Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 566
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Извинявайте момичета само да попитам за сиренето Тофу във втора фаза може ли да се яде.Аз много обичам да ям сирене.Купувам си от разстителен произход и си го изкисвам.Хапвам си най много 100гр. на ден.Незнам дали е позволено, но аз си позволявам.

# 556
  • София
Здравейте,искам да попитам за сиренето "култура"което се води обезмаслено.Може ли да се ползва в първа и втора фаза?

Аз лично ям сирене и кашкавал. По малко. Но аз така съм си решила. Т.е. не ти давам съвет в момента.

И аз да имах да свалям 8 кила, щях да си ям сирене и кашкавал, но съответно нямаше да съм на режима на Дюкан  Peace

През уикенда пътувахме и в събота вечер се видяхме със стари и добри приятели и ми беше супер. Бях като тийнейджърка - до 5 сутринта на бар. Ехааааа  newsm44 Получих комплименти, че имам видима разлика от поправката, и съм мега доволна. А днес видях и 62.3 кг на кантара и направо ми идеше да си ударя г_за в тавана от кеффф  Mr. Green Още 1-1.5 кила и ще преодолея грешката си, та ще мога да атакувам финалната права.

Мименсита, поздравления за РД и още по-големи за постигнатия резултат!  smile3501 Да си жива и здрава, красива и щастлива!

# 557
  • Пловдив
Сега пак ще стана лоша, ама не мога да се сдържа:

Цитат
п.п. За съжаление не съм свалила нищо от вчера сутрин насам. Спазвам стриктно позволените неща.

Цитат
Аз пък не мога да се похваля. Мерих се преди малко и гледам съм с едно кило отгоре. Cry Дали е от това, че се мерих след ядене не знам. Снощи бях на кръчма - ядох селска салата (домати, сирене, лук, печена чушка) .....Тая сутрин закусих 2 малки филийки дюкански хляб с кашкавал култура и кисели краставички.

Цитат
И аз благодаря. Peace Мисля, че по-скоро прекалявам със зеленчуците.

Цитат
И аз един път хапнах туршийка, ама тя е безобидна, понеже аз съм си я правила.

...... Сутрин нямам време да закусвам, а и хич не ми се яде. ......от понеделник до петък си ям по 2  пъти на ден. А през уикенда - когато ми се прияде. Ето вчера прекалих със зеленчците, а и си хапнах доволно варена тиква. Водата я пия насила принципно.

Цитат
Сиссс, аз си правя корейската туршийка кимчи. ........има 2 лъжици захар

Цитат
Аз лично ям сирене и кашкавал. По малко. Но аз така съм си решила. Т.е. не ти давам съвет в момента.

И след всичко това:

Цитат
п.п. Аз пак съм си на същите кила, днеска съм ПЗ, утре отново почвам П. Извода е, че за 5 дена ПЗ - нищо.  ConfusedТака ли е при вас?

Ами да, няма как да стане. Има си неща, които се спазват, ако не се спазват е така - в повечето случаи - нищо.

# 558
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ох добре че не съм между цитираните.

# 559
  • Пловдив
Не са "цитирани", а "цитиран" - де да бяха много хора, но е само един човек, който се чуди защо не отслабва.

# 560
Ох добре че не съм между цитираните.

А бе, и да те цитират и да не те,ти ако си правиш свободни съчинения... Peace

# 561
Здравейте,искам да попитам за сиренето "култура"което се води обезмаслено.Може ли да се ползва в първа и втора фаза?

Днес ми е третия ден само на протеини и резултата е - 1,200кг.
За това време съм хапнала няколко парченца кашкавал, който се води лайт- 1,5% масленост.Ако знаех, че има обезмаслен кашкавал на култура щях да си взема от него.Но ето, че при мен и така се получава.

# 562
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Здравейте дружина! Hug

Вещи недей си го слага на сърце.Какво да правиш ,млади неопитни са ,като свалят по 20 кг всичко ще им се изясни.  Mr. Green

Инак за корейската туршия,и аз не мога да се въздържа да се изкажа.Точно тази туршия казахме ,че става за ядене,обаче ни беше споделено, че в нея има само сол и никакви консерватни(които никъде не пише да са забранени ) ,ама някак си баш захарта беше пропусната да се спомене  Rolling Eyes.Ами сега недейте се оплаква сетне ,че режима не действал. Peace
Имам позната дето се нави и почна Дюкан ,след като беше "поразена" по нейни думи от промяната при мен.Много държи всеки ден да ми споделя как изяла една шепа фъстъци без да се усети,как някой черпел и без да се сети изяла един бонбон,кръвното и паднало и без да иска изпила чаша кола ,неволно .........., всеки ден ми звъни да пита може ли да яде лютеница от магазина,домашно мляко разредено с вода и т.н. при положение, че съм дала линкове към книгата,към темата и където каквото се сетя за Дюкан.Явно аз трябва да знам съдържанието на всеки продукт в магазинната мрежата и да давам ежеминутни консултации какво може и какво не.Туй едно на ръка ,но като и казвам ,че не бива да яде непозволени неща,непрестанно ме убеждава ,че въпреки тях си сваляла килограми. Whistling
ЕЕЕЕ ми писна ми!  ooooh! Достатъчно ми е трудно да спазвам всичко ,без да прегрешавам и без някой всеки ден да ме убеждава как "малките" му грешки не му пречели и видиш ли си свалял.Еми чудесно ,сваляйте си килограми и си прегрешавайте,ама не се чувствайте длъжни да ни споделяте,и не чакайте задължително да ви оправдаем и да ви кажем колко незначителни са вашите своеволия и интерпретации на режима.  NaughtyОтслабвайте както си знаете(то като имате да сваляте по 5-10 килограма и само сладкото и тестото да спрете пак ще ги разкарате бързо).Не обяснявайте на нас обаче  ,дето искаме да се разделим с по  20-30-40 че и над 50 кг. ,колко малък проблем е лекото криване от режима. Tired Tired Tired
И аз днес имам + от 2 кг, но не съм се тръшнала да рева ,защото си следя организма на кое как реагира и съм наясно ,че вероятно съм в овулация и подобни + виждам всеки месец по това време.Освен това съм в ПЗ и моя организъм винаги задържа вода в тези дни .Ами наблюдавайте кое как ви се отразява и недейте да страдате за всеки 200 -300 гр отгоре.Нормално е.Ненормалното е да очаквате подобни минуси ежедневно,и все се чудя къде сте го видели, или прочели и защо изобщо имате подобни нереални очаквания от режима. newsm78
Хайде да спра ,че изписах ферман.
Ще пожелая на всички хубав ден, пък вие не ми обръщайте много внимание на нервните писания.Както казва съседката -"Ама много си нервна напоследък.Това е от диетата ти  нали ?" Crazy Crazy Crazy

П.П.mimensita честита ти годинка.Пожелавам ти скоро да влезнеш в трета.
Тони много приятни емоции  и запомнящи се моменти в Прага  ти пожелавам! Hug

# 563
  • Пловдив

ЕЕЕЕ ми писна ми!  ooooh! Достатъчно ми е трудно да спазвам всичко ,без да прегрешавам и без някой всеки ден да ме убеждава как "малките" му грешки не му пречели и видиш ли си свалял.Еми чудесно ,сваляйте си килограми и си прегрешавайте,ама не се чувствайте длъжни да ни споделяте,и не чакайте задължително да ви оправдаем и да ви кажем колко незначителни са вашите своеволия и интерпретации на режима.  NaughtyОтслабвайте както си знаете(то като имате да сваляте по 5-10 килограма и само сладкото и тестото да спрете пак ще ги разкарате бързо).Не обяснявайте на нас обаче  ,дето искаме да се разделим с по  20-30-40 че и над 50 кг. ,колко малък проблем е лекото криване от режима. Tired Tired Tired

smile3501 smile3501 smile3501

# 564
  • София

ЕЕЕЕ ми писна ми!  ooooh! Достатъчно ми е трудно да спазвам всичко ,без да прегрешавам и без някой всеки ден да ме убеждава как "малките" му грешки не му пречели и видиш ли си свалял.Еми чудесно ,сваляйте си килограми и си прегрешавайте,ама не се чувствайте длъжни да ни споделяте,и не чакайте задължително да ви оправдаем и да ви кажем колко незначителни са вашите своеволия и интерпретации на режима.  NaughtyОтслабвайте както си знаете(то като имате да сваляте по 5-10 килограма и само сладкото и тестото да спрете пак ще ги разкарате бързо).Не обяснявайте на нас обаче  ,дето искаме да се разделим с по  20-30-40 че и над 50 кг. ,колко малък проблем е лекото криване от режима. Tired Tired Tired

Евала, Мег!  newsm74

Момичета, искате от "старите муцуни" да ви напътстват, да помагат, да споделят опит и да дават съвети... Те са толерантни към вас, към вашите неопитност и непознаване на режима, към въпросите ви...
Моля, проявете и вие толерантност към нас, и нашите месечни/годишни усилия и лишения и не ни разказвайте как сирене,, кашкавал, бонбон при повод, чаша вино вечер и т.н. и т.н. не се отразяват, и въпреки, че понякога си позволявате, отслабвате...и то с цифри, които ние гоним и постигаме със седмици и месеци! Моля!

# 565
Мег,не се коси ,душко.На познатата ти спри да докладваш какво и как да яде .Има си нет ,да се поразрови малко и сама да си направи изводите .Не те е цанила за консултант ,тъй че да се спасява.И аз тъй обяснявах на една позната кое как ,а тя пък от своя страна ми казваше как си слагала всеки ден олио в салатата,как триците не можела да ги яде ,как си хапнала едно парче торта ама тя била плодова ,тъй че не се брояло ,как вечерта си пийнали с мъжа и ракийка и т/н.А аз през това време си карах стриктно режима ,защото съм на принципа :Или като хората ще правя всичко,или хич не го почвам .Не обичам половинчати работи . Изкарах си 2 пъти даже третата и сега благополучно се добрах до четвърта фаза и пак с условности е всичко.Не се отпускам и винаги съм нащрек какво давам на организма си Crossing Arms А тя свали  понеже ограничи хляба ,обаче в третата пусна прасето и в момента пак е на началната права. newsm78 Т.е. наникъде. #Crazy ooooh!

# 566
Ейй, ама какви сте критични  Hug
Аз имам 3 приятелки, от които няма нито една да не е правила прегрешения. И то от рода на бонбони, алкохолец и т.н. А тука говорим за и без това вкочанените български продукти от млечен произход. Дето каквото и да пише на него като масленост със сигурност ще е по-надолу. Това принципно. А едната от тях беше влезнала да ражда 109 кг. Сега е 63.

Това, че ме цитират, не ме притеснява, защото останалите ми приятелки на Дюкан си ядат обезмаслен кашкавал и сирене и имат хубави резултати. Да не говорим, че едната от тях е -14 за месец и половина при факта, че яде даже нормално сирене. И не става дума за големи количества, а колкото да си настъргаш на салатката примерно.

А и аз съм навита и за -6. -8 е страхотно. За -10 май ще ми увисне бюста, а такова нещо не ми се нрави. Whistling

tonnny_bg, и аз съм стриктна, повече от всякога, с изкл. на сиренето. Но принципно сладкото и алкохола бият голяма дузпа. Такива прегрешения не трябва да има, че то направо всичко отива на кино.

Падаща звезда, не си мисли, че малкото кила се свалят лесно. Пробвала съм да не ям сладко, хляб и да не пия газирано и сокове 1 м и половина - нищо. Просто си има хора, които свалят по-лесно и други, които - не.

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 14:39 от doby80

# 567
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ТОНИ защо два пъти си правила третата фаза?Извинявай за глупавия въпрос.

# 568
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
doby80  казах че не държим да споделяш свойте прегрешения,не да не ги правиш. Whistling
8 кг аз свалих за 3 седмици като почнах режима.Ти ги сваляй ако искаш 3 години.  Crazy
Прегрешенията може да ги споделяш с приятелите които ги правят и това не им се отразява,с нас ако обичаш недей. Peace

# 569
  • София
doby80 , предполагам, че не е умишлено, обаче аз, да ти кажа, почвам честно казано да се обиждам от твоите писания... Нали не искаш да ни кажеш, че сме мега тъпи парчета, задето стриктно спазваме режима, а твоите приятелки и познати, и самата ти, си прегрешавате с едно-друго от време на време, а понякога и по-често, и си сваляте килцата, пък ние се мъчим като грешни дяволи?!?

И специално за сиренето и кашкавала, ако четеш темата ни, щеше да знаеш, че точно в края на мин. седмица обяснявах, как награждавайки се за 26-те свалени килограма, но оставащи ми още, т.е. не беше дошло време на 3-та фаза, реших да си включа сирене, кашкавал и свинско филе... Та, заради тях, 5 месеца се лутах +/- 1-2 килограма, след което така се обезверих и така ми писна, че направо прескочих 3-тата фаза, като резултатъ беше качване със скорост по-голяма от тази на свалянето...
Малките камъчета обръщат колата!!!

Общи условия

Активация на акаунт