Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 548
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Добре де,какъв е проблемът с туршията?!Че е солена ли? newsm78
Ами ако си е домашно направена и не много солена?! Или малко да се изкисва във вода?  Thinking

Ако не е мн.солена не мисля ,че има проблем Rolling Eyes

# 541
Сиссс, аз си правя корейската туршийка кимчи. Тя е от китайско зеле и направо цялото семейство е луднало по нея, особено подходяща е за ракийка принципно. Но и с една пържолка в нашия случай върви много добре Peace Разбира се, солта според мене е главаният проблем в туршията, но аз съм я направила почти безсолна, единствено, че има 2 лъжици захар, но това е за околко 5 кг туршия. Дори нямах нормална в къщи и сложих кафява захар (не, че това е успокоително)Simple Smile)

п.п. Аз пак съм си на същите кила, днеска съм ПЗ, утре отново почвам П. Извода е, че за 5 дена ПЗ - нищо.  ConfusedТака ли е при вас?

# 542
Ами ние си правим домашна туршия.Мъж ми и слага някакъв вид консервант ,за да не я прави много солена.Не и слагаме захар,а оцет.И вместо цяла зима да ядем нитратните краставици от пазара,мисля да си хапвам от нея...

# 543
Благодаря ви момичета.
Е вече си знам, че не трябва с нищо да прегрешавам.Дано тази седмица смъкна летвичката с 1 кг. поне.Аз сутрин си закусвам триците задължително.За водата ми е трудно на работа да пия, но ще се постарая.Трудно ми е да си измислям разнообразие в храната.Така че мисля да се поровя за рецепти и от там да ми дойде някакво вдъхновение.
 newsm10
Хубав ден.

# 544
mimensita честита дюканска годинка Tada43-44 едоста сериозно постижение,от все сърце ти пожелавам да постигнеш целта и да ги задържиш.При мен нищо ново кантара показа 70.4кг. брей нещат да падат тия килца.На всички момичета желая лек и отслабващ ден.

# 545
Mimensita за 2 години си постигнала страхотен резултат.  newsm10 smile3501 Пожелавам ти от сърце да го задържиш и повече никога да нямаш проблеми с повечкото килограми.
При мен нещата вървят страхотно, днес - 400 г. Още 100 г и 11 кила са в историята. За месец и нещо си е много добре, даже съм повече от доволна, очаквах да стане много по-бавно.

Приятен ден на всички!  Heart Eyes

# 546
...Още 100 г и 11 кила са в историята. За месец и нещо си е много добре, даже съм повече от доволна, очаквах да стане много по-бавно.

Приятен ден на всички!  Heart Eyes

Оо, даже си е страхотно! Crazy Браво браво Peace

# 547
Здравейте,искам да попитам за сиренето "култура"което се води обезмаслено.Може ли да се ползва в първа и втора фаза?

# 548
за сиренето "култура"което се води обезмаслено.Може ли да се ползва в първа и втора фаза?
Не може! Не е достатъчно обезмаслено, ако изобщо е ...

# 549
mimensita Честито 2 Дюки годинки да си жива и здрава и никога да нямаш проблеми с наднормено тегло. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 550
Така си и мислех ,с него питките ставаха чудесни.Беше твърде вскусно за да е режимно  Sad.Много ти благодаря.

# 551
Ниала, Росчо, Татянка, дремете горе, нищо не казвате!

# 552
Здравейте, момичета! bye
Чак сега ми остана време да ви благодаря за вниманието и милите думи! Те значат много за мен! Hug Hug Hug
Обожавам риболова! Той е върховния ми релакс.  ribolov То май, само там се снимам... Satisfied
Тумбе, вече добих смелост и очаквай скоро да ти се представя!  Embarassed

Искам специално да поздравя mimensita за дюки РД и страхотното постижение!  Hands Clap

Приятен ден на всички! lovekiss

# 553
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мименситке   smile3501 smile3501 smile3501.Аз днеска не мога да се похваля,същото като вчера.БИБИ ще те следвам така да знаеш.

# 554
Здравейте,искам да попитам за сиренето "култура"което се води обезмаслено.Може ли да се ползва в първа и втора фаза?

Аз лично ям сирене и кашкавал. По малко. Но аз така съм си решила. Т.е. не ти давам съвет в момента.

Общи условия

Активация на акаунт