Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 668
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
аз пък да ви се оплача.От киселото мляко и доматите напълнявам.Незнам защо но е факт2

Ами за доматите не се учудвай,те заедно с морковите и цвеклото са от зеленчуците с доста въглехидрати.И аз задържам и от трите ,че и качвам като се поулея.Гледам да ям до два домата на ден в ПЗ и рядко си правя яхния с домати, именно поради тази причина.Морковите, особено след термична обработка също имат доста въглехидрати ,та тях основно сурови ги рупам.Виж за млякото не знам защо така ти се отразява ,ама всичко си е до организъм .Аз единствено с млечните злоупотребявам често,особено с прясното мляко ,ама в тия 250 гр посмъртно не мога да се вместя.  Rolling EyesЗа сега не мога да се оплача от задържане сериозно от млечните ,ама да чукам на дърво че .... Twisted Evil
За протокола днес пак съм 77.8.Туй боледуване спомогна да разкарам кило и кусур,като се има предвид че съм в ПЗ ,а тогава само + отчитам. CrazyТа спирам да се оплаквам че съм болна.  Whistling

.........Аз тази година освен, че почнах да ям и си развалих режима............
desitka развесели ме ,тази година викаш си почнала да ядеш.Па ние дето ядем от как сме се пръкнали кво да кажем. Mr. Green

# 151
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз затова и тези двечките нещица не ги ям защото качвам.ПАДАЩА ние с теб сме на еднакви кг.Ти в коя фаза си?

# 152
  • NICE,FRANCE
Ето и превод,
>Нямам възражения ако вие изберете алтернативата 2П/2ПЗ и ако тя отговаря по-добре на вашият ритъм на живот.
Не надвишавайте 5П/5ПЗ.Прилагането на по-вече от 5П ще е мъчение за бъбреците и организма ви,особенно след като проучванията показват,че редуването на 1П/1ПЗ действа по същият начин.За алтернативата 3ПЗ/4П,тя не съществува никъде в ''продукта'' на Д-р Дюкан и това означава-забранена.Да седмицата навсякъде е 7 дена,но не забравяйте че 2-ра фаза не е толкова кратка и силите ще са ви необходими.Минавайки на 1П/1ПЗ,вие ще имате винаги 1 ден със зеленчуци през уикенда<

# 153
Аз затова и тези двечките нещица не ги ям защото качвам.ПАДАЩА ние с теб сме на еднакви кг.Ти в коя фаза си?

Ами втора ,още 12.8 кг.ми остават да стигна до 65 ,колкото ми се иска да стана.И двата калкулатора обаче ми дадоха малко над 68 ,че да видим.Ако видя зор да падам под 68 може да си преосмисля целта. Crazy,като се има предвид че почнах от незавидните 119 и на 68 кг може да кандисам.Но и без бой няма да се дам де. Mr. Green

# 154
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
И аз исках да смъкна още поне 3 кг..., но цял месец вече се въртях ту 77,ту 75, 76 ..и влезнах в 3та вчера. Днес сутринта бях 75.900 и се надявам да успея през третата  да смъкна 2-3 кг...ще е дългичка 3та,та дано успея да ги махна  Simple Smile

# 155
Undisclosed Desires колко ти дадоха калкулаторите?
Чудно ми е дали на всички които са стигнали до него им е трудно да свалят по надолу.Знам че тони и още някой бяха успели да го преодолеят ,но ми е интересно дали в масовия случай е така. newsm78
А иначе ,ти явно си доста по-висока от мен,защото гледам че си била малко повече килограми от мен а ИТМ ти е бил доста по-малък.Така че за теб 75 кг. предполагам си е чудесно тегло. Peace

П.П.Божке на тая страница всеки втори пост е мой.Накрая да не ям тиганя без да съм прегрешила. newsm43

# 156
Споко за тигана и аз ще го ям ! Четох от началото на годината форума...четох,четох. И се разписах  Laughing Първият калкулатор ,който правих в самото начало ми даде 80 кг... След това ми даде 75,74... този последният от снощи отсече 75.100. Висока съм 176...да горе долу прилично си изглеждам в момента,дори и ластични дънки нося вече както в добрите стари времена. Но все още тук-там имам сланини . Иначе през всички месеци до момента свалянето беше по учебник,не се влияеше от МЦ и тн/тоест не качвах преди/. Но съм била много режимна . Дори и вчера на първа гала сладко например не включих изобщо. Дано не почна да качвам само,че сигурно ще се сдухам яко  #Crazy

# 157
Аз си мисля,че както казваха едно време идеалните кг. са ръста минус 110.Мен този резултат ме удовлетворява.В случая както аз съм 176см. 66кг. би ми стояли прекрасно

# 158
Падаща звезда, и аз съм под калкулатора. Мене ми даде 72, аз исках 75 (там съм била като възрастен) но ето 4е и 66 видях на кантара и на 67 нейде си карам в момента в Трета (68 виждам след гала или по време на МЦ но после нещата се сафирясват доста бързо).
Тялото най-добре си знае къде му е добре ти ще го видиш като стигнеш как ще ти е.  Peace
А за това с минус 110... зависи от структурата, вижте ми снимките на 67-68 и ми кажете ако смъкна още 5кг на какво ще заприличам... Crossing Arms

# 159
Аз си мисля,че както казваха едно време идеалните кг. са ръста минус 110.Мен този резултат ме удовлетворява.В случая както аз съм 176см. 66кг. би ми стояли прекрасно
Ами и аз мисля,че 66 за мен е екстра,но не ми се струва възможно да ги стигна поне за момента. Може би след 3тата да действам към тази цел,защото е много по-важно да задържа тези,които съм свалила до момента. А и би трябвало ,ако се  спазва точно и стриктно 3тата да се свалят още поне 2-3 кила.
Но това си е мое разсъждение. Ще видим какво ще се случи при мен. Вкарването на новите храни мисля да го правя постепенно,освен това на галите определено няма да се уливам ...и ако не ми се прави гала-ще прескачам Simple Smile

# 160
Завърнахме се. Все пак се доредихме до кукления театър.

Празът може ли да се ползва като подправка в П дните? Обещавам да не слагам цяла връзка  Mr. Green

Дюкан препоръчва яденето на много праз в ПЗ дните като естествено диуретично средство което помага срещу задържането.Също апержи и глухарче.

# 161
NIMOWE  Постигнала си страхотни резултати.Относно структурата спор няма.Всеки сам решава за себе си.

# 162
Да бе и кво яз сега да гоня все едно 42 кг ходещ скелет  Shocked Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy

# 163
Да бе и кво яз сега да гоня все едно 42 кг ходещ скелет  Shocked Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy
Е, то си е индивидуално   bouquet Аз по себе си виждам още мазнини,които се държат здраво за телесото ми, но иначе влизам в нормални размери дрехи и се чувствам добре. Влезнах в 3тата сега ,защото ми се струва доста времето ,което беше втора фаза и се притеснявам да не се получат разни други проблеми. Та сега предстои стягане на меса, кожи и други с каране на велосипед основно. Не че това лято не карах ,но сега ще е по-честичко. Абе важно е да сме стриктни и отговорни към себе си и успеха е сигурен Simple Smile Simple Smile

# 164
Отговорноста и амбицията newsm10

Общи условия

Активация на акаунт