Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 703
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Добър ден ,девойки. Hug Party Hug
Момичетаааа,как ни плюят в 'Денят е прекрасен'  #Crazy .Които били на Дюкан били жълтички ,а тия с детокса били много красиви  #2gunfire #2gunfire.Ааааа,какви са тия глупости. Naughty ooooh!
Аз днес не съм се теглила,щото цикъла дойде и със сигурност имам плюс.Ама ще падне,де ще ходи. bowuu

# 196
  • София
iv.elina, "задържане в ударен етап" е направо понятие, което може да патентоваш  Peace

Ха, добър ден и от мен. След 10 дни в неработен режим, днес трудно превключвам. Не можах нито да стана с часовника, нито да се оправя ан време, и пътуването ми беше кофти и въобще...стигнах с половин час закъснение. Добре, че и шефът го няма още  Laughing
Днес отчетох доста голям +, ма...ще се правя, че не съм го видяла и че е заради ПМС  Wink

Ох, отивам да се правя на работна...  Tired

# 197
Здравейте!   bouquet
Бих искала да се включа и аз в редиците ви  Blush
До сега съм правила Дюкан два пъти преди няколко години и то успешно. Свалях по 10-15 кг. Последния път беше от 02.09г. до 10.09г. Ноември 2009г. се омъжих и забременях 5 дни след сватбата  Laughing Laughing Laughing И познайте какво последва. Бременност след такъв режим си е направо угояване... Качих 35кг. и то повярвайте ми без да преяждам  Tired
Сега се търкалям направо и на 21ви започнах ударния режим. Не съм се теглила още, не ми работи кантарчето и сигурно няма да успея да видя колко съм свалила за първите 10 дни, но важното е да си личи  Peace
Искам да се присъединя към вас, за да може заедно да си даваме кураж.   bouquet

# 198
  • София
siska_s, гледам, че малката ти шушулка е само на 2 месеца. Кърмачка ли си? Ако е така, май трябва да спреш режима, поне докато детето стане на 6 месеца, а след това да правиш "3-та олекотена фаза за кърмачки".  Прочети повечко за режима, инфо има много на 1-ва страница на темата Peace

# 199
Добро утро,"жълтурки"!   bouquet
Що не вземат да си ядат ушите тия от Денят е прекрасен!
Ще ми обяснява оня фъфлещ доФтор,как с английска сол ще се детоксикираш,ще отслабнеш и ще си свеж кУтУ репичка... ooooh!
Пък като го гледам той съвсем не е със здрав тен на лицето...
Е,ние не щем да сме "свежарки" с английска сол и сложни думи като "детоксикация"... А ще си "жълтеем" с мИсо... Нека ни е лошо... Mr. Green

# 200
desitka* , аз не кърмя от около седмица вече. Знам, че не се препоръчва за кърмачки. След два месеца болезнено  кърмене с много мъки, хранене на час и половина и изтезание за мен, започна да ми намалява кърмата, а детето наддаваше по едва 50-100 гр. на седмица и така мина на смесено хранене докато кърмата съвсем спря. Имах голямо желание да кърмя, но този път не се получи и имам само лоши спомени от кърменето, дано другия път се справя по-добре. Съжалявам, че не е по темата.

# 201
Добро утро и от мен "глухарченца"
При мен нещата малко тръгнаха нагоре с килата ама сигурно е от това дето спрях да пуша пък и МЦ-то ме пипна, е не чак много нагоре ама 2.700 плюс да се надяваме ,че скоро ще са 5,400 в минус(бре ква съм нахална). Joy Joy Joy Joy Joy
Сиссс,Нимове  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички които искат.

# 202
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ама вие защо гледате неподходящи канали.Разстройват ви психиката.Аз БТВ изобщо не гледам само НОВА и ФЕМИЛИ.Междудругото харесвам Стъклен дом и там правя компромис със канала.Все се каня да гледам по ТЛС за Голямото отслабване но го дават в неподходящо време 20,05ч.Кой да се сети ?

# 203
Здравейте,
момичета.
Днешното предаване в Денят  е прекрасен ме провокира да напиша следващите  редове.
До сега само ви четях ,но сега ще споделя с вас как са нещата при мен една година и отгоре откакто сам на Дюкан.
Започнах диетата на 01.09.2009г.Тогава бях126кг точно,една година по-късно съм 90кг и мисля че изглеждам добре,а и така се чувствам.Мисля,че,диетата е перфектна и лесна за изпълнение.Според мен това е промяна в начена на хранене ,който дава невероятни резултати,стига да си упорит и постоянен в действията си.

# 204
Здравейте, красиви!
Направих си и аз калкулатора, въпреки че вече съм в 4-та фаза - позна  Joy Периодът на сваляне е същия, тоест 3 месеца, само дето аз стартирах трета с 2 кг под калкулатора, ама те са ми от ударната фаза...според Дюки трябва да сваля само 1кг, но аз смъкнах 3  Laughing
...та, за да е по-ясно - по първият трябваше да съм 68, по новият - 63,600, а аз смъкнах до 61,100; височина 175; 35 години;

Тези дни не мога да се спрааааа, ям, ям, ям...без да съм гладна  Confused
Момичета, в 4-та е проблема, а не в 3-та фаза Wink
За протокола съм 62 кг. тази сутрин...иначе варирам от 60,500 до 61,600...вече 62  ooooh!
Спорна и режимна седмица   Hug

...сетих се за Данили, с която заедно започнахме режима...скоро трябва да има бебче  Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 12:03 от dani_l

# 205
dani_l,твоя пост все едно аз съм го писала  Hug Hug Hug що се касае до сегашните ти кг .И аз тъй уж 60,после 61 ,сега 62 поддържам ,а иначе по калкулатор първия 69 най-лесни,а по тоз втория -65кг .  newsm78
И аз тия дни голям глад ме мъчи и то все към калорични храни залитам ама МЦ-то дойде и сега се надявам да се поуспокоя малко,че малкия взе да се крие от мен да не го изям  Joy Joy то и без туй какъвто ми е сладунчо . Party Heart Eyes Flutter
Днес реших уж да се пречистя ама пусто как издържат тия хора по 3 дни само на вода и сокове ,незнам  #Crazy ooooh! след 2 часа лошо ми стана чак.Че хапнах сега малко кисело мляко.И ми дойде силица малко. Heart Eyes Laughing

vaniq,много се радвам за теб ! Hug Все така здрава,красива и щастлива да си! Heart Eyes Hug

# 206
това за процента мазнини ми прилича на холестерол.Веднага давам пример.Аз не вкусвам мазно под каквато и форма да е, а майка ми консумира.Как така става че нейния холестерол е по- нисък от моя.Тя  е 105кг. а аз 78?Защо тя ще има по-малко мазнини в кръвта от мен?

отговорът е в линка в подписа ми

# 207
добре!

# 208
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
ПАДАЩА  днес ми е 5-ти ден от първата фаза.Първия ден смъкнах 1.6кг. и чак днеска смъкнах200г.Та това ми е тревогата.А от утре почвам втората фаза 5/5 нали така ме посъветва,че няма смисъл първа фаза да правя 10дни.Ако нещо бъркам поправете ме.

Точно!
При положение че искаш да свалиш 12-14 кг мисля ,не е нужно повече от 5 ударни дни.Всичко от тук нагоре е излишно  изтезание за организма ти. PeaceАко някой е на друго мнение да сподели.
Радвам се все пак ,че си ме послушала и от утре мислиш да влизаш във втора.Това е най-доброто решение. Hug

# 209
Е нали си старши как да не те послуша човек?Аз съм доволна че ми обърна достатъчно внимание така че от утре малко разнообразие.Приготвила съм си зелен пипер в хладилника.Много обичам пипер със сирене ама сиренето ще го гледам през крив макарон.  love001

Общи условия

Активация на акаунт