Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 710
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ТОНИ поздравявам те по случай глътването на калция.

# 241
  • Пловдив

Вещи я намерих у фейса ама мименсита -цък -йок и тем подобни  Joy.Пак ще се гмуркам. Joy

Не искай (не пращайте) имена, че много се дублират. Мейла върши отлична работа - единствен е.

# 242
Добро утро ,дюканки-сладуранки  Party Hug
Аз съм 62 ,въпреки цикъла  Party Party много се радвам ,че нямам голям плюс . Party Party
Айде сега по кафенце:

ninkata1,щях да казвам снощи ама много ми се доспа ,затова го оставих за сутринта.Така е ,мила.Качват се малко ама не е страшно,включила ли си спорт някакъв?В четвърта е задължителен. Peace И аз имам едни 2кг дет качих и не мърдат ама внимавам поне да не станат повече . ooooh! Абе борба си е тая четвърта,няма спор.Ако някои се плашат от трета ,не си струва . Thinking
Днес ще си смеля ленено семе с триците,да видим какъв ще е вкуса на закуската. Heart Eyes
Падаща звезда , Hug Hug Hug.
Айде да приготвям закуската на дребното и да се водим на училище.
Лек и отслабващ ден ,сладурки. Heart Eyes

Аааа,забравих да честитя на всички ,които празнуват днес ,на Димитровден.

Празникът Димитровден се чества на 26 октомври. Почита се паметта на Свети Димитър. Народния култ към Свети Димитър го представя като по-голям брат на Свети Георги. Според народните предания от този ден започва зимата. Димитровден е приет и като ден на строителя. Празнуват строители, архитекти, проектанти, строителни инженери и всички работещи в строителството.
Празник е и на град Сливен.

Да сте живи,здрави и обичани !И нека зло да ви забрави !Да се множат дните ви и парите ви!Да ви е леко на сърцето и усмихнато лицето !

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 06:42 от tonnny_bg

# 243
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Да взем да пием по кафе ли...

Рано сутринта оня сладур Кантарев рече 77.400 или -800 гр и това насред МЦ и при положение, че снощи за приспиване гризнах спортно три пачета пилешки гърди. За днес съм приготвила пак рибка, нали си ми е слабост, пък и води до отслабване  hahaha
     Хайде да ви пожелавам усмихнат, спорен и режимен ден и да хуквам да бъркам триците  Hug Hug Hug

# 244
  • София
Добро утро и от мен. Събудих се в 4 и не можах да заспя повече  Rolling Eyes Нали уж мина пулнолуДието?!?

Вече съм пила двойно кафе, прекопала съм нивичката, кравите съм издоила  Laughing и заминавам да гладя-сутрешната ми гимнастика.

Честит празник на всички, отбелязващи Димитровден! Много здраве и мноооого пари, които с кеф да си харчите   bouquet

Тони, поздравления за стриктността в пиенето на калция  Simple Smile
Мен, убийте ме, не мож' ме накара ежедневно да пия нещо, или да се мажа с нещо... Голяма съм шматка!

# 245
Добро утро  bouquet
Вчера като първи работен ден след няколко месечно отсъствие нямах време да ям нищо през деня.Само вечерях едно печено пилешко бутче и за десерт напоследък си правя желе от степчета-вкусно е.Така, че тази сутрин като станах бях цяло кило надолу.Но днес ми е ПЗ и сигурно ще кача малко.По принцип този 1 кг. трябва за една седмица да го смъкна.Това е от мен.
Честит имен ден на всички именници.
Хубав и спорен ден момичета.  bouquet

# 246
  • София
И аз не мога да намеря нито групата, нито никой Sad
На срещите приемате ли нови муцуни?
Само да си посмяла да не дойдеш!!!!! smile3525
И спИциално за Бигбаба : обикновено сядаме на една от двете маси в ляво от стълбата, да не вземеш пак да смучеш айрян някъде самотна!!! welcome
Ма не ми пречи от време навреме да се провиквам "Айде на Дюканааааа" newsm47, те и без туй са ни свикнали .... няма да забравя как един път 10-12 души шумно и обстойно обсъдихме всички аспекти на констипацията, докато ометохме по две порции всяка, а по съседните маси си връщаха недоядените чинии smile3532

А сега неприятната част : днес съм 78 кг и 300 гр!!! Два дни супер стриктна за 300 грама отгоре #Cussing out де е таз кетоза, баси??? Организмът си е свикнал и не реагира втори (трети) път на таквиз изненади!!! Явно ще видя зор, ама ще я помръдна таз линийка, заклех се!!!

# 247
desitka*,същата шматка съм и аз ама тоз път се взех в ръце и си казах ,че трябва.През целия режим не съм пила и един витамин  newsm78 дами се чудиш на акъла ама на...таквоз животнУ съм ,тъпо и упорито.И сега тоз калции май го пия повече заради ноктите ,отколкото заради остеопорозата  Joy пуста суета . Joy
Lucie,разсмя ме ,представям си каква гледка сте били / hahaha hahaha hahaha
А ти на кг няма се сдаваш . Naughty Ше ги сборим бе ,не сме решили ,не сме го направили. Hug

# 248
  • София
[quote author=Lucie link=topic=535455.msg16731083#msg16731083 ... Организмът си е свикнал и не реагира втори (трети) път на таквиз изненади!!! Явно ще видя зор, ама ще я помръдна таз линийка, заклех се!!!
[/quote]

Мхм, говори ми  Tired
Мин. година като започнах, за 2 месеца бях -10-11, а сега - 5 с 300 зора...

Тони, аз заради това шматкарство и немазане на циците, сега си ги търся около пъпа, вместо край подмишниците...

# 249
Lucie този път ще гледам да се ориентирам към правилната маса. Предния път надничах по масите и чиниите на хората да видя какво  ядат и пият /приличах на гладен бедняк попаднал на кьор софра/ белким видя само минерална вода, пилешко, салатки и да питам " извинете вие мен ли чакате?".....ама не - вино, бирички, пържени картофки.... и обратно в къщи Joy Сега се сещам за една обява във Пловдивски весник по повод среща на випуск завършил преди 60 години - "Носенето на баджове със снимка от годината на завършването и името е задължително,  придружители са допустими...." hahaha

# 250
 Joy Joy Joy и ние да си слагаме по една снимка -колаж Преди и сега . hahaha Току -виж се освободят много маси. Joy

# 251
Добро утро!
Така и така съм започнала да пиша......та да споделя.
Както вече казах от година и малко повече сам във втора фаза,имам да свалям още 5 кг.До сега не съм имала ниакви здравословни проблеми с изключение на това ,че миналата есен започна много да ми капе косата-това го овладях с помоща на ампули .По същото време започнаха да ми се цепят ноктите-и това почти отшумя вече,но.....В четвъртък получих такава бъбречна криза,че направо не е истина-много се уплаших.Стойностите на креатинина в урината беше около 5000 при горна граница 18 .Та си мисля дали да не мина в 3 фаза въпреки ,че трябва да сваля тия 5кг.

# 252
Добро утро момичета.
 mimensita да ти призная кантара в къщи хич не ме обича.
Редовния му номер е да показва повече.
Нещо се е раздрънкал.
Приятен ден на всички.

# 253
  • София-Варна
Тони,поздравления за калция и благодарности за отговора!И мойте са 2-3 кила,ама не спортувам нищо,признавам си!Много страдам от кръст и разни невралгии по гърба и гледам да се пазя,че....пак бях на инжекции скоро!Ще трябва да мисля нещо обаче по въпроса...!Поздрави на моренцето!
Хубав ден на всички!!!

# 254
тони, относно калция:
усвоява се само при прием на вит. Д
а вит. Д от своя страна се приема с мазна храна, за да бъде усвоен

ако приемаш само калций, без вит. Д  и мазнини нищо няма да стане

Общи условия

Активация на акаунт