Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 531
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Мога ли да попитам нещо? Карах ударна 7 дни и сега съм в ПЗ. Първите ПЗ- 7 дни ли да бъдат, или след ударната трябва да почна по схемата 5/5?

# 466
Аха ясно.Абе и на мен ми се сториха доста тия 200 в суров вид та затова питам Grinning

# 467
  • София :(

Добро утро  Hug
     tonnny_bg е сервирала кафенцето, така че тази сутрин ще си помързелувам  Wink
     Но пък искам да поздравя две любими фиданки - дюканки

nikolincheto и ванесса йо, ЧРД  Hug
                                                                               Букет от нежни пожелания
                                                                               дарявам ви с две ръце
                                                                               и радост, щастие, любов
                                                                               желая ви от все сърце.

Не мога да разбера вчера или днес Кантарев се сбъгясва, защото днес се закова на 76.0, което в сравнение с вчера си е... направо супер.
     Имам работа като за половината китайски народ, но... ще си я оставя за довечера и без това ще съм сама в къщи  Crossing Arms, а сега отивам да се правя хубава, да не излагам стадУтУ в Дивака  Wink
          Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 468
Добро утро момичета Hug Hug Hug
Не мога да разбера какъв е този глад рано сутрин  ooooh! ooooh!от три дни се събуждам от глад ,е вече се плаша #Crazyно Кантарев е благосклонен ,държи си + – 1кг.което си е нормално според мен WinkНали ви бях казала ,че след аеробика съм +1кг.,и вчера се светнах защо е така,ако бъркам ме поправете Blush-Нали като спортуваме трупаме мускулна маса,мускулите тежат и от там идват + на Кантарев ,а всъщност аз дори мисля че съм по слаба от това което ми показва кантара,дори някои дрешки вече са ми широкички Party(не се оплаквам ,нека са ми широки това се поправя бързо Joy)Това от мен ,нещо немога да си подредя мислите ooooh! ooooh!
Лек и успешен ден  bouquet

# 469
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
миле-на алелуя! Laughing Открила си дето се вика топлата вода.
Именно това е една от причините поради която Дюкан не препоръчва спорта в началото,туй според мен.Защото дебеланкото освен мързелив ,може и да се демотивира много бързо ,ако не вижда резултати на кантара ,а когато почнем да спортуваме това се случва точно защото се увеличава мускулната маса.Обиколките ни намалят ,но не и това което показва нашия така любим кантар.За това сега като спортуваш не гледай толкова килограмите ,а обиколките. Hug Peace
Мъжо също се изказа ,че когато преди години бях килограмите които съм сега ,съм изглеждала по пълна.И дрехите от него период за ми доста широчки,та явно е прав.Но режима за наша радост топи сланините и запазва мускулите,какво по хубаво от това. Grinning
Аз днес след като се освиних порядъчно с риба снощи доста късно нямам минуси ,но и плюсчето ми е толкова незначително ,че все едно не съм го видяла. WhistlingЗа днес съм си купила едно бонфиле(не съм яла филе от сто години),та някой да има идея  а какво да го мариновам малко ,преди да го хвърля на грил тигана.Струва ми се, че ако направо го осоля и го метна ще го окепазя,пък така му точа зъби.

# 470
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на nikolincheto иванесса йо.Добро утро момичета,за отчет кантара показа 70.3кг.струва ми се ,че доста трудно ще паднат килцата втория път,но това ще ми е за урок.Възхищавам се на момичетата стигнали четвърта фаза и съумяващи да запазят желаните килограми.На всички желая лек и отслабващ ден.mimensitka и да се направиш много хубава за срещата,да си изкарате много хубаво. Heart Eyes

# 471
Здравейте момичета, не съм писала отдавна, но с бебка влязохме в болница и вчера ни изписаха. Не съм прегрешила нито веднъж, държа фронта здраво. Готвиха ми в къщи и ми носеха храна в болницата, хапвах си триците, голяма отличничка!  Simple Smile Днес се изтеглих и съм много доволна, видях вече 74.  newsm53 На път съм да преборя 11-тото кило.

Приятен ден на всички!  Hug Hug Hug

# 472
  • UK
  Ето ме и мен на отчет: някъде около 65кг. Не съм си вкъщи, кантарът не е мой и е механичен Crazy
За 2 седм. обратно в правия път май не съм отслабнала дори и с половин кило, но това някакси не ме притеснява, защото за сметка на това коремът ми се поприбра, пък и се чувствам добре. Аз си карам 1/1 както първия път.
 Липсва ми спорта на мен, никога не съм оставала аз така мързеливата за повече от месец, дори и като бременна тичах ooooh!
Така, че ще разуча новия квартал и почвам, за джогинг не трябват пари, така че няма извинение да не се практикува (говоря за себе си)
  Честито на рожденничките. Благородно завиждам и на Дюканките на среща в Дивака. Ех, не съм ходила на среща повече от година. Дано да ома снимки.
  Лек ден на всички Hug

# 473
ЧРД на nikolincheto и ванесса йо!!!! С пожелания за всичко най-най, сбъднати мечти и достигнати цели  bouquet  bouquet
nush - пу-пу-пу. Много се нарадвах на снимките, пък каква скрита рибарка си била ти newsm78 Ми то тъй с риба се свалят килцата Peace
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички
Весело изкарване на Софиянки и ще чакаме снимков мат'рял Peace

П.П. При мен всичко си е ОК - чудя се днес дали да лунувям, че ще правя и барбекю, че е хубаво времето и да го изкарам и аз на рибка newsm78

# 474
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
добър ден и от мен.БИБИНА отняколко дни се чудех къде изчезна да не си се отказала ама то си имала основателна причина.Бързо оздравяване. че като гледам и сте много мънички още.Лек ден на всички.

# 475
Благодаря ти iv.elina. Вече сме по-добре, дано да няма повече такива неща. Няма отказване, резултатите много ме радват и държа смело фронта. Подкрепата ти много ме зарадва!  Hug   bouquet

# 476
Днес е фазата, възползвайте се, аз от вчера съм на по-малко храна, веднага разкарах 500гр вода, днес продължавам по-ограничено и пак ще съм във форма!
Верче, абсолютно те подкрепям, много хубав пост си написала, винаги те следя, защото движим заедно,отпуснах се известно време с тия детоксове без трици и П дни,нямам поражения, но знам че няма да съм ненаказана, ако не вляза в редовния път.Тегля се всеки ден и записвам, поглеждам преди година колко съм била на същата дата, не мога да допусна пак да съм онова целулитно човече, равно като прасе и мязащо на кутийка от Кока Кола, ям всичко, но се съобразявам, ако е днес сладко, утре няма, ако е баница ще е 1 път в седмицата, алкохол само на бар, никакви течности освен вода, при повод по-смело, но после се затяга колана за 2 дена, повишено внимание и това е, иначе няма прошка.Гутен следобеден на всички!

# 477
БИБИ нали си от Варна.Другите да не се обиждат.

# 478
  • София
Добър ден и от мен. И аз съм Дюканка и то от доста време ( с леки прекъсвания и отклонения), чета редовно тема, въпреки че много рядко ми остава време да пиша, но имам няколко много важни за мен въпроси.
1. Преди няколко дни се коментира дали тиквата е плод ии зеленчук, дали режимът допуска нейната консумация или не, но така и неразбрах какъв е отговорът. Ако може някой наистина да каже дали може да се консумира печена тиква в ПЗ дните, без захар и подсладител, в разумни количества разбира се?
2. Четох, че тиквеното семе е добър източник на протеин, но също така съдържа и много мазнини, може ли да си позволяваме от време на време или е тотално забранено??? (Много го обичам и затова питам)
3. Как приготвяте пилето? Дюкан изрично забранява да се яде пилешката кожа, но незнам кога се отстранява преди или след приготвянето? (аз малко хитрея и готвя с кожичката, тя си пуска мазнината и после я отстранявам, но май не съм съвсем стриктна, а?)
Ами това е засега, ще се радвам да получа отговори и да дискутираме и други по-спорни въпроси. От мен лек и диетичен ден, а на присъствуващите на срещата дюканки - весело изкарване.  bouquet

# 479
Аз пък си пека пилето със биричка и вода,но соса не го ям.

Общи условия

Активация на акаунт