Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 708
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мерси Николекса, за евентуалното обяснение Hug
Наистина за мен е напълно нова храна,не съм го вкусвала от две години, защото го считах за зеленчуков продукт Laughing, но като видях колко протеин съдържа се изумих, отделно че ми писнаха все пилци и риби, хеле пък рибите Laughing

# 226
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Брех това тофу наистина е добро попадение.Аз съм го яла преди време и ми допадаше ,но хич не съм и допускала ,че може да е разрешено във първа и втора,защото винаги съм го приемала като някакъв вид кашкавал.Трябва да поразгледам из по-големите магазини какви разновидности има и да опитам.Малко ме притеснява евентуалните плюсове дето споменавате ,но в името на  разнообразието мога да се прежаля. Laughing

.......
Падаща звезда, ако дойдеш да се надиграваш в Пазарджик и не ми сЪ обадиш, ще се сърдя, тъй да знайш Crossing Arms

Ха познай предвид тия две чудеса в подписа ми ,кога ще стигна до надиграването в Пазарджик(м/у другото мисля, че именно там има в края на ноември). CrazyМъжо посмъртно няма да ми разпише билета предвид ,че докато липсвам сам ще трябва да се оправя с дечурлигата.Поне докато не пораснат та  да вземат да се гледат сами. Mr. Green
Ама ти ако идваш до Бургас свиркай де,тука поне мога да миткам спокойно. Mr. Green

# 227
=) Здравеееейте мили ми дюканки-фиданки ... Вие пак сте писали , че писали ... направо ми пълните душичката  Hug ... Умирам си от кеф като има мат`риал за четене =))) ... Аз току-що се наядох като попско чадо на задушница иии вече спокойно мога да си легна , да си пусна някое филмче и да умра ! =) ... Днес съм -6кг ! Хи-хи ... =) До първи ноември съм се заканила на още 1кг !!! Ще им видя сметката , мамичката им ... един по един ще изкапят , де ще ходят  Grinning ...
Благодаря за мнението за плодовото млякото на култура... и аз преди време бях питала , но ... =)) Някой път като съм навън и ми се дояде нещо сладко - може да си купя ... Днес търсих сьомга ... ама не ме огря. Тия дни , като не бързам, ще мина през билла да си взема ...  
Чувам тука нещо ... чеее сутринта са ни пооплюли , а ? =)))))) вие поне сте им свикнали ... на мен още ми е трудно , ама има време ! =)))
Сега ви пожелавам лека и приятна вечер ... =) ииии без прегрешения , само минуси ! =)  

# 228
# 229
Шушкаааа,само толкоз ли  Crossing Arms Flutter?

И аз хапнах един бут тип ГМО  #Crazy ,кво имаше вътре незнам ама бая едър беше ,пък уж пилешки тинтири-минтири  Joy
Нахраних и момъка и го пуснах да си играе в детската  Joy.Сега ще пия една кола-лайт в чаша за вино и ще си казвам сама Наздраве ! hahaha Луда работа ,кво да ви разправям. Laughing

А,да кажа че у фейса направих група дюканки-сладуранки ,който иска може да се присъедини за спам ,за чат ,за бързи  хвалби и по-бързи жалби  Joy Joy и ...абе квото решите . Heart Eyes
Айде ставам да ошетам кухнята  Party

# 230
Тииии ли я направи бе , мацко =))))) Аз така й се зарадвах ... ей сега ще се присъединя !

# 231
Тонче, я ме светнете как да се присъединя към тази група! С Фейса хич не съм наясно... Blush А искам и аааааааз... newsm45

# 232
  • Пловдив
Дюкан разрешава тофу. Има го в едно интервю, преведено от Фенси Н преди 2 години. Има го в сайта ни, но аз никога не мога да го открия.  Embarassed Там е и казано за ограничението на млечните продукти.

# 233
Тонче, я ме светнете как да се присъединя към тази група! С Фейса хич не съм наясно... Blush А искам и аааааааз... newsm45
Пф ... и аз нещо не мога да се присъединя ... да не казвам , че не мога да я намеря .. =)))) а я срещнах по-рано ... сега ще кажеш се е изпарила =)

# 234
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Rossiana, а защо се "престрашаваш" да се качваш на Кантарав, той не хапе, бре душо  Wink
     iv.elina, а ти бързаш ли за някъде, че три дни те стряскат толкова  newsm78
     krasiva, завиждам ти за колегите, моите само се чудят с какво да ме изкушават, че взеха да подмятат, че са ми са изгладили мозъчните гънки от толкова "гладуване", въпреки че все ме поднасят какви количества изяждам . а бе, нямат угодия, ама пука ли ми  Whistling
     Dani_79, продължаваш си по схемата и се държиш далеч от изкушенията, че   341uu видиш ли го  Crossing Arms
     tonnny_bg, що го каза това, седнах да ги гледам след работа и така ме ядосаха, че изчистих половината къща с енергията, която нямах къде да дяна  hahaha Пък като ги гледам... и те не са цъфнали и вързали, а бебе на 40 дни се нуждае само от майка на детокс..., ма нейсе - всеки носи глава на раменете или поне така изглежда  smile3506
     siska_s, добре дошла, но се надявам да ти е за последно, че не е безобидно да изтезаваш организма си през година - две с такива тежки режими  Hug
     Сисссс   love001
     korni68, килцата знаеш как да ги обуздаеш, по-важното е, че си стъпила на цигарите на ... филтъра  newsm10
     vaniq  newsm74
     dini74, купуваш си цеден Олимпус, степче на вкес и имаш много по-вкусно млекце от това на Култура, поне според мен  smile3506 А продуктите Стара планина... са различни само на цена - хич не им хващам вяра нещо  Thinking
     miss Marple, жива бях да се появиш   love001
     Я, и Lucie се появила  smile3534
     Dream*, в Била сьомга сама замразена ще намериш, по-добре пробвай рибните магазинчета. На мен понеже не ми е по джоба да си хапвам филе, си купувам рагу и какви неща си правя от него...   Yum
     mmmshushy80   love001

И мен, и мен  Praynig
     Да ви кажа, част от плюса сабалям със сигурност се дължи на МЦ - то, пак ме изненада гадюхата без предизвестие  ooooh! Писна ми вече, ей така, от нищото се появява, а аз чудя що Кантарев си оди нагоре... Ама как пък веднъж не се сбърка са ме пропусне бе  Crossing Arms
     Хайде стига съм мрънкала, аме да взема да свиря сбор...
                                                   Софийска среща на 30.10 от 13 часа в Дивака на Гладстон
     дано съм се опаричила до тогава  Rolling Eyes Praynig
     Пък като съм я подкарала... да взема да ви пусна и козинките ли...

И да ви пожелавам лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug
      P.S.  Вещи, аз хубаво те намерих, ама във фейса влизам веднъж на високосна, добре, че една колежка ме подмами днес там  Laughing

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 22:54 от mimensita

# 235
  • Пловдив
И аз таз група не мога да я намеря  newsm78
Иначе пък Мименситка ме намери  Crazy

# 236
  • София
И аз не мога да намеря нито групата, нито никой Sad
На срещите приемате ли нови муцуни?

# 237
Давайте си имената у фейса ,аз ще ви търся ,не ме бърка :Луд умора няма ,само се поти. Joy Joy

# 238
Момичетааа,от 2 дни пия калции  Party Party по 2 на ден .Айде похвалете ме де ,че то си е голямо постижение аз да глътна хапче  Joy.Незнам остеопорозата ще се повлияе ли ,ама ми е интересно ноктите ще спрат ли да се цепят.Ако стане ,ще докладвам. Heart Eyes
Вещи я намерих у фейса ама мименсита -цък -йок и тем подобни  Joy.Пак ще се гмуркам. Joy

# 239
  • София-Варна
Хей здравейте мили дами!Някой помни ли ме?Имам някакъв проблем с влизането в сайта и си умирам от яд!
Та искам да попитам (мацките в 4-та),нормално ли е да се качат  килца след влизането в 4-та.Аз доста време не мърдах,сега започнах да качвам,а си ям триците,правя си протеиновия четвъртък...защо така,нямам идея!Моля помагайте!Пропуснах,от 2мес.съм в 4-та!
Целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт