Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 563
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Margito , поздравления!!! Разликата ти е мнооого голяма. Пожелавам ти все такъв успех и занапред  fingerscrossed

доня КОПРИВА, преполовила си пътя до целта, поздравления!

Днес съм ужасна...Цяла вечер само за храна мисля, искам да се наям, не, да се натъпча с нещо... Набийте ми канчето, че заради напълно празния хладилник, си развалих П-то с  2 чаши доматен сок (домашен-само смелни домати със сол) и в момента пак з анего си мисля ooooh!  А тъкмо днес видях 62.9... Мега тъпо парче съм  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 21:14 от desitka*

# 46
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
desitkaчестно ти казвам гледам и не мога да повярвам каква си била и в момента как изглеждаш.Нямам думи-превъзходно newsm10 newsm10 newsm10

# 47
Margito,браво ,браво,браво. Hug Видима разлика имаш и съм сигурна ,че ще успееш докрая.Само не прегрешавай!Бъди си твърда и ще се възнаградиш после за търпението си. Heart Eyes Възхищавам се на хора като теб.От толкова кг да тръгнеш и накрая просто ще си мацка и половина .Форума има много такива примери,сигурно си видяла. Hug Hug Hug
Стискам палци да успееш!  bouquet Hug
desitka*,я лягай да спиш да не раздавам тигани. bash tooth  baduu Joy
Аз така по никое време като ми се прияде нещо ,пия вода и лягам да спя и край ...свършва се с мъките,пък и от сън се отслабва. lovekiss
Момичета ,да си кажа аз днес си взех калции да пия таблетки ,обикновен калции.За мойта остеопороза дето ми я откри доктора ,обаче той ми изписа едни илачи за 60лв ,които сега абсурд да си ги взема ,просто няма как и реших така да пия сега калции .Взех си и рибено масло обикновено от аптеката,да видим ще има ли ефект.Ама трябва да ги пия нали? Joy Няма да има ефект ако седят само на шкафа . hahaha Joy
От утре почвам  Peace.
*Дюкесса*,жалка картинка направо.Съжалих ги женичките. ooooh!
Дано повече хора се осъзнаят ,че се живее не за да се яде,а се яде за да се живее. Heart Eyes
Мисля да гушвам възглавницата ,че мъжо захърка тука на дивана да го местя на удобно. Heart Eyes
Пожелавам ви лека и отслабваща нощ и утре много минусчета с кафето да има. txtloves  love001 txtloves

# 48
  • София
Тони, слушам и изпълнявам - доглеждам си филмчето и заемам хоризонтално положение, но преди това ще гаврътна 1-2 чаши водица  Laughing

iv.elina , благодаря за комплиментите. Ти не си ли гледала снимки на момичетата? Тук има мноооого по-чудесни резултати, които са безкрайно мотивиращи и зареждащи. Има дами, свалили по 30, 40, 50, 60 килограма... Отдели малко време за снимките им, невероятно нахъсващо е!!!

# 49
  • Basel
Благодаря момичета  bouquet,още съм далече от целта, а и на моменти забравям от колко кг. тръгнах и имам чувство,че не се променям като погледна старите си снимки обаче и аз не мога да повярвам че съм изглеждала по този начин Embarassed Sick

# 50
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
айде лека нощ от мен.утре ще се мерим.

# 51
Добро утро ,сладурки! Hug
айде на кафето :

Закуската после ,да се посъбудим малко.
Мойте кг пак толкоз ама ме мъчи страшен ПМС,така че май това ми е причината за плюса.Карай,не ги мисля вече,само за протокола казвам.
 Joy
Днеска ще се готви ,че да мога да дам на щерката някой и друг буркан за Варна,да има да яде манджичка през седмицата.
Изяждам си триците и мятам домашния фитнес,че ми се иска и на разходка да идем по някое време.Казват ,че ще е топло. Heart Eyes
Пожелавам ви лек и успешен ден! Hug

Забравих да питам :Рибеното масло кога се пие някой наясно ли е?Преди ,по време,след хранене... newsm78

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 08:41 от tonnny_bg

# 52
  • София
Добро утро и от мен  Coffee

Домашен фитнес и мен ме чака, то това край няма, бе Tired ...Хем цяла седмица съм си у нас в болничен, и пак не съм свършила всичко, което имам. Аман значи! 

За днес съм планувала пазар в Карфур, на промоция са серия на Тефал, ще взимам нов грил-тиган, че последните 2 години на моя му видях сметката направо-той ми е най-използвания съд в кухнята, покритието му се развали и онзи ден направо го метнах в боклука.
Там съм пазарувала замо веднъж до сега и въобще не знам какви марки се предлагат там. Дано има от любимата ми извара Олимпус и голям избор на млекце, че да пробвам нещо друго...

Хубав, слънчев и успешен ден на всички!!!

# 53
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Добро утро и от мен  Simple Smile Аз вече съм с кафето и кола лайт.Даже пристигнах по рано на работа и съм надула тук едно много размазващо парче,ремикс е на "SINNERMAN" на Nina Simone Simple Smile)) Велик ремикс и мисля, че помага за посмъкването на килцата  Wink А настроението,което създава е много лежерно и размазващо Laughing  Айде с кафенцето поздравче от мен: http://www.youtube.com/watch?v=0hcEiEyylEA&feature=related   bouquet  newsm08 newsm51  Усмихнат ден ви пожелавам и много минусчета  !!!

# 54
Добро утро момичета Hug Hug Hug
Офффф сега да ви се оплача тазии сутрин с Кантарев имахме скандал +2кг Shocked ooooh!,ужааасс мн .се надявам да е вода ,ама  newsm78,мислих какво съм яла последните дни и от какво може да са се лепнали ,но не се сетих EmbarassedОт вчера тръгнах на аеробика и се надявам да ги унищожа,но ще видим Rolling EyesДнес има слънчице ,а аз съм в мн.кофти настроение да не кажа депресия,може ли такова нещо +2кг ooooh!,2 месеца ги свалях ,а сега за няколко дена си ги лепнах Cry,колкото и да плача няма да се махнат(освен ако не са вода),
Поплаках ви, надух ви главите  Whistlingа сега да ви пожелая Лек ,усмихнат и успешен ден  bouquet

# 55
Добро утро момичета Hug Hug Hug
Офффф сега да ви се оплача тазии сутрин с Кантарев имахме скандал +2кг Shocked ooooh!,ужааасс мн .се надявам да е вода ,ама  newsm78,мислих какво съм яла последните дни и от какво може да са се лепнали ,но не се сетих EmbarassedОт вчера тръгнах на аеробика и се надявам да ги унищожа,но ще видим Rolling EyesДнес има слънчице ,а аз съм в мн.кофти настроение да не кажа депресия,може ли такова нещо +2кг ooooh!,2 месеца ги свалях ,а сега за няколко дена си ги лепнах Cry,колкото и да плача няма да се махнат(освен ако не са вода),
Поплаках ви, надух ви главите  Whistlingа сега да ви пожелая Лек ,усмихнат и успешен ден  bouquet
И при мен се получават понякога разлики  от днес за утре в рамките на кило,кило и половина..имало е изненада и 2 кг... Сменихме кантара поради тази причина и сега вече няма такива колебания в зависимост от това на коя плочка е сложен,но разликите си се случват. И дори ме е страх да влезна в 3та. Замислям се сериозно за 3 та вече ,защото от януари съм на режима и не ми се ще пък да взема да увредя нещо друго от телесото си. Дори ми се иска да досадя с пореден въпрос. Има ли шанс тези 2-3 кг.,които искам да сваля още през 3тата да се махнат..?Разбира се при точна и стриктна 3та...с втората се справих супер добре  Simple Smile Чак се гордея със себе си когато се замисля за това колко месеци са минали и единствено няколко пъти триците са ми били по-голямо количество :Simple Smile Дайте съвет и впечатления за това възможно ли е тези 2-3 кг. през 3тата да зачезнат? Или да седя във 2ра до като се махнат и те ? smile3506 newsm12

# 56
милен-че,вода е ,мила от фитнеса . Peace Споко,ще се разкарат.Не си пила вчера аспирин и си задържала вода ,пък и ако скоро време не си практикувала фитнес ,нормална реакция на организма. Hug Не се коси и не ги мисли. Hug
Undisclosed Desires,2-3 кг до калкулатора ли имаш ?Ако е така ,изкарай си ако искаш до края на месеца и от първи се втурвай в трета .Ако си караш режимно,няма да имаш проблеми. Hug

# 57
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.nebesnitepasbis … om%2F&h=1718f, аз съм сравнително нова във форума и като се има в предвид, че навремето се справях сама, мога само от личен опит да дам съвет - аз смъкнах в 3-та 2-3 кг, но за съжаление си ги върнах в 4-та.  Sad

# 58
милен-че,вода е ,мила от фитнеса . Peace Споко,ще се разкарат.Не си пила вчера аспирин и си задържала вода ,пък и ако скоро време не си практикувала фитнес ,нормална реакция на организма. Hug Не се коси и не ги мисли. Hug
Undisclosed Desires,2-3 кг до калкулатора ли имаш ?Ако е така ,изкарай си ако искаш до края на месеца и от първи се втурвай в трета .Ако си караш режимно,няма да имаш проблеми. Hug
Tonnny_bg иска ми се да спра на 73 кг. По калкулатора нещо не можах да се оправя,защото не съм се мерила с точност бая време и там всъщност ми дава веднъж 80,друг път 75,74 ...в зависимост от това,което пиша ,но то е ориентировъчно. Когато започнах Протал един единствен път калкулирах и ми даде 80кг... Та аз понеже искам да  позакръгля свалените мазнини за по-лесно смятане и след това  в третата  Laughing Laughing Да станат кръгло 50 свалени- 500 дни трета Simple Smile)) Туй ми е тънката мисъл...не че не мисля ,че има още по мен излишъци,но пък може и да се втелявам.Все пак 50 кила за това време никак не са малко. А и при мен се качват 1.500-2.000 кг. и предполагам от задържане на течности,когато нещо е по-солено. Онзи ден например хапнах за първи път от началото на режима телешки суджук.Много ми се услади,но ми беше и въз соленичък... Така,че аз вече спрях да ги мисля тези колебания в кантара Simple Smile)) Върти ми се за днес една първа гала като идея с кино и тн към киното... та за това се зачудвам Simple Smile)) Не ми е спешно днес или утре да  е първа ми гала ...така или иначе трябва да се случи в един момент и 3тата...Притеснявам се ,разбираемо е Simple Smile)) А вас си ви чета от самото начало на моето започване Simple Smile))  newsm51 smile3525 newsm10 Това само го отбелязвам за протокола Simple Smile

# 59
Бегайте, че са пльосссскам и аз тук!
Нямам кантааааар....отначало ми беше забавно, че ще се измеря след няколко дни и ще се зарадвам, ама- нъц...не ще да тръгне и с новите батерии.Ще взема да купя още едни, да не би тези да са дефектни.
Аз така и не разбрах къде е този друг дюкански форум, ама както им се смеем, представете си така да отслабнат преди нас с всичките тия мазнотии и нарушения, пък ние само да си се смеем... Mr. Green
Сис, гледам, че си от Сандански....ще те използвам да знайш! GrinningНаумила съм малката да я водя там през пролетта, че ми прави бронхити, та по-нататък ще те питам къде е най-изгодно, че си нямам на представа, ама....има време.
Гледам, че коментирате толерираните продукти.Мойто мнение, е че колкото по-чисто се яде , толкова по-добре.Че аз като почна да си позволявам сметанка нопример с една лъжица няма да мина...
Ето малко снимки да ме видите ква съм красотна http://monnnn.snimka.bg/baby/dara.439842.21130825

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 12:51 от monnnn

Общи условия

Активация на акаунт