Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 523
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Аз те цитирах, защото го спомена, но имах предвид всички, които си имат такива мрънкалници на главите Simple Smile

# 706
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     krasi30, браво!
     Говори ми, Lucie, говори ми... Повече от година си "гоня опашката"  ooooh! Добре поне, че не си позволявам да качвам  Blush
     zverka, аз като ръгна степче и стигам и до 5- 6 л на ден, иначе си гоня поне 2 л чиста вода.
     *Дюкесса*, ами то стадото... се състои от УФСИ  Wink, пък ние си признаваме, че сме стадУ  hahaha
     Падаща звезда, не се дразни от дреболии  Wink Hug
     tonnny_bg, внимавай  с бирите  Wink И да знаеш, чакаме снимки, ама много  Peace
     Lo1, с толкова малко ядене не виждам как ще сваляш, да не говорим, че мИсо не виждам никъде..., пък риба съвсем...
     EmiliT, играе си Кантарев - от МЦ, от ову, от фазата на Луната... Не му се връзвай  Peace
     maia_at  Joy
     Miia, стига чете, почвой да пишиш и хлопвай катанеца на  Animal Pig, че май блеенето е по - благозвучно  Wink
     Abrakadabra  Hug
     Аз пък, след като 100 пъти си вдигах днес панаталоните, които съм си купувала преди 8 - 9 години и тогава ми беше опънат, а Кантарев показваше поне 5 кг по - малко, се замислих - Кантарев ли е в грешка или режиме има действително такъв потресаващ ефект върху мерките и обиколките...  newsm78 Ама аз вече и от дълбоките резерви нямам какво да вядя и в тази криза какво - да ходя гола или с падащи гащи  Shocked
     Я да ви пущам козинките, че нещо пак се разписах много, пък покрай това и пуша много  Blush

Рано, не рано - от мен получавате пожелания за лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 707
Браво Дрийм, поздравявам те за резултатите. Утре и аз ще напиша моите, че отдавна не съм писала.
Здравейте и на останалите Simple Smile Имам въпрос и ще съм много благодарна ако някой ми отговори бързо: може ли да ям извара на Олимпус, от тази, която е в пластмасова кофичка като от кисело мляко. За пръв път си купувам такава, но ми изглежда по-мазна от тази на Мероне, която досега съм яла. От друга страна на Олимпус-а пише 5гр мазнини, а на Мероне - 6. Да не объркам нещо, моля който си я е купувал да ми отговори. Може и да се вманиачавам, ама се стреснах, та да я ям ли?

И аз питах за нея в началото като започнах и ми казаха , че може =) За един месец съм си купила две кофички ... и съм използвала 1 и половина... не си падам много по нея , но си я имам като бъркам нещо да се намира =)) така че не се тревожи ... позволено е =)

# 708
ще ви помоля и даже настоявам да внимавате със соята
вече няма соя, която не е ГМО
освен това фитоестрогените в нея отдавна са под въпрос дали са полязни или по-скоро вредни

# 709
  • Пловдив
Мисля, че стигнахме много далеч. Дюкан споменава тофу, но някъде пише ли че може да се яде соя? Защото помня едно интервю преведено от Фенси, където се споменаваше за тофуто, че може ,но се забраняваше соевото мляко. А сега юруш като чуем нещо и да се намахаме с всички производни, които ги има. Ако питате мен соята е от зърнени бобови култури и протеините и са като на боба и лещата ,които са забранени в 1 и 2 фази.

# 710
Мисля, че стигнахме много далеч. Дюкан споменава тофу, но някъде пише ли че може да се яде соя? Защото помня едно интервю преведено от Фенси, където се споменаваше за тофуто, че може ,но се забраняваше соевото мляко. А сега юруш като чуем нещо и да се намахаме с всички производни, които ги има. Ако питате мен соята е от зърнени бобови култури и протеините и са като на боба и лещата ,които са забранени в 1 и 2 фази.

Вещи е права.Ето част от интервюто.

Q : Le TOFU est-il autorisé à volonté (en PP? en PL ?) (Тофуто разрешено ли е (в П ден, ПЗ ден)?)
R : OUI, EN PP COMME EN PL (Да както в П,Така и в ПЗ ден)

Q : Lait de SOJA : autorisé - toléré - interdit ? (Соево мляко- разрешено-толерирано-забранено?)
R : TOLERE EN PETITES QUANTITES (1 VERRE PAR JOUR) (толерирано- 1 чаша на ден)

Q : Yaourt de SOJA : autorisé - toléré - interdit ? ( Соево кисело мляко - разрешено-толерирано-забранено?)
R : 2 PAR JOUR PAS PLUS (2 на ден, не повече)

Q : Vermicelle de SOJA : autorisé - toléré - interdit ? (соево фиде/спагети- - разрешени-толерирани-забранени)
R : NON : ELLES CONTIENNENT 50% DE RIZ ( Забранени - те съдържат 50% ориз)

Q : Steak de SOJA : autorisé - toléré - interdit ? (Стек  от соя - разрешен-толериран-забранен ?)
R : OUI : EN PL SEULEMENT - Да , само в ПЗ.

# 711
Вещи, права си, но въпросът беше за соевия протеин, дето е на кайма, хапки и пр. - хидролизиран, текстуриран и как ли не са го били, аз се наекспериментирах с него и не го и помирисвам!  Peace Между другото някъде (май на френския сайт) четох, че разрешава соеви кълнове (но и тях избягвам даже, парен каша духа...)

Николекса: аз поръчвам оттук; има доставка за Европа, а доскоро и за България, но са я отменили поради измами всякакви. Доставката в Англия е много евтина, за Европа е с ЮПиЕс, така че трябва да е на сносни цени.

Прави сте за зеленчуците, но тук целогодишно имат пластмасов вкус; така че дъвча водорасли, а напоследък и кълнове (в зеленчуковите дни). Чудя се дали да споделя, че много обичам люцерна или ще дойде нанагорнище...  Joy

# 712
  • Пловдив
Брех, тръгнах да казвам за люцерната, че е трева и сигурно е сродна с марулята, пък тя също от семейство бобови  Laughing
Пък в интервюто, което бях чела някъде, някога, естествено не помня къде и кога беше забранено соевото мляко. Но както виждаме и с другите неща - има промени.

# 713
Брех, тръгнах да казвам за люцерната, че е трева и сигурно е сродна с марулята, пък тя също от семейство бобови  Laughing
Пък в интервюто, което бях чела някъде, някога, естествено не помня къде и кога беше забранено соевото мляко. Но както виждаме и с другите неща - има промени.
А сега де??? Не знаех, че е бобово - аз го изяждам още като почне да покълва!  ooooh!
Да взема да пусна въпрос във фейсбука? До чат сесиите в английския сайт имат достъп само платени абонати.  Crossing Arms

# 714
Чудя се дали да споделя, че много обичам люцерна или ще дойде нанагорнище...  Joy

Кълнове от люцерна Simple Smile и аз и и аз, ама с чиста съвест 3 въглехидрата на 100 грама 2 от които фибри,пък дозата дето си купувам е само 30 грама така че се наслаждавам само на полезните и елементи.Те кълновете са си друга категория. То и зеления боб си е от бобовите, ама си го консумираме в ПЗ дните.

# 715
Кълнове от люцерна Simple Smile и аз и и аз, ама с чиста съвест 3 въглехидрата на 100 грама 2 от които фибри,пък дозата дето си купувам е само 30 грама така че се наслаждавам само на полезните и елементи.Те кълновете са си друга категория. То и зеления боб си е от бобовите, ама си го консумираме в ПЗ дните.
Sигурна ли си за кълновете? Само веднъж видях да ги споменават, и само си спомням, че беше на френски - даже не помня на кой дюсайт.

За глюкоманана - поръчвам от тези образи (трябва обаче и калциев хидроксихлорид, ако ще си правиш желета и пр.); същия прах го продават наедро на фирми, които произвеждат хапчетата, които споменаваш - само дето капсулирани са н-пъти по-скъпи.  Crazy

# 716
Sигурна ли си за кълновете? Само веднъж видях да ги споменават, и само си спомням, че беше на френски - даже не помня на кой дюсайт.

Сигурна съм,доколкото си спомням без тези на зърнените.Те със сигурност са забранени. Но аз си взимам само от люцерна и от дъжд на вятър от соя.Ако си ги правиш сама, гледай стръкчетата да са по-големи,да не е останало нищо от семената. За соевите ето тук http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:C1rpIr_VZII … hl=en&ct=clnk

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 21:54 от nikolexa

# 717

Сигурна съм,доколкото си спомням без тези на зърнените.

Благодаря отново!!!  Hug Hug Hug
Олекна ми.  Simple Smile Сега с чиста съвест ще разработвам фермата на кухненския прозорец - там са ми тавичките с кълновете. Съкафезниците (къщата, където съм на квартира е малко тип сериала "Приятели") вече са вдигнали ръце от моите експерименти, което не им пречи да унищожават дюканските крекери и мъфини, обаче. Ама поне да не ми пасат люцерната...

# 718
Ама поне да не ми пасат люцерната...

Simple Smile Това ми хареса. Simple Smile Аз моите ги купувам от една жена с която се запознах на аквафитнеса.На 78 години, в пълна форма, 48 кила.Кара кабриолет и ходи на ски  Rolling Eyes Има цяла вътрешна градина с кълнове от каквото се сетиш.Каза,че никога в живота си не пила лекарства и витамини, от 30 години зеленото в чинията са само кълнове. Ей така изглеждат горе долу като зеленчук Simple Smile http://www.telemarket.fr/dynv6/produit/931379-Get-De-Luzerne-Fra … a-Barquette.shtml

# 719
  • Plovdiv->Toronto
Тези вълшебни нудълс ги знам аз, на вкус не ми харесват обаче  Mr. Green.
За Европа са пуснали вече разни видове - ригатони, лингуини, орзо, за Канада не дават още   Thinking. Чудя се дали ще им е подобрен вкуса  newsm78 ...
http://www.miraclenoodle.com/?gclid=CLaHjJ3_gqUCFeFN5QodIFWKPg

Общи условия

Активация на акаунт