми говори как трябвало да отслабне ама като му направя забележка ,че пица с боза не се яде и си пуска ушите в отпуска ,също като децата . ooooh! ooooh!

# 117
  • София
Мерси, Тони  Heart Eyes. Ще се консултирам с благоверния как го предпочита и ще му видим сметката днес на месцето.

И аз съм от невестите, дето си отглеждат големи мъже... Моят съм го юрнала сега да спазва режима с мен, започна от 134 кила. Като, с риск да ме линчувате, съм му "пуснала малко аванта", защото иначе е невъзможно по мое мнение, човек без грам суета и абсолютен чревоугодник, на който хич не му дреме, че носи 46 размер дънки и трудно и не винаги  влиза в 2ХЛ, а за официални дрехи се оглежаме в Грамадан, да бъде сложен на категоричен режим...

Щерката
е на 2г.8мес. На театър (като гледам колко е часа май няма да стане днес) мисля в "Ариел"-всяка събота и неделя от 11.00ч. има представления. Днес е 'Гoсподин Крокотак и лошото куче Бъч' (в залата в Гео Милев).

# 118
Добро утроооо!!!  : Mr. Green   bouquet   bouquet   bouquet

...пускал си ушите в отпуска...хаххахахахахахахахха..  smile3532
Аз сега отивам да готвя пълнени чушки и пиле с картофи и..., че ще оставям моичкия (и така като сте започнали да ги изказвате - 117кг.) за 2 седмици, че ще се прибирам при мама.. (вече съм я информирала да се подготвя с рибата, а аз си нося триците и лененото от тука хахах).

...и исках да кажа само на Мимениста браво браво браво  smile3501 newsm10 и продължавай смело.. Simple Smile прекрасна си!

Слънчев ден на всичкиии!

# 119
Добро утро и от мене!  bouquet
Малеее,вие сте много грижовни съпруги бе! К`ви мъже сте си отгледали...
Аз моя го тормозя... Blush Той не е много висок,около 175 см и тежеше 88-89кг... Ама сега е фино гадже-78кг...  Mr. Green Мноооо сериозен излезе-каза  "Започвам" и ето ги резултатите...
А аз още си цикля на едно място... ooooh! Утре,ако успея да си намеря лентички,ще си измеря дали съм в кетоза или така си "плувам" в безтегловност...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт