Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 32 518
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Добър вечер момичета,днес кантара показа 70.2кг.въпреки че съм вМЦ всеки ден имам малки минусчета,карам схема 1п 1пз. За дванадесет дни съм свалила 1.800кг. незнам това добре ли е или не.Май наистина доста бавно падат килцата втория път,но аз съм се въоръжила с доста търпение.Днес си купих списание "здравен журнал"защото прочетох на корицата ДИЕТА НА ДЮКАН една по лесна версия,когато я прочетох изпаднах в див ужас,накратко"малки удоволствия за втора фаза-обезмаслено кисело мляко с плодове,1с.л нискомаслена сметана,1к.л нискомаслено какао,30гр.сирене -7%мазнина,3капки зехтин и 3с.л бяло или червено вино" просто съм изумена .Снощи бях на имен ден във моята етърва,преди да тръгна хапнах стабилно вкъщи почти половин пиле на грил,за да не се изкуша от софрата. Помолих я тактично да ми свари 3 яйца  и цяла вечер си ми беше ОК,естествено ме обвиниха че пак съм откачила с тия диети  но на мен изобщо не ми пука.Айде стига толкова ,на всички желая лека и отслабваща нощ ,имного минуси утре сутрин Heart Eyes

# 346
момичета, днес ми 5ти ден от ударната фаза и първи от цикъла ми - вечерта имам прегрешение - тотален провал! въпросът ми е - да продължавам ли по график или ...?какво да правя? може би още един протеини??

# 347
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
МИМЕНСИТКЕ  ти мен що ма забрай?Аз пък вечерях салата снежанка.Много съм щастлива ама утре да не ми замръзне усмивката като се кача на кантара.

# 348
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
МИМЕНСИТКЕ  ти мен що ма забрай?Аз пък вечерях салата снежанка.Много съм щастлива ама утре да не ми замръзне усмивката като се кача на кантара.

Е това дали ще ти замръзне зависи само от съдържанието на тая млечна салата. Mr. Green
И шегата настрана,подготви се за  плюс.Ако днес все пак си хапнала някакви зеленчуци е съвсем нормално утре да имаш + поради задържане на вода.При мен има колебаня до 1.5-2 кг в ПЗ дни.Те обаче постепено падат в първите един, два П дни ,и после имам 3 дена за нови минусчета. Peace

# 349
Ха добър вечер прекрасни   animal085
изчетох всичко, чак се замислих дали не съм сбъркала форума, чувствам се некомпетентна по много въпроси, а и май няма смисъл да се напъвам тепърва да се ограмотявам отново с новите схеми на сваляне и новите заигравки с режима.....
Мимииии, драго ми стана, че си пак тук, мога само да стискам палци!

То в Дивака убуу ша одити тая събота, ам за другата може ли да се организираме, тоест 6.11  newsm53

с Филюдка ще се довлачим в петък сабахлям и събота сме на линия, не мОе просто да не се сберем, пуснах и бургаска муха, пазарджишка, други желаещи ?????
Само по фази не сме се снимали, разделно дИмек, втора, Пак втора, трета, трета доживотна, четвърта, четвърта с елементи на трета !

Мемси, ти си от тук на сетне   love001

# 350
  • София :(
        Добро утро  Hug

То в Дивака убуу ша одити тая събота, ам за другата може ли да се организираме, тоест 6.11  newsm53
Мемси, ти си от тук на сетне   love001

Йо хо хо и бутилка... кола лайт  newsm68 newsm44 newsm68 Ама иска ли питане, ще се организираме и материализираме, та пушак ще се вдигне - пропуща ли се такова чудо!?
     Хайде да полеем хубавата новина с по кафе, че все така да ни върви деня  Wink

dj100, ЧРД, мила  Hug Много здраве, усмивки и успехи и много, много обич ти пожелавам!

И Кантарев ме зарадва рано сутринта - рече 76.300. Изобщо... де всички дни да започваха така  Whistling
          Хайде усмихнат, спорен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 351
  • София
Отчет : най-накрая минус!!!!!! newsm47
Свалила съм двата плюса по 300 гр от последните два дни, и имам 200 гр бонус! Т.е съм 77,8.
Само да вметна, че карам по новата по-лека схема 1/1, смятам чак ако много се закучи да пускам тежката артилерия. Thinking
Николекса Hug много ми помогна, тъй да знайш!!! С новия калкулатор ми даде един ритник за начална скорост!
Заредила съм се с търпение, и се чувствам като в началото - сутрин търча към кантара като луда и пиша цифрите на един плакат на стената - кеф!
Така всеки, който мине покрай него ме коментира, и се чувствам на показ ...  демек ако прегреша, не мога тайно Laughing
Мимииии, айде на поправкатааа!!!
Мименситке, най-добре вземи чук, а не тиган bash
Ечеее Hug Hug Hug

# 352
Добро утро мили Дюканки.  bouquet
Аз от понеделник както се претеглих бях с 0,800гр. надолу и кантара не мърда.Правя схемата въвъ втора фаза 1/1.Имам още 8 кг. да свалям С това темпо точно седмицата за коледа ще трябва да влеза в трета фаза, кот което съм доволна.
Успех на всички и повече минусчета.
Разбрах, че ще имате среща на която аз уви няма да мога да дойда.Но ако мога да разбера как да ви издиря във фейсбука ще е супер.
Разбрах, че има някаква нова версия на Дюкан с разрешени храни във втора фаза.Аз мисля ако това е в малки количества, че няма кой знае колко да повлияе на диетата.Аз я правя за втори път.Първия път бях много стриктна и имах голямо движение и сякаш неусетно свалих килограмите.Сега ми е малко по-трудничко, но ще се справя.
Хубав ден на всички. smile3525
Отивам да се трудя за днес. newsm68

# 353
  • София
Добро утро и от мен  Hug

Мен 8 месеца ме беше срам да се разпиша, че съм се орезилила и трябва да мина на поправка, ма май доста сме кривнали от правия път дюкански   Confused Сега е много по-трудно, но ще се справим!!!
Аз пак съм на +  ooooh! 2-ри ден ПЗ = 2.4 кила отгоре... Мадява се другата седмица да имаа с каквода се похваля след П и след МЦ, че така няма да се разберем с Кантарев   Crossing Arms

Хайе да потеглям към работно място.
Хубав ден!

# 354
Честит рожден ден на  dj100!
Нека радост топли твоите очи,
нека щастие огрява пътя ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки Божи ден,
да посрещаш 100 години своя ден рожден!

# 355
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Честит рожден ден на dj100!
Пожелавам ти много сбъднати мечти,много покрени върхове, много здраве,много любов и късмет.  bouquet  bouquet  bouquet

Аз днес да се похваля ,имам си -500гр.Голяма радост еййййййй. Mr. Green

# 356

Честит рожден ден на dj100 newsm5
Животът нека не те плаши,
мечтите да са ти другар,
а щастието с теб да крачи,
като твой приятел стар.  cook smile3525

Ей момичета май наистина е време за Гинко Белова newsm78,сутринта се събуждам от глад,ама голяяям глад Embarassed,ставам слагам триците в микровелето,и си викам айде сега на Кантарев , отидох облякох се ,хапнах си  добре,сложих си кафето и хоп се сетих ,че съм забравила да се срещна с Кантарев ooooh!А беше важно исках да се уверя ,че наистина след аеробика имам + Rolling Eyes,но както казват многоуважаваните дюканка-Амнизирал дюкански мозък ooooh!(Е при мен е мозъче явно) Joy
Лек  и успешен ден  bouquet

П.П Ех че гадно и мрачно време  Sad

# 357
dj100 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН добро утро момичета за отчет кантара показа -0.100гр.При мен вали сняг много е приятно. На всички пожелавам приятен и успешен ден Heart Eyes

# 358
  • София :(
         СтадУтУууу, 

# 359
 hahaha hahaha hahaha

ни съ давам аз на снега, замразено ми писна да рупам.....................

Общи условия

Активация на акаунт