Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 704
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Е нали си старши как да не те послуша човек?Аз съм доволна че ми обърна достатъчно внимание така че от утре малко разнообразие.Приготвила съм си зелен пипер в хладилника.Много обичам пипер със сирене ама сиренето ще го гледам през крив макарон.  love001

Направи си на тефлонов тиган с извара и яйца, като първоначално сложиш много малко водичка, за да не ти залепнат чушките, пък после те си пускат. Ако ги направиш под капак, ще станат направо чудесни... Чак ми се дояде, и тъй като и аз от утре съм в ПЗ, мисля да спретна и аз една бърканица   chef

# 211
Може ли няколко въпроса   защото съм новак - може да са обсъждани за което се извинвявам но не ги открих в това което прочетох последните дни Rolling Eyes
В кауфланд видях култура плодово - пише че е с подсладител мога ли дя го ям? И другия ми въпрос е свързан с пилешките продукти по стандарта стара планина - ползвате ли ги / кюфтета , кайма, кремвирши/?А и още нещо спортувате ли и какво или да оставя спорта за по нататък за стягане Mr. Green

# 212
  • София
Не спортувам, защото ме мързи, нямам време, нямам и пари  Laughing
Не ям "Стара планина", защото и в тях има сланина, кожички и незнам какво си (специално съм гледала пилешки кренвирши на Браво), а дори и да няма, в повечето колбаси има захар, която е забранена.
Десертни млека може да ядеш, ако са с подсладители, но трябва И да са обезмаслени-режимът препоръчва 0.1% масленост, някои момичета тук си позволяват до 2%.

# 213
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ДЕСИТКА  аз ще си ги хапна сурови.Такива бъркани истории недолюбвам.Извара не вкусвам изглежда ми тричаво.Това си е мое мнение.

# 214
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
......В кауфланд видях култура плодово - пише че е с подсладител мога ли дя го ям? И другия ми въпрос е свързан с пилешките продукти по стандарта стара планина - ползвате ли ги / кюфтета , кайма, кремвирши/?А и още нещо спортувате ли и какво или да оставя спорта за по нататък за стягане Mr. Green

Аз съм си купувала  плодово на култура.0.1% му е маслеността и е с подсладител ,обаче вкуса му според мен едно към едно като на кисело мляко със степче. LaughingАко все пак не ти се бърка ,си вземи същото е.
Относно "Стара планина" аз не купувам нищо от тях.Не мисля, че са това за което ги представят.Вярно че може да няма соя ,ама тя  е по принцип най - малкия проблем в тия продукти.Инак пак има сланина,кожи ,перушини и Е-та в изобилие.
За спорта ,ако народните танци ги бройте за спорт,значи спортувам.Започнах ги след като ми мина ударната фаза и съм много доволна.Разтоварват ме чудесно,и според мен спомогнаха да се разделя с килограмите по-бързо.Но аз така или иначе ги обожавам. Laughing

# 215
Падаща звезда,много се радвам че имаме едно и също хоби,трябва да си поговорим на тая тема .  Party Party

# 216
Падаща звезда,много се радвам че имаме едно и също хоби,трябва да си поговорим на тая тема .  Party Party

tonnny_bg  то  при нас  двете общите работи май  са повече от тея дето ни различават. Laughing

# 217
  • София
Искам и аз на народни танци, пък!!!
Къде ходите момичета?
Аз преди време споделих, че си търся компания за Дървеница/Студентски град. Мисля да проуча и фитнеса в Студентска поликлиника, май той ми е най-близо... Все се разколебавам, заради липса на време, все имам домакинска работа, все всичко друго е по-важно и по-спешно... Ми аз не съм ли човек?!?  Confused

Днес една колежка ми каза, че имам психически отклонения, задето "чак пък толкоз' съм се вманиачила в отслабването си и спазването на режима". Пуснах я по допирателната - оная...лЕвата  Crazy
Тя миличката се изяжда от завист...Само хленчи, че трябвало да отслабва, откакто съм се върнала след майчинството май 5-6 пъти почва 90-дневната, щото била най-добрата... Ей, таквиз субекти най-много мЪ дразнят!!!

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 15:19 от desitka*

# 218
desitka*  аз ходя в Чанове.
В София има доста групи из кварталите.То там Чанове има от 4 години ,и може да поразпиташ.Иначе хореографите са много добри.Ходи се по надигравания след време, ако имаш желание.Организират се купони редовно по градове и сборни на всички градове.Скоро имаше в Бургас дори. Mr. Green
Ако проявяваш интерес прегледай тука http://chanove.com/.Трябва да пише къде има нови групи, и да видиш дали те устройва.Ако някъде са почнали преди месец ,месец и половина може да се присъединиш.За това време не са чак толкова напреднали ,че ако си малко поне ритмичен да не можеш да ги догониш. Peace

П.П.
desitka* да пиша тука ,че вече бой ще има с тоя спам.Тогас какво се чудиш де да ходиш на танци .То е ясно. Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 15:34 от Падаща звезда

# 219
  • София
В София има доста групи из кварталите.То там Чанове има от 4 години ,и може да поразпиташ.Иначе хореографите са много добри.Ходи се по надигравания след време, ако имаш желание.Организират се купони редовно по градове и сборни на всички градове.Скоро имаше в Бургас дори. Mr. Green
Ако проявяваш интерес прегледай тука http://chanove.com/.Трябва да пише къде има нови групи, и да видиш дали те устройва.Ако някъде са почнали преди месец ,месец и половина може да се присъединиш.За това време не са чак толкова напреднали ,че ако си малко поне ритмичен да не можеш да ги догониш. Peace

Падаща звезда, аз имам сума ти познати в Чанове, бе Simple Smile  Снимки от ваши надигравания и сбирки редовно гледам из фейса Simple Smile Сега знам, че предстои и надиграване в Пазарджик. Ти ще ходиш ли?

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 15:54 от desitka*

# 220
  • София
 Shocked Олелееее, колко много сте изписали.

Аз тези дни нямах никакво време да надникна какви ги вършите. Само да кажа че на моето юначе не му правиха нищо на зъболекаря, защото петънцето , което имаше не е станало на кариес . Лекарката каза, че ако продължаваме така да се грижим за зъбките може и да не стане кариес.

Аз съм сега на ПЗ и си похапвам зеленчуци. Бях се хвалила, че с тоалетната съм добре , но уви явно е било моментно, стомахът ми се е подул и ми е едно тежко. Пия всякакви чайчета и се наливам с многоооо вода, но ......

Сега се връщам да ви чета, че то са си цели 15 страници.

# 221
Здравейте, народе  Laughing
Понеже няколко птиченца ми казват, че липсвам тук, та да се обадя.
Режимна съм, държа фронта, добре съм като цяло, Мистъра качи някое и друго кило отчасти от несериозност, отчасти по финансови причини, но все още си е убавец и левент.
Затрупана съм от задачи и не му се види краят, затуй не се обаждам, някак даже и да се появи свободно време, не ми стига енергията за писане тук. Но ще дойде ден да се върна, надявам се.
Гушкам ви силно всички  Hug Hug Hug

# 222
  • София
Я да се обадя!
Днес не съм се мерила, първо защото съм стриктна само от един ден Laughing и второ защото софийския кантар беше умрял bishop
Утре сутрин ще докладвам!
Зоритка - давай адреЗа, ша си измисля нещо! Такъв купон не се изпуска па трябва и трици да ти донеса Joy
Бигбаба - надушвам че сме от една порода, глей да не пропущим следващата среща в Дивака, ей!
Деситка, много ти се радвам! Heart Eyes
Падаща звезда, ако дойдеш да се надиграваш в Пазарджик и не ми сЪ обадиш, ще се сърдя, тъй да знайш Crossing Arms
Мименситке, браво на теб след италианската куФня! Па това нищо не е! Ей го утре си го свалила Hug
Мирка, тъй тъй - наблюдавай ме, че от теб най ме е срам Laughing

И сега да споделя нещо : във френския форум непрекъснато и навсякъде си ядат соевото сирене Тофу, и го препоръчват и за ударния чак, за дните П също. Рекох да пробвам миналата седмица и го "панирах" на парченца, уж много диетично : тофу, яйца и трици демек. И всеки пък след тази гозба имах по повече от кило в плюс на кантара Thinking Та си викам и тофуто ли ни е различно, тук в България като всичко останало newsm78 newsm78
Не стига, че в ролцата от раци едно време пишеше "месо от риба" а сега пише "27% месо от риба", другите 73 процента кво ли са???

# 223
  • ...в най-дългото очакване на щастие...

П.П.
desitka* да пиша тука ,че вече бой ще има с тоя спам.Тогас какво се чудиш де да ходиш на танци .То е ясно. Mr. Green
Момичета за народните танци и мен ме броите. Аз съм ходила навремето ,но беше бая отдавна. Бих се включила и аз с удовлоствие Simple Smile

# 224

И сега да споделя нещо : във френския форум непрекъснато и навсякъде си ядат соевото сирене Тофу, и го препоръчват и за ударния чак, за дните П също. Рекох да пробвам миналата седмица и го "панирах" на парченца, уж много диетично : тофу, яйца и трици демек. И всеки пък след тази гозба имах по повече от кило в плюс на кантара Thinking Та си викам и тофуто ли ни е различно, тук в България като всичко останало newsm78 newsm78
Не стига, че в ролцата от раци едно време пишеше "месо от риба" а сега пише "27% месо от риба", другите 73 процента кво ли са???

Lucie,аз си хапвам тофу 2 дни в седмицата.Нямам никакви проблеми.Даже си правя вегетаринаски дни от време на време с него, така за прочистване.Може би защото ти е нова храна,затова да ти дава отражение.
Аз пък сега ще опитам това за което спомена eli_c - сейтан и него го дават още от ударната,чист протеин да видим дали и на мен ще ми се отрази с +, като нова храна.

Общи условия

Активация на акаунт