Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 665
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,запомнете:Всичко,което е от магазина е под въпрос .Не вярвайте на етикетите!Няма как технологично салам да стане 100% само от телешко ,просто няма как да няма вътре я сланини,я кожи ...и всякакви глупости! #Crazy #Crazy
Филийте хляб като грамаж трябва да са средно колкото на хляба 'Бонус',така че ако пекарната ти ги прави по-големи ,си режеш едната на две и това ти е дозата за деня.Кашкавала и сиренето се редуват  newsm78 доколкото си спомням .Пак е хубаво да се погледне първата страничка на темата ,любезно предоставена ни от Вещи. Hugа плодовете за деня са ти 2 броя от едрите и една шепа от ситните.

# 136
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Момичета,запомнете:Всичко,което е от магазина е под въпрос .Не вярвайте на етикетите!Няма как технологично салам да стане 100% само от телешко ,просто няма как да няма вътре я сланини,я кожи ...и всякакви глупости! #Crazy #Crazy
Филийте хляб като грамаж трябва да са средно колкото на хляба 'Бонус',така че ако пекарната ти ги прави по-големи ,си режеш едната на две и това ти е дозата за деня.Кашкавала и сиренето се редуват  newsm78 доколкото си спомням .Пак е хубаво да се погледне първата страничка на темата ,любезно предоставена ни от Вещи. Hugа плодовете за деня са ти 2 броя от едрите и една шепа от ситните.
tonnny_bg,мерси. За хляба явно ще бъде 1 филии домашен. А това за 2 та плода е много добре Simple Smile Добавката от месо ,което тук се явява ново-свинското. Четох ,че вече е възможна консумацията и на нормална шунка/т.е. свинска/ (в книгата,ако не се лъжа пишеше за това). Тоест дори и да има смес от нещо в подобни колбаси тип шпек или луканков пак ли да хапвам само на галата? Питам си оиентировъчно, за да мога да си направя точно меню за периода.

# 137
ДобриЮтро  smile3507  да му пийнем по кафе! Кафе- о, да! Ламбада- ооо не! rotfImbo rotfImbo

Ох, с отварянето на очите и се попикавам от смях  hahaha hahaha hahaha сънувах, че съм на рибната борса и около мен тави с цаца предимно и всякакви други оцъклени, пффффффффффффф, после някакви хора бързаха да си вземат децата от градина, а аз на средата на суматохата меря и преобличам тоалети. newsm62 Спането до късно не било добре казват, особено тука  hahaha hahaha hahaha
Люсииии, хвърлих ти карти и ти излезе път, хвърлих ти втори пъти и излезе Пазарджик- Атина  travel newsm47 Щото ми остана само един пакет трици, всичко точно изчислено  smile3519

Моето дете тази сутрин пристигна благополучно в Атина, след седмица се изнизвам в същата посока и аз, трябва да я запиша на курс, и аз искам да ходя  smile3529, имаме да дообзавеждаме къщата, тя Филюдка свърши голямата част по преместването на багажа, таааааааа вълнения колкото и за каквото искаш  newsm19

Приятен ден, отивам да се забавлявам на работа, барбароните искат да плющят, днес е неделя, ден за обилно хранене и спане по канапетата. 5 тави десерти съм направила снощи, ултракалорични бомби, до довечера всичко ще е унищожено   smile3541smile3541ай на мама сладките  Joy Joy прасенца, грух-грух ! hahaha hahaha

Бигбаба
, умрях от смях с креватите. Зет ми, сестра ми и дъщеря ми са баскетболисти, всичко е горе на небето у тях, просторът не го стигам- подскачам,в кухнята все се катеря по столове, ако ми трябва нещо от горните шкафове, а в креватите се спи уникално.Имат едни познати семейство гимнастици бивши с 3 деца, та те като спят у тях спокойно цялата фамилия се събира на спалнята без да има изпопадали през ноща! Laughing

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 13:05 от zorita

# 138
  • София
Завърнахме се. Все пак се доредихме до кукления театър.
Evidence, мина успешно този път театъра, беше й интересно. Пак се уплаши по едно време и искаше да си тръгваме, но успях да я забаламосам и останхем до края. Уплаши се от един крокодил, бил много страшен и я гледал  Laughing

Пак "сгънахме" рибка за обяд, че нямаше кога да готвя, та взех от една рибна скара (на ул. Гео Милев, ако има от района, близо до пресечката с Лидице). Толкова обичам риба! Ако не беше толкова скъпа, сигурно щях да ям само това  Rolling Eyes

Празът може ли да се ползва като подправка в П дните? Обещавам да не слагам цяла връзка  Mr. Green

Сиссс, ANNAFACE, ваш'те мъже са ка'т манИкени бе, малиии... Залепете до тях и по една нормално тежаща мацка 50-55 кила, и ще получите моя  Crazy - картинката хич не е приятна...

За колбасите: аз съм от тези дето много ги "тачат". Позволявам си го доста (даже прекалено за режима и за джоба) често. Винаги гледам съдържанието, независимо че на етикета пише 100%. Не взимам такива, в които има сланина, соя, захар... И като цяло, в телешките колбаси, които съм взимала до сега, вътре се вижда само месо и ципи. С изключение на вчерашните ни "попадения": на Ме-Ком 100% телешки суджук-отврат  Sick Вътре има сланина на парченца (не я пише в съдържанието), а другият е "Горнооряховски суджук" на КФМ-гаден вкус и доста жили... В телешката серия на Маджаров има захар, на БОНИ пък са много меки (все едно ям кайма в черво, а не сух колбас). До тук, фаворит ми е суджука (имат и луканка, и сушеница - разликата е в подправките) на "Стефанов".

# 139
  • Пловдив

Празът може ли да се ползва като подправка в П дните? Обещавам да не слагам цяла връзка  Mr. Green

Може, ако връзката е само половината  Mr. Green

Шегата настрана, предполагам ,че може по малко, щом и лукът е позволен като подправка.

# 140
desitka* ,а от къде я купувате тази луканка на "Стефанов"? Аз не съм взимала много подобни неща, основно се яде пилешко и пастърва /от Метро я взимаме/. А пилешкото е предимно филенца или пържола от бут без кожа. Овкусявам ги най-често с черен пипер и много рядко сол,често са соленички/ с изключение на филенцата, в които сол не се усеща/. Шунка пуешка взимам предимно на "Орехите"-много е  приятна . Иначе съм взимала и куп други шункообразни, които отиват в паничката на кучетата Simple Smile)) Не стават за ядене ,или имат дъх или разни грозни жили по тях...  #Crazy   Sick  #Crazy

# 141
  • София
Undisclosed Desires, аз съм го напипала в едно магазинче в квартала, а после и в едно край офиса. Иначе в големи вериги не съм го срещала до сега. Ето ги. В МЕТРО има на БОНИ колбасите, разгледай им съдържанието за всеки случай (да не са започнали да слагат нещо дето не трябва) и ги опитай, може да ти харесат. Маджаров също има там, но те не стават със сигурност-заради захарта.
Ти доста еднообразно го караш с месото-взимай си и друга риба, в Метро има голям избор, щом от там пазаруваш. Аз ужаважам и пилешките дробчета. И сърца обичам, ма мразя да ги чистя, а с тея вени не мога да ги гледам. И телешко от време на време за каймичка...
Иначе и аз взимам на "Орехите" пуешко филе - за омлетчетата е екстра Simple Smile а в Метро пак (и аз предимно от там пазарувам Simple Smile )
има и едно пушено пилешко филе, което е много вкусно.

ПС. Вещи, аз като изброявам така сума ти марки на продукти, да не се счете за реклама и да ме банне някой?  newsm78

# 142
jonelaaa Какъв калкулатор какви 5 лева ти си на 17 години режимът не е подходящ за подрастващи. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Момичета от 6 дена не пуша и съм +2 кила ама хич не ми и пука пак ще тръгнат килата надолу  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling.Лек и режимен ден на всички. Hug Hug Hug Hug

# 143
Ами да ...еднообразно е менюто ми,но не ми липсва нещо по-специално. Аз принципно си се храня по този начин. Имах един период супер забиващ преди години  с полуготови спагети и един модел растителен кашкавал -продължи няколко месеца като понякога хапвах и бонус-хляб. Преди доста години пък непрестанно ядях само ябълки /като плод имам предвид/. Не ми пречи,а и разнообразявам начина на приготвяне на месото-или е на тиган или на фурна  Laughing Laughing .За периода от януари до момента не ми е писнало. Разглеждам рецептите тук- прекрасни са, но не ми се занимава,а и работя на 2 места, та времето ми е супер малко Simple Smile) Единственото,което правих е кексчета от трици,но успешно си хапнах повече от нормата за деня и варианта трици и кисело мляко с малко степче поръсен ми е екстра Simple Smile А относно рибата никога не съм я обичала ,сега е момента от живота ми ,в който съм изяла най-много риба  Joy Същотото е и влечението ми към дреболиите от всякакъв вид и тип,независимо колко са вкусни ... не са моето месо. Пилешкото си е екстра Simple Smile))) Wink Heart Eyes

# 144
jonelaaa Какъв калкулатор какви 5 лева ти си на 17 години режимът не е подходящ за подрастващи. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Момичета от 6 дена не пуша и съм +2 кила ама хич не ми и пука пак ще тръгнат килата надолу  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling.Лек и режимен ден на всички. Hug Hug Hug Hug

Ами то калкулаторът ,ако стезабелязали,е направен за хора родени след 1992г.Това прави поне 18 години! Под тази възраст-всички вън! #Cussing out #Cussing out

Корни, без цигарите ще се чувстваш милион пъти по добре,повярвай ми! Аз вече от 6 години не пуша! А преди опъвах по два пакета... Peace

# 145
  • NICE,FRANCE
Здравейте момичета,
Извинявам се че се намесвам,но от доста време ви чета всеки ден и черпя опит и идеи от вас.Но какво ми направи много силно впечатление newsm78,защо почти всички казвате,че има ограничение за млякото и млечни продукти?На страница 128-129 от книгата на Дюкан се казва*могат да се консумират без ограничение или поне до 700-800г на ден*.Ограничение има за подсладените(плодови) млека до 250г на ден.
И една любопитна новина относно втора фаза http://www.dukanaute.com/quelle_alternance_choisir_pour_la_phase … croisiere-31.html,
Les autres alternances
Je ne vois pas d'objection particulière si vous souhaitez faire des alternances type 2PP/2PL etc si elles s'ajustent mieux à votre rythme de vie. Ne dépassez jamais les 5PP/5PL, c'est la limite ! Faire plus de PP serait une torture pour vos reins et votre organisme, surtout que les études ont montré que le 1PP/1PL revient strictement au même.Pour les alternances 3PL/4PP, elles n'existent nulle part dans les ouvrages du Dr Dukan, elle est donc interdite. Oui, les semaines font 7 jours chez tout le monde, ce n'est pas forcément évident à gérer, mais n'oubliez pas que la croisière ne dure que très peu de temps, et c'est un effort nécessaire. Passez en 1PP/1PL, vous aurez toujours une journée de PL en week end.

Bonne croisière !

# 146
Да ... и аз направо... всичко разбрах  Wink

# 147
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
аз пък да ви се оплача.От киселото мляко и доматите напълнявам.Незнам защо но е факт2

# 148
Да ... и аз направо... всичко разбрах  Wink

И се присъединявам към теб! Разбрах всичко и още как  Joy smile3521 smile3529

# 149
  • София
Аз го пуснах на преводача и го разбирам общо-взето така:
Може да прилагате схема 2/2, ако тя е по-близка до начина ви на живот. Но не забравяйте, че никога не трябва да превишавате 5/5. Това е  границата, и всяко превишаване на 5 дни протеини (П), нанася вреда на бъбреците. Схемата 3/4 не е разглеждана никъде в работата на Дюкан, и поради това е забранена за прилагане. Да, седмицата е 7 дни, но това не означава, че така се "управлява" по-лесно. Прилагайте схемата 1/1 и така винаги ще имате по един ПЗ ден през уикенда.

Аз както вече разбрахте, ще си готвя телешкото, но ще експериментирам  Laughing та: може ли да ползвам малко вино за задушаване на месото?

Да се оплача: пробвах се с крекерчетата на Тумби и беше пълен провал  Tired

Сисссс, поздравления за цигарите. Аз тази година освен, че почнах да ям и си развалих режима, почнах и да пуша, след като 5 години не бях докосвала цигата. Мега излагане просто  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт