Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 594
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • София :(
        Ха добър ви ден и от мен  Hug
     Да ви обърне гръб човек за една вечер и вие сте преполовили новата тема..., Вещи   bouquet
     Тази седмица отсвирвам домакинския фитнес, че имам гости и няма да си давам зор, ни с шетането, ни с Кантарев  Crossing Arms Знам, че в понеделник ще си скубя косата, обаче... да ти готви мъж си е удоволствие, което не мога да си позволя да пропусна  hahaha
     То стана обяд, ама не пречи май да му пийнем по кафе  Wink

Изчезвам да се радвам на мъжовете в къщи, а на вас пожелавам усмихнат, слънчев и режмен ден  Hug Hug Hug

# 61
Здравейте на всички. Казвам се Йоана ии съм нова тук. Heart Eyes От 29ти септември съм на тази диета.. или по-скоро режим на хранене, защото аз не го виждам точно като диета. Не съм свалила много килограми, защото наруших няколко пъти режима, за което честно казано много ме е срам. Embarassed Иначе бях 75кг когато започнах, а сега съм 69. Стремя се към точно 60кг, но няма да откажа по-малко..  Grinning
По принцип съм се консултирвала с личната си лекарка, с фитнес инстурктур дори, които ми казаха, че 70 килограма ми стигат и по-малко не е добре, но аз се чувствам много пълна и главно затова правя тази диета.
О, ако може да ми обясните за този калкулатор, защото не го разбрах.  Confused

Поздрави на всички.  Wink

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 13:16 от jonelaaa

# 62
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
добър ден и от мен.Наспах се едно хубаво до 11.30ч и сега вече съм на линия.На обяд си хапнах палачинката,а за през деня за хапване си направих пил. дробчета.Кантара показа вчерашните кг. 77,9.Ама някакси ми е по-леко на душата.Въобразявам ли си незнам?

# 63
  • Пловдив

Кое не разбра?  Thinking Уж всичко си е дадено, не става ли? Или нещо се е бъгнало?

# 64
Здравейте и от мен! Днес ми е първият ден, имам да свалям 15кг, а ако са 20 още по-добре! От няколко месеца се боря с кг, но без успех, правих различни диети, резултатът беше -6,7кг надолу, като след това си ги връщам +2-3кг Sick #2gunfire!
Дано този път се преборя с гадните кг! Като Ви чета, ще сте ми голяма опора!
Лек ден на всички!

# 65
zveti81  със тебе горе долу сме на един хал.На мен ми трябват -14кг.Аз от спазване на 3-4 вида диети качих 4кг веднага и нямат сваляне.Аз започнах на 21.10. така че горе долу ще се сверяваме.Имаше още едно момиче което започна вчера или оня ден така че новобранците сме май трима?Другите са със десетки свалени кг. което значи че ина нас не би трябвало да ни се размине свалянето.Айде успех и без отклонявания.

# 66
zveti81  със тебе горе долу сме на един хал.На мен ми трябват -14кг.Аз от спазване на 3-4 вида диети качих 4кг веднага и нямат сваляне.Аз започнах на 21.10. така че горе долу ще се сверяваме.Имаше още едно момиче което започна вчера или оня ден така че новобранците сме май трима?Другите са със десетки свалени кг. което значи че ина нас не би трябвало да ни се размине свалянето.Айде успех и без отклонявания.

Дано да ги свалим тези кг! Успех и от мен!  bouquet

# 67
би трябвало да успеем.Щом другите свалят и ние трябва.Мен тричавата палачинка много ме засища.Сигурно чак след 5-6часа ми се прияжда ама не че ми застъргва ами просто ей така.Ти как ядеш триците?

# 68
Зравийте момичета,честита нова темичка,като винаги перфектно оформена от Вещи. Боже горкото велосипедче.Днес ми е деветия ден отпоправката кантара показа 70.5кг.Първият път когато бях на режима карахпо схемата 5п 5пз.сега искам 4п 3пз Моля за съвет ,кое е по добре,предварително благодаря.На всички желая приятен и ослабващ ден.Падаща звезда оздравявай по бързо.

# 69
момичета, да ви питам-направих си линийка  но защо не ми излиза?Нещо не съм направила както трябва ли?

# 70
Здравейте на всички. Казвам се Йоана ии съм нова тук. Heart Eyes От 29ти септември съм на тази диета.. или по-скоро режим на хранене, защото аз не го виждам точно като диета. Не съм свалила много килограми, защото наруших няколко пъти режима, за което честно казано много ме е срам. Embarassed Иначе бях 75кг когато започнах, а сега съм 69. Стремя се към точно 60кг, но няма да откажа по-малко..  Grinning
По принцип съм се консултирвала с личната си лекарка, с фитнес инстурктур дори, които ми казаха, че 70 килограма ми стигат и по-малко не е добре, но аз се чувствам много пълна и главно затова правя тази диета.

Поздрави на всички.  Wink

Има една нова версия на калкулатора ,която ти дава колко време да ти е ударната фаза,колко горе-долу ще траят етапите и колко килограма да очакваш да остлабнеш.
Калкулатор

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 23:32 от nikolexa

# 71
  • Basel
nikolexa много полезен калкулатор,но не разбирам грам френски,та ако може превод къде какво да се напише Praynig

# 72
# 73
Супер як калкулатор  Peace
nikolexa -   bouquet
чудно обаче не ми дава същата стойност като този от първа стр.  newsm78 Той ми беше дал 61, а този мидава 57кг. Тоя повече ми допада Peace
Според Дюки трябва да карам ударна 2 дни и да сваля 1 кг, след което 154 дни втара, в които да свала 22кг и 220 дни в трета - общо 376дни. Ката всяка фаза си е сложена и дата кога да се почва Laughing че нали се амннезира и да не объркаш смятането Laughing
Мен нещо не ме бива в буквален превод - да не объркам някого, но по смисъл си го превеждам с гугъл транслейтъра където се затрудня Embarassed Laughing

# 74

Общи условия

Активация на акаунт