Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 514
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
И аз съм перманентно гладна.  newsm77

Ако чувстваш глад между храненията не е добър знак. Първо трябва да си наясно дали това е наистина глад или просто желание да си хапваш ей така по навик, защото много често бъркаме тези две неща.Ако е наистина глад обаче има две възможни причини.
- прекаляваш със зеленчуците или млечните
- не ядеш достатъчно

Ако е първата причина,приемаш много въглехидрати и кетоза или няма или е минимална.Един от признаците на кетозата е точно отсъствие на чувството за глад.
Ако не ядеш достатъчно пак не е добре.Намалят ли се много калориите тялото ще мине в режим запасяване и ще спреш да сваляш.
Хапвай си достаъчно и внимавай със зеленчуците и млечните.

# 526
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря за съветите.

# 527
И аз благодаря. Peace Мисля, че по-скоро прекалявам със зеленчуците.

# 528
Уффф че съм патка заспала ooooh! ooooh! ooooh!
В-то ми е точно над Л-то на клавиатурата, и блея сутрин рано-рано. Бизалакс е. Тумбеее Hug Hug Hug
Що бе Тони да те боли корема - аз нали това ти казвам, че мен не ме боли, защото съм ги пила всичките му видове билки и чайове за разхлабване и май-имам нещо като имунитет. Пък до колкото знам, и ти си пила сена и прочие.
Не знам - ако искаш тествай едно в БГ, за да си сигурна. Аз го изтрайвам сутрешния дискомфорт, ако може така да се нарече. Но поне е еднократно Peace А не като с тези чайове да висиш цял ден във ВЦ-то Confused

# 529
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Хайде да гушваме козинките

и да отнасяме плувката, че тази смяна на времето...
          Лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 530
ANNAFACE,безалакс съм пила обаче и си спомням едни кошмарни коремни болки. ooooh!
Ще видя утре като ида в аптеката какво ще ми препоръчат,в краен случай вземам едно рициново масло и каквото стане. newsm78

# 531
Е да рициновото масло е гадно само докато го глътнеш ама после няма странични ефекти ,като болки в корема и висене в smile3550.
Лека и режимна от мен. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 532
  • Пловдив
И друг път съм казвала, ама да си кажа пак. Аз се оправям със студено несварено прясно мляко. Малко превишавам дозата, към 300-400, та до и 500 грама изпивам, но си решавам проблемите.
Друго, което влияе много е маслената риба - който я е пробвал се оплаква, че след това не е излязъл от тоалетната.

# 533
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Ето го кафето, по ранина

Кантарев помръдна с 400 гр надолу, което си е чудо като се има предвид, че вчера почти не съм яла, а пък за вода да не говорим  Blush. Та с тези грамчета равносметката за 2 год с Дюкан е 43 - 44 свалени килограма и мнооого загубени сантиметри, загуби ми се обаче и сантиметъра, та ще ги видя довечера колко са точно  hahaha.
     Усмихнат, слънчев и режимен ден и успешна нова седмица  Hug Hug Hug

# 534
Добро утро ,сладурки! Hug
Мименсита ,честита Дюки-годинка !Да си здрава и безпроблемна откъм килца,да се харесваш ,да те харесват и да те обичат много.43 свалени килограма си е доста голямо постижение. Hug Hug Hug

Отчет от мен днес:61,500  Party,добре е .Засега съм в норми ,от протеините в сряда които карах съм мръднала само 300 гр . Party
Вещи,за ефекта на маслената риба знам ама на Прага няма кой да ми я лови и готви.а въпроса е там на новата обстановка да не ме хване запека ,щото хич няма да ми е до веселби.Аз в къщи се справям ,обаче като сменя мястото и  ooooh! ooooh! ooooh!.
Днес трябва да донапазаря като за последно и да почвам да слагам дрехите в сака,че то не остана време. Heart Eyes

# 535
Добро утро и то мен.  bouquet
и аз да споделя с вас тук.Аз съм във втора фаза и правя схемата 1/1.За една седмица трябва да свалям по 1 кг. но от миналата нещо не ми се получи.За една седмица само 0,300гр.То си има причина не пия през деня като съм на работа вода и нямам даже и три пъти ядене на ден.Пък де да знам може и от храната да е: в събота си позволих трушийка и кюфтета от свинско на скара.За сега проблем с тоалетната нямам, но преди съм пила този Безалакс и мен от него ме боли корем.Сетих се да попитам за това парафиново масло от аптеката ли си го купувате?
Добра седмица момичета и по-вече минусчета.  bouquet

# 536
Добро утро и от мен Hug Hug Hug
Ех бургазлиики как ме е яд ,че не можах да ви видя #Cussing out,ама точно се нагиздих (е поне снимка си имам Joy),и телефона звъна  ooooh!,ама на другата среща ще съм първа писта Naughty
zverka ти сама си си отговорила откъде е задържането Simple Smile,подготви се да бъдеш,,възнаградена,,за св.кюфтенца,пии мноооого вода и не оставяй гладна  Naughty
Мименсита адашчеее Hug,честита ти Дюки годинка    newsm38 ,ехх 43кг.са си голямо постижение smile3501
tonnny_bg  весело изкарване в Прага Hug
Лек и успешен ден  bouquet

# 537
Добро утро и то мен.  bouquet
и аз да споделя с вас тук.Аз съм във втора фаза и правя схемата 1/1.За една седмица трябва да свалям по 1 кг. но от миналата нещо не ми се получи.За една седмица само 0,300гр.То си има причина не пия през деня като съм на работа вода и нямам даже и три пъти ядене на ден.Пък де да знам може и от храната да е: в събота си позволих трушийка и кюфтета от свинско на скара.За сега проблем с тоалетната нямам, но преди съм пила този Безалакс и мен от него ме боли корем.Сетих се да попитам за това парафиново масло от аптеката ли си го купувате?
Добра седмица момичета и по-вече минусчета.  bouquet

Приготви се за дъъъъълго задържане . Whistling Тия позволявания не остават ненаказани . Peace
милен-ка,благодаря ти !  bouquet

# 538
И аз един път хапнах туршийка, ама тя е безобидна, понеже аз съм си я правила.

И при мене се явява проблем броя хранения през седмицата когато съм на работа. Сутрин нямам време да закусвам, а и хич не ми се яде. Аз и по принцип не закусвам. Така, че от понеделник до петък си ям по 2  пъти на ден. А през уикенда - когато ми се прияде. Ето вчера прекалих със зеленчците, а и си хапнах доволно варена тиква. Водата я пия насила принципно.

# 539
Добре де,какъв е проблемът с туршията?!Че е солена ли? newsm78
Ами ако си е домашно направена и не много солена?! Или малко да се изкисва във вода?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт