Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 581
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
doby80 , предполагам, че не е умишлено, обаче аз, да ти кажа, почвам честно казано да се обиждам от твоите писания... Нали не искаш да ни кажеш, че сме мега тъпи парчета, задето стриктно спазваме режима, а твоите приятелки и познати, и самата ти, си прегрешавате с едно-друго от време на време, а понякога и по-често, и си сваляте килцата, пък ние се мъчим като грешни дяволи?!?

Само че Доби е типичният пример, че с прегрешения не се сваля. Ние нека си приказваме, че нарушенията се отразяват различно - при някои се продължава да се сваля, при други не. Само че не знам защо тя като вижда, че толкова време не сваля не си отвори очите, че е заради тях, а продължава да си пее нейното. И продължава да казва стриктна, като наред с това споменава сиренето, кашкавала и захарта в туршията.

# 571
Не знам защо се оказахте толкова злобни. Това че съм споменала приятелките си, не означава, че и аз правя т.н. прегрешения. Даже изрично казах, че съм стриктна. Деситка, така че грешиш, че съм "типичен пример". "Толкова време", което ти спомена се изразява в 10 дена. Съжалявам, че имате да сваляте по 20-30-40 кг., като споменахте. Но това не е причина да сте злобни към другите.

# 572
Честно казано не разбирам защо се нервирате толкова от това, че някой е споделил нещо ,което по никакъв начин не е фатално за вас.
Все пак всеки решава за себе си.Нито аз мога да ви накарам да ядете нискомаслен кашкавал нито вие можете да ми забраните да го правя.
Най-важен е резултата според мен и не е нужно да си хабите нервите за такива дреболии.
Вижте какъв хубав слънчев ден - усмихнете се!

# 573
  • Пловдив
Доби, не ме четеш или не искаш да ме разбереш, това не мога да разбера. Не сме злобни, показваме къде са грешките. Ти казваш, че си стриктра, но не е така. Човек, който яде сирене, кашкавал и захар - дори и в минимални количества не е стриктен. Има хора, които и да съгрешават не им се отразява, но за съжаление има и много като нас - малко да кривнем и няма никакви резултати. За съжаление ти си също от тях както изглежда и ако не станеш наистина стриктна няма да имаш резултат. Никой не ти го казва, за да ти се присмее, просто ти посочваме грешките, но ти ако не искаш да ги видиш няма кой да ти помогне. Няма да ти помогнат и приятелките, които ти казват - виж, ние го ядем, ама отслабваме, напротив ... А изборът си е твой, никой не може да го направи вместо теб.

# 574
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
.... Това че съм споменала приятелките си, не означава, че и аз правя т.н. прегрешения. Даже изрично казах, че съм стриктна....................

Е как стриктна????
Нима не се оказа ,че хапваш туршия със захра,или "нискомалсени" сирена и кашкавали.
Е ние не сме малоумни,макар да се твърди че режима имал подобен ефект  Mr. Green ,ама и да бяхме, форума позволява да се върнем две, три страници назад и да видим какво пише та да се сетим. Crazy
Хайде вече за мезе ни взехте.Поне недейте се измята като се окаже,че се дъните. Peace

# 575
  • Пловдив
Все пак всеки решава за себе си.Нито аз мога да ви накарам да ядете нискомаслен кашкавал нито вие можете да ми забраните да го правя.
Най-важен е резултата според мен и не е нужно да си хабите нервите за такива дреболии.
Вижте какъв хубав слънчев ден - усмихнете се!

Да, важен е резултатът. Но ... тук е темата за Дюкан. И няма как да дойде някой от разделното хранене например и да каже - ето, аз отслабнах, важен е резултатът. Защото сме избрали друг начин. И отклонението от този начин просто променя режима и го прави неДюкан. Нищо лошо, напротив, но просто не е дюкански начинът. И каквото и да се твърди, все си е нережимен за нас.

# 576
Момичета, от 2 дни много ми се е дояло нещо сладко. Колата Лайт не помага. Кажете с какво да заместя сладкото, че не се издържа.

# 577
Аз пък не мога да разбера от кога ОТКРОВЕН означава ЗЛОБЕН... newsm78
Значи като те потупват по рамото -става... Ама като ти кажат истината и стават злобни... Баси! ooooh!

# 578
Момичета, от 2 дни много ми се е дояло нещо сладко. Колата Лайт не помага. Кажете с какво да заместя сладкото, че не се издържа.
И на мен днес много ми се ядеше много сладко и си направих сладки бисквити с повече подсладител и канела.
Замислила съм се дали не мога да си направя нещо от сорта на желе - да кажем с желатин, степче и подсладител

# 579
Да споделя и аз:
Цялата втора фаза бях супер стриктна и мотивирана, благодарение на момичетата от форума. Въпреки всичко имах 1м. и 22дни задържане на кг., което с изключителна стриктност без никакви прегрешения преодолях и продължих напред. Благодаря за това на Вещи, която сподели, че е имала задържане цели 3 мес. и ми даде кураж да не се откажа.
Всички във форума бяха страшно нахъсани и резултатите прекрасни. Незнам днес ако почвах режима, дали щях да стигна докрай?!?!!!
Бъдете си максимално полезни!!!
Успех!

# 580
Аз пък не мога да разбера защо искат нашето мнение ,а после се сърдят ,че не съвпада с тяхното. ooooh!
Когато искаш мнение ,трябва да очакваш и мнение различно от твоето .
И престанете с това определение 'злобни' .Злобни са кучетата по улицата ,ние си казваме истината такава,каквато е и ако не ви харесва ...ваша воля. Peace

# 581
  • Пловдив
Аз пък не мога да разбера защо искат нашето мнение ,а после се сърдят ,че не съвпада с тяхното. ooooh!
Когато искаш мнение ,трябва да очакваш и мнение различно от твоето .
И престанете с това определение 'злобни' .Злобни са кучетата по улицата ,ние си казваме истината такава,каквато е и ако не ви харесва ...ваша воля. Peace

Там е работата ,че не ни искат мнението. Искат поощрение и потупване по рамото. И когато не го получават, пък ти си кажеш мнението, което е различно и ето - злобна си  Mr. Green

# 582
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ей-ей-ей кво ви става бе?Днес е понеделник моля ви дано не ни тръгне така цялата седмица че изглежда взривоопасно.

# 583
  • Пловдив
А, ето и десерти - има много сполучливи предложения:

http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%D0%B4%D0%B5%D1%81 … %82%D0%B8-%D0%BF/

# 584
Емили, благодаря. Как се приготвят бисквитките?

Общи условия

Активация на акаунт