Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 611
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте  Grinning
Преди не бях се замисляла,но сега ми дойде на акъла.Та гледам пуйката не ми се струва с плосък клюн.Та може ли да си ям от филенцето??? Суровичко го продават тук,че и на добра цена.

Благодаря ви предварително за отговорите   bouquet

# 76
  • Пловдив
Николекса, за да направим калкулатора трябва ли да сме регистрирани там? Гледам, че иска ник и парола.

Пуйка може  Peace

# 77
Ехааааааа стана ми хубаво сега.Б;агодаря   bouquet
Та нали казват че пуешкото и спомагало за образуването на там кой хормон беше.Та и депресийка няма ме лови бе хехе

# 78
Николекса, за да направим калкулатора трябва ли да сме регистрирани там? Гледам, че иска ник и парола.

Пуйка може  Peace

Всъщност калкулатора е един вид регистрация.Запазва ви данните и графиката и всеки път като се логнете можете да ги видите и да сравнявате как вървят нещата.Иначе който се притеснява от спам,от сайта не са досадни, може би ще получавате по някоя интересна статийка за храненето на имейла по веднъж на месец може би, не по-често.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 19:43 от nikolexa

# 79
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Благодаря nikolexa. На мен ми сметна,че трябва да съм 75,.100 и дните ми в трета са 487. Тоест аз в момента се движа между 74.400/най-ниско число/ и 75-76/днес,но преди малко се теглих/... Реших и днес си направих първата гала,без сладости и прекаляване. Но някак май ми е все едно  като усещане Simple Smile)) Не ми е липсвало нищо, дори ми беше странен вкуса на храната и сякаш тежичък Wink)) Утре включвам плод-ябълка и 2 те пълнозърнести филии...сега се меси хляба. Стискайте ми палци, защото наистина се притеснявам дали няма да започна да качвам... А ще е супер тъпо след толкова месеци и толкова свалени килограми да се получи качване
Поздрави и успех на всички. Бъдете твърди и упорити...постига се наистина ефект, за който не съм си и помисляла миналата години по това време Simple Smile))  smile3525 newsm51 smile3521

# 80
Здравейте момичета! Френският и аз не го разбирам но с испанският е друга работа та........ http://www.dietadukan.es/calcula-tu-peso-justo
това е същият калкулатор на испански:
Tu - Ти
Tu nombre de pila - име
Cuál es tu peso actual? (kg) - колко е актуалното ви тегло
Eres - Пол    Mujer - Жена  Hombre - Мъж 
Tu correo electrónico - email

Tu peso - Твоето тегло
¿Qué peso desearías tener? (kg)  -Желано тегло
¿Cuánto has pesado como máximo? (kg) - Максимално достигано тегло, без бременностите при жените
Cuánto has pesado como mínimo? (kg) Минимално достигано тегло (след 18г. и без болестни състояния)
¿Cuál es tu peso de crucero? (kg) - Теглото, което поддържаш без усилия
¿Cuánto mides? (cm) - Височина в см

Tu cuerpo - Твоето тяло
Tienes prisa por adelgazar? - Бързаш ли да отслабнеш   No - Не  Sí - Да
¿Ya has seguido dietas para adelgazar con anterioridad? - Била ли си и преди на диети Seleccionar Избери
Ninguna-Нито една Uno-Една Dos-Две Tres-Три Más-Повече
¿Cuántos embarazos has tenido? - Брой бременности Seleccionar-Избери
Ninguna-Нито една Uno-Една Dos-Две Tres-Три Más-Повече 
¿Existe en tu familia una tendencia a engordar?  - Съществува ли в семейството ти тенденция към напълняване No - Не  Sí - Да
Cuando prestas atención a lo que comes, ¿tienes la sensación de
 adelgazar?  - Когато обръщаш внимание на това, което ядеш имаш ли чувството че отслабваш  No - Не  Sí - Да  newsm78
¿Comer menos te cansa?  - Уморяваш ли се ако се храниш с по-малки количества храна No - Не  Sí - Да
Examinemos tu estructura ósea - Тест на костната структура
Обхванете китката на лявата ръка с палеца и показалеца на дясната
Huesos finos- Финни кости Las puntas de los dedos pasan unas sobre las otras- Пръстите се застъпват
Huesos normales-Нормални костиlas puntas de los dedos se tocan - Върховете на пръстите се докосват
Huesos gruesos- Плътни кости - las puntas de los dedos no se tocan Върховете на пръстите не се докосват

ooooh! ooooh! ooooh!
Отдолу трябва да сложите дата на раждане, потребителско име, парола и повторете паролата и готовоооооооо
Стана много дълго извинявам се и дано да е от полза

# 81
nikolexa БЛАГОДАРЯ

# 82
ех по този калкулатор съм с идеално тегло  Blush,ох така се зарадвах ,като чета че сайта е за хора с наднормено тегло ,което не се отнасяло за мен newsm03....оооооооо  преди 8мес.не наднормено  ами наднаднаднормено беше ooooh!
Дано утре Кантарев е по благосклонен към мен ,защотоо ще има полет от 5ет. #2gunfire

Лека розова и отслабваща вечер  bouquet  bouquet
Айде отивам да се гиздя че съм на моминско парти тази вечер newsm35 newsm18

# 83
Уффф на мене вижте какво ми каза тоз испанския,щото френския не мога да пиша в него  newsm78
bo_by_,какво значи това: newsm78

Al iniciar la dieta es esencial conocer tu peso justo, ya que es el que puedes alcanzar sin dejar el buen humor ni la salud en el intento. Y, sobre todo, es el peso que tienes muchas probabilidades de conservar.

WEIGHT : Formato incorrecto.

¿Cuánto mides? (cm) : Formato incorrecto.

# 84
Много благодаря за калкулатора , nikolexa ...
Направо ми идеше да се разплача като видях накрая диаграмата ... ще кажеш ти е предначертано бъдещето , стига ти сам да положиш усилия ...
97 дни ... във втора ... Така ми се пада , нека ! Като знам как се става Animal Pig сега ще ме научат ... =)) В общи линии както и аз си ги бях планирала нещата - до нова година - втора ... След нова година обаче ... УЖ с новота аз , ще се борим в трета за постигнатите килца ... тук пише 137 дни - честито =)) ... в общи ринии - много доволно ... Дай Боже наистина да бъде така ... За втора са ми предвидени 13кг ... за първа 1кг ... а в трета - нъцки ... нииищо =))))))) Ох , чак се развълнувах и помечтах ... =)
Днес кантарът отчете -5.700 ... стопли ми душичката =) ... Сега ставам да бъркам яйца , че вече ми е гладно . Вчера си правих хляб - стана страхооотен ! А за вечеря да се похваля - менюто беше хлебец и сьомга ... направо си облизах пръстите , лошо ми става като се сетя , още ми се яде ... =))) ще взема пак да си купя ... Днес менюто е по-скромно , та за това както казах отивам да си бъркам яйца по панагюрски =) ...
Лека вечер от мен ... и мнооого минуси =) !!!

# 85
Уффф на мене вижте какво ми каза тоз испанския,щото френския не мога да пиша в него  newsm78

Al iniciar la dieta es esencial conocer tu peso justo, ya que es el que puedes alcanzar sin dejar el buen humor ni la salud en el intento. Y, sobre todo, es el peso que tienes muchas probabilidades de conservar.

Гугалчо го преведе така

При стартиране на диета е важно да се знае теглото си, просто защото тя е тази, която може да достигне, без да останат на добро настроение и здраве при опит. И преди всичко, това е теглото, че имате много възможности да се запази.

МАСА: Грешен формат.

Колко си висок? (См): Грешен формат

П.П Не че разбрах нещо newsm78 newsm78

# 86
Уффф на мене вижте какво ми каза тоз испанския,щото френския не мога да пиша в него  newsm78

Тони,не можеш да пишеш тъй като си кликнала на линка с превода а това е картинка.Трябва да идеш на първия линк дето съм дала.

# 87
Здравейте момичета аjavascript:void(0);
От година някъде не съм писала и не съм влизала тук.Преди 2год. свалих 10кг. с Дюкан,една година поддържах килограмите.Естествено като се ограничавах и се стремях да правя протеинов четвъртък.Абе всичко вървеше супер. Simple SmileДо това лято.Смоето семейство решихме да отидем в Гърция за три месеца да поработим.И там може би от нерви и от гръцките яденета, почити си възвърнах килограмите.Но в яденето от нищо не съм се ограничавала.И така до преди една седмица, реших пак да се подкарам на Дюкан.Сега съм 59кг. и искам да стана 50кг за да мога да си нося старите дрехи.Сега съм във втора фаза.Много ме мъчи сладкото и плодовете, но няма да се дам.Трябва до Нова година да съм вече в трета фаза.
Успех на всички дюканки. newsm10

# 88
Уффф на мене вижте какво ми каза тоз испанския,щото френския не мога да пиша в него  newsm78

Тони, натиснала си бутона CALCULAR преди да попълниш всички данни мисля. Пробвай да попълниш всичко  Hug

# 89
  • София
nikolexa, страхотна си, благодаря ти   bouquet

На мен лично ми даде мноооого оптимистичен резултат, за който даже не си и мечтая Simple Smile 55.2 кг оптимално тегло според него, и ако я започна утре, ще ги достигна на 20.12. (за по-малко от 2 месеца, да бе да!). Аз до НГ ако стана 55, банкет ще вдигна  Mr. Green
Гадното е, че при "заварено положение" не могат да се зададат данни, прим. начална дата на вече започнал режим, продължителност и резултати ота преминатите фази, за да сметне само оставащото... Не искам много, нали  Laughing

Виж, мъжа ми направо го размаза... Праща го в 3-та фаза чак през м. май, 2011, и чак март 2012 в 4-та...Хич не му прозвуча мотивиращо...

Иначе като цяло, и на мен ми даде малко по-ниско оптимално тегло, от досегашния калкулатор.

Изпълних си днес план-програмата за нов грил-тиган, и сега отпразнувах покупката  Mr. Green Направо си спретнах протеиново угощение - сьомга-котлетчета + изварения десерт...Мммм, направо се издух  Crazy

Да вметна, че в Карфур има рибоци на прИмоция: сьомгата (котлети) е 21.95, има замразен пангасиус по 3.50.
Заела съм се да направя "разследване" кое кис. мляко има най-малко въглехидрати и за момента фаворит е Елена 2%, с 3гр. Изненада ме неприятно Мегле 0.1% с 4.8 гр. въглехидрати, там явно има доста нишесте  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 20:35 от desitka*

Общи условия

Активация на акаунт