Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 32 523
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Дами, имам един въпрос. Нали третата фаза се състои в това да се спазва дни=10пъти х свалените килца.. Но примерно ако си свалила килограмите, които целиш още от първата фаза, нужно ли е да се прави втора (през която знам, че се прави, докато постигнеш желаното). Не може ли да се премине направо на трета примерно след 1 седмица 2ри етап или задължително трябва няколко пъти да се редуват зеленчуците с протеини и само протеините. Просто ми е любопитно да попитам. (Не, че аз ще го постигна, защото вече се пробвам 3 път за 2 години).

Днес ми е 5ти ден. реших този път да спазвам 7/7. Имам да свалям в най-лошия случай 8 кг. В най-добрия - 10. И още не съм се мерила, понеже не искам да се разочаровам предварително. Предишните пъти понеже се мерих всеки ден и като не виждах резултат и се обезверявах - може би това ме обричаше на неуспех... Чакам съботата, за да се премеря:) Praynig

Не можеш да свалиш 8 кг с първата фаза. Така че ще имаш втора фаза Wink Прочети отново първа страница и си помисли за схемата за втора фаза - тази, която смяташ да правиш изобщо не е удачна.

# 301
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
........Но примерно ако си свалила килограмите, които целиш още от първата фаза, нужно ли е да се прави втора (през която знам, че се прави, докато постигнеш желаното). ..............

Ако си успял да свалиш всичко което си искал само с ударна фаза ,тогава значи просто не си бил за тоя режим. Peace Тук не говорим за сваляне на 2-3 кг, а за 10-15,че дори и като в моя случай 55 кг да речем.Нищо лично ама съвсем се отнесохте вече. Peace 2-3 кг се свалят с две три седмици спорт с съобразен хранителен режим.Не виждам кой изобщо може да реши ,че за да се справи с този дребен проблем  ,ще му е нужен баш Дюкан. PeaceНие тука това го имаме за леко колебание на кантара. Mr. Green

Кантара се притесни от вчерашната ми заплаха и си ме върна там до дето бях стигнала.Да се надяваме ,че утре дори ще е така добър да покаже и по-малко. Crazy

П.П.Боже сега видях и схемата 7/7.Е вече и аз си мисля, че 1 страница трябва да ПРЕпрочетеш  .Аз никъде не съм видяла да се говори за подобна схема.Дори до преди няколко дена обсъждахме, че и самия Дюкан вече не препоръчва дори 5/5 и го е отчел като грешка и префорсиране на организма ,най добре 2/2.Ама ако все пак 2/2 ви се вижда малко ( макар 8 кг да не са чак толкова много,да не кажа почти нищо) ми правете 5/5.От къде изобщо ги мъдрите тея схеми.После се чудим защо има толкова много оплакващи се ,че режима им е съсипал здравето. ooooh!

# 302
Още един въпрос - през втората фаза може ли да се консумира кимчи (домашно приготвена корейска туршия от зеле и ряпа, без консерванти). Питам, че нямам търпение да си пробвам творението:))

# 303
........Но примерно ако си свалила килограмите, които целиш още от първата фаза, нужно ли е да се прави втора (през която знам, че се прави, докато постигнеш желаното). ..............

Ако си успял да свалиш всичко което си искал само с ударна фаза ,тогава значи просто не си бил за тоя режим. Peace Тук не говорим за сваляне на 2-3 кг, а за 10-15,че дори и като в моя случай 55 кг да речем.Нищо лично ама съвсем се отнесохте вече. Peace 2-3 кг се свалят с две три седмици спорт с съобразен хранителен режим.Не виждам кой изобщо може да реши ,че за да се справи с този дребен проблем  ,ще му е нужен баш Дюкан. PeaceНие тука това го имаме за леко колебание на кантара. Mr. Green

Кантара се притесни от вчерашната ми заплаха и си ме върна там до дето бях стигнала.Да се надяваме ,че утре дори ще е така добър да покаже и по-малко. Crazy

Викаш няма да сваля 8 кг за 7 дни със сигурност:)) Ясна ми е тая работа, ама исках да попитам примерно ако се цели 3-4 кг.
Помня, че миналата година когато за пръв път правих диетата за 5 дена свалих 4 кг. Дано и сега ме сполети такова щастие:))

# 304
Още един въпрос - през втората фаза може ли да се консумира кимчи (домашно приготвена корейска туршия от зеле и ряпа, без консерванти). Питам, че нямам търпение да си пробвам творението:))

Ох я се върни да прочетеш първата страница.  ooooh!Ако  го направиш наистина и пак имаш въпроси аз лично с най-голямо удоволствеи ще ти отговоря на всичко.
 Peace

......... ама исках да попитам примерно ако се цели 3-4 кг.
...........

Ако се цели 3-4 кг ,вече писах че не е нужен изобщо Дюкан. Laughing

# 305
Аз съм чела книгата, знам какво се яде и какво не. Но питам специално за това, защото не е обикновена солена туршия купена от магазина - и нямам представа дали е удачно да я ям. Знам, че във втора фаза е позволено зелето, но не знам дали ферментирало е също така позволено.

# 306
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
добър ден и от мен.Благодаря за кафенцето.До хвалба не съм я докарала.

# 307
Не виждам какъв е проблема като е ферментирало? newsm78 То именно обикновената солена туршия си е най-режимна.
Проблем би било ако има захар,олио или нещо друго забранено.Консервантите никъде не ги пише като забранени. Peace То ако бяха при цялото количество степчета примерно дето консурмираме  трябваше да си седим все цоцки. Crazy
добър ден и от мен.Благодаря за кафенцето.До хвалба не съм я докарала.

Ти не се коси ,сега си в ПЗ,нормално е да не се хвалиш(поне при мен е така).Като пак отидеш в 5П тогава ще чакаме да ни се хвалиш. Mr. Green Сега си рупай на воля салатките.

# 308
ок, мерси:)

# 309
Здравейте, прекрасни!
Прелитам само да се обадя, че съм жива още, мърдам, дишам и свалям за всеобщо учудване...
Що ли, щото не ям достатъчно, не ми се яде, а и като нямам време много и то... Това за поука го казвам, не ме тиганьосвайте, моля! Знайте от мен едно нещо: втория път е много тежко да се спазва диетата, поне за мен е така, трети надали ще има, дано не се стига до там. Така че, опичайте си акъла и си бъдете по устав!
Иначе, нормално, кервана си върви...
 Hug за тези, които се сещат коя съм!
Успех на всички!

# 310
  • Пловдив
Ече  Hug Как е малкото мече? Simple Smile  А ти колко си свалила от началото? И гледай да хапваш, че то за отслабването добре, ама за следствията не чак толкова Wink

# 311
ПАДАЩА аз от вчера съм във втора и правя 5/5 което значи че сега пак съм  на П.Нали нещо не съм объркала?

# 312
  • Пловдив
И как така реши след ударната да продължиш отново с П?  newsm78

# 313
ПАДАЩА аз от вчера съм във втора и правя 5/5 което значи че сега пак съм  на П.Нали нещо не съм объркала?
ooooh! ooooh! ooooh!
Марш да четеш първият пост(оле колко назидателно прозвучах  Mr. Green).
Как пак 5П бе момиче.Ако не си го прочела барем логично го помисли,така просто си увеличаваш ударната.Ама ти кат каза 10 дена ще я правиш ,че амен и да ги докараш ,страшна си. Laughing
След ударната фаза ,започваш втора със ПЗ.Значи почваш сега 5ПЗ и давай направо от днеска ,че верно ще ядеш шамари накрая. Hug

П.П.
И как така реши след ударната да продължиш отново с П?  newsm78
Вещи аз веднага ти казвам как.Тя искаше да прави 10 ударни ам аз и се накарах.Тя много охотно се съгласи,което чак ме учуди ,ама то сега виждам защо . Mr. GreenТя просто си ги е нагодила пак до нейните си 10 ,малко тъй избирателно е слушала и разбирала.  Crazy
Ама пак добре че се изяснихме ,че инак ако беше направила 10 първа и сетне да влезе във втора със тая страшна схема 5П/5ПЗ направо трябваше да се обадим да и приготвят едно легло в болницата. Laughing
Майтапа на страна,хора верно внимавайте какво четете и как го разбирате.Питайте ,гледайте и мислете най- вече с главите си .Режима си е сериозо изпитание за  целия ни организъм ,недопустимо е да се правят  такива грешки. Naughty

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 14:23 от Падаща звезда

# 314
ПАДАЩА  веднага отивам да чета.Добре че не съм ти наблизо,че ще ме пребиеш.Шегувам се.Айде до след малко.

Общи условия

Активация на акаунт