Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 680
  • 728
  •   1
Отговори
# 180

И не разбирам, след като не е за подрастващи какво да правя? Да се оставя да стана на 30-40, за да мога да подхвана диета ли?  Shocked

Избери си по-лека диета.Тази диета може да доведе до хормонални проблеми.

# 181
  • София
.. Да се оставя да стана на 30-40, за да мога да подхвана диета ли?  Shocked

Не, просто да си избереш друг режим, с който да свалиш кг, но да е щядящ за здравето ти. Тук има крайно ограничаване на 2 основни групи храни (въглехидратите и мазнини), което за подрастващи, които още се развиват физически, е крайно неподходящо, дори вредно.

Избери си друг режим, който да е рационален, но да не те лишава от нищо-разделно хранене, режимът на д-р Байкова, 90-дневната диета... Има и още много други, предполагам, но не съм се интересувала. Поинтересувай се, почети, запознай се и избери най-подходящото за теб. Режимът на Дюкан със сигурност не е  Peace

# 182
  • София :(
        Добра ви вечер  Hug
     След два дни италианска кухня и други екстри направо ме е срам да се появя сред вас, но... ще започвам да си скубя косата от утре, сега само се червя пред строя  Blush Както и да е - заредила съм се с рибка като за половината китайски народ  Wink
     Някой питаше за козинки..., ами ето и козинки

което ще да покаже, че поне съм чела  Wink
          Хайде от мен лека, мека, палава и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 183
Благодаря за идеите. Бях гледала тази 90 дневна диета, но ми казваха, че с диетата на Дюкан по-бързо се свалят килограми. Е.. може в крайна сметка да сменя диетата. Мерси още веднъж. Simple Smile

# 184
Чудно ми е дали на всички които са стигнали до него им е трудно да свалят по надолу.Знам че тони и още някой бяха успели да го преодолеят ,но ми е интересно дали в масовия случай е така. newsm78
Падаща звезда-свалянето под калкулатора  не е проблем - много момичета го постигнаха,в това число и аз. Въпроса е дали ще съумееш да ги задържиш - това което съм забелязала - килограмите под калкулатора много бързо и лесно варират в посока плюс - бая воля ,инат и много спорт трябва ,за да успееш да ги овладееш... постигнала си много, вярвам че и това няма да ти се опре  Peace
Мастър дър бър-що така само муцунки и нищо не казваш  Wink УбичЪм тЪ поне .... радвам ти се от сърце  Hug Heart Eyesи изплюй най-сетне кое е таковата и що не е онаковата  Laughing  Flutter   bouquet
Люси-  Hug знаеш пътя ,сега търпение  Heart Eyes Peace Рдавам се,че по-често ще чета твои постове  Hug Hug
Мименсита- Hug
Да попитам - Мис и Мистър Марпълови де са - знаете ли нещо  newsm78 липсват ми  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 08:30 от mirka75

# 185
 Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms аз знам мЪ няма да кажа нъц-нъц, та пръц................... Joy Joy Joy кИде ми е гушката, а? Hug Hug

Писах на Скайп, каза че има ужасно много работа, което ме навежда на мисълта пак да я потърся, профилактично!

# 186
  • Пловдив
Мис Марпъл се мярка във фейса, така че не се е загубила никъде Wink

# 187
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Тази сутрин се налага да си припомня времето, когато ставах по нощята, така че кафето си е нужен атрибут  Wink

И така плашещата ме среща с Кантарев след двудневните кулинарни експерименти се оказа не чак толкова страшна - само +1.400, ще ги сборя за нула време. За тази цел хуквам да си бъркам триците  Wink
          Усмихнат, слънчев и режимен ден и спорна седмица  Hug Hug Hug

# 188
Добро утро на всички  food010
За една седмица във втора фаза съм точно 1 кг. надолу.Имам да свалям 9кг.ще трябва малко да се поозоря, че да мога точно по коледа да влеза в трета фаза.Но един път съм се справила та сега ли няма да мога Grinning
Днес ми е първи работен ден след дълго отсъствие по чужбина и ми е малко притеснено.
Е това е от мен момичета.Добра седмица и спорен понеделник. wavey

# 189
Добро утро.
Ето и един бърз отчет.
Днес се престраших и се качих на кантара и какво да видя-2кг.
Вече съм 73кг.,а стартирах на 90кг.
Ако продължавам така до пролетта ще съм в идеална форма.
Успешен ден на всички.

# 190
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
добър ден и от мен,днес-200г.То три дни застой бях се притеснила защо не отивам надолу,но разгеле.

# 191
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Добър ден на всички!
Ще се почерпя аз от кафенцето на mimensita  ,че аз пък по нощите си легнах и сега гледам с половин око ,колкото да не се изпотрепят децата. Crazy

Да си дам отчета,отново съм си  колкото последните два дена,тези 5 ПЗ се представих много добре.Обикновено варирам с кило ,кило и половина нагоре ,а този път дори се разделих с долу горе толкова ,че и ги задържах.Голяма радост.    261uu
 От утре почвам 5  дена П ,дано падна още малко(хич не съм нахална). Whistling

добър ден и от мен,днес-200г.То три дни застой бях се притеснила защо не отивам надолу,но разгеле.
Ти не караш ли 5 или 6 ден ударен ?За какви три дена задържане говориш. Joy Joy Joy

# 192
Здравейте момичета,  bouquet
викам днес вече и аз да се включа при вас.То моето бива мързел бивам,ама се поолях.... JoyИдвам направо с един тлъст и хубав -1кг,днеска. newsm44 От три седмици застоят ме гони и ни грам надолу ни - на горе, тая сутрин цяло кило минус. Ама от миналата седмица смених режима на П и ПЗ дните.То това ще излезе добър вариант ,когато си в застой май, ххха. newsm78 Като почна да задържам и то по две седмици и сменям режима, ей на сега бях на 1П/1ПЗ дни и бога две седмици не мърдам и  от миналата седмица реших да пробвам измисления от Дюканската секта вариант 4П/3ПЗ дни ,ама ето на -1 кг.
Една от моите колежки,ми дава доста добри съвети и направления относно диетата.Не, че тя  я практикува ами има доста добри познания в извайването на тела и вика почешли да задържаш, променяй нещо в начина на хранене.... и се оказа удачен вариант, редуването на различни режими на П и ПЗ дните...
Между другото ,четох назад ,че има доста от тук диетуващитет, чийто колеги или познати все им мрънкат за диетата.Аз да се похваля,не само че не ми мрънкат, но даже и шефката ми е заразена с диетата и всички в офиса ме подкрепят, за което им благодаря Hug, че иначе не знам дали щях да издържа толкова време.Все пак всички ходим на обяд заедно и винаги се съобразяват с мен, аз какво ще похапна , и за рождените дни и поводите разни винаги има и подходящи продукти за мен. Абе подкрепят ме ,което е добре....май... newsm78 hahaha
Иначе по едно време нещо се бях поотпуснала и все ми се въртеше в главата влизането ми в трета, ама как не като взех да се главозамайвам от постиженията, точно както си пише Дюкан в книгата.Викам си още 4 - 5 кг и да влизам в трета Thinking, ама къде ти братче, то дрехите от преди 5 години ми стават, ама има още , още много за сваляне.Взе да ми куца нещо мотивацията, прегрешения не правя, ама все по - често взех да се замислям,за Коледа, нова година,и там именните му дни и как ми се иска да похапна нещо по -различно от менюто на Коледа.....А до тогава изобщо няма да съм стигнала калкулатора на Дюкан..... newsm78
НимовеHugстрашна си, така ти се радвам, че успяваш всичко да задържиш в тая трета.Аз да си кажа имам страхове- пак да не се върнат кг-те.Я ми кажи ти в трета,въвеждаш всичко по етапно ли? На какво разстояние, как разбираш кое кога да вкараш? То е ясно че ако в една седмица вкараме всичко , което Дюкан е написал,ще има тлъсти "+" - ве.

Много новички попълнения, браво, браво, да си постигнете целите !! Hug Hug

Довечера ще ви кача малко нови снимчици, че скоро не съм пускала , е то и не е кой знае какво около -5кг разлика, ама все пак....

Желая ви лека , спорна и отслабваща седмица.

# 193
Здравейте и от мен!

Аз през почивните дни прегреших малко  Embarassed и да ви попитам днес да започна ли пак няколко ударни дни или да си продължа с втората фаза.Иначе като кг не съм качила през тези 2 дена.Не знам какво да правя затова моля за помощ и съвет. Hug Hug HugЛека и отслабваща седмица и от мен!

# 194
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ПАДАЩА  днес ми е 5-ти ден от първата фаза.Първия ден смъкнах 1.6кг. и чак днеска смъкнах200г.Та това ми е тревогата.А от утре почвам втората фаза 5/5 нали така ме посъветва,че няма смисъл първа фаза да правя 10дни.Ако нещо бъркам поправете ме.

Общи условия

Активация на акаунт