Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 254
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Пав, усещам как искаш да ни побутнеш към дискусия за Саваш, но аз няма да се хвана Joy Joy Joy

вече ми омръзна и Чичек да обсъждам  Sad

но не сещам кой да подхванем  newsm78

# 106
Цитат
В тази част след 9.00 минута ще разбереш откъде  са парите!

Става въпрос за възстановяване на парите ,а не за даването.Не искаш ли да разбереш?
Бора ги даде на Ясемин ,но сега си ги възстанови от Назан.
По-просто не мога да го обясня. Никога не съм писала ,че е взел парите от Назан и ги е дал на Ясемин. Възстанови собствените си пари.

Пав, усещам как искаш да ни побутнеш към дискусия за Саваш, но аз няма да се хвана Joy Joy Joy

вече ми омръзна и Чичек да обсъждам  Sad

но не сещам кой да подхванем  newsm78

Темата ще стои на едно и също място ,ако няма нещо да дискутираме. Сега е студено за екскурзии.Освен да си чешем "езиците" за друго не става в тоя студ. Пръстите ми замръзват. Скоро ще залепнат за буквата Ч. Joy Joy Joy

# 107
 Joy Joy Joy

Не ме подсещай за буквата Ч! Mr. Green

Иначе така погледнато, Бора даде от своите пари на Ясето, а сега той ще пооскубе Назан, но неговата цел и без това си беше такава...Той си е типичен жиголо, и то от най-гадните, които освен парите, ти изсмукват и душата.

Саваш нищо не може да предвиди, поради простата причина, че всеки си прави каквото си иска зад гърба му. Той наистина трябва да следи всички, за да е в час. Но Саваш няма никаква вина, и без това само го направиха на курбан заради другите... И пак заради тях търпи, иначе да си беше взел жената/истинската/  и детето, и да  беше отпрашил  през 9 планини в десета. Mr. Green

# 108

Цитат
И пак заради тях търпи, иначе да си беше взел жената/истинската/  и детето, и да  беше отпрашил  през 9 планини в десета.

Ами да го направи ,ага ще стане третия брат Mr. Green

# 109
Цитат
И пак заради тях търпи, иначе да си беше взел жената/истинската/  и детето, и да  беше отпрашил  през 9 планини в десета.

В този случай, Шахнурка ще е първата, която ще усети силата на агата, ще бъде изпратена на заточение в много далеч - на онзи остров в езерото Ван. Joy Joy Joy Пав, отново отвори интересна тема - "агуването" на Мустафа. Какво ли ще направи с новия зет?  newsm78 И дали аширет и тьоре повеляват да се ожени за изоставената жена на по-големия брат, т.е. Чичек. Joy

# 110

Цитат
И пак заради тях търпи, иначе да си беше взел жената/истинската/  и детето, и да  беше отпрашил  през 9 планини в десета.

В този случай, Шахнурка ще е първата, която ще усети силата на агата, ще бъде изпратена на заточение в много далеч - на онзи остров в езерото Ван. Joy Joy Joy Пав, отново отвори интересна тема - "агуването" на Мустафа. Какво ли ще направи с новия зет?  newsm78 И дали аширет и тьоре повеляват да се ожени за изоставената жена на по-големия брат, т.е. Чичек. Joy

Май само ако умре братът, тогава влиза в сила тьорето. Така, че, ако Китка не иска и не даде развод на Саваш, той ще трябва да си я води, буквално или на книга. И това ще е май най-тежкото наказание за Саваш.  smile3515 smile3511 smile3512

Колкото до агуването на Мустафа, аширета едва ли ще го приеме, а и Шахнурката няма да го допусне. Тя ще застане начело и ще си агатува. newsm68 newsm44 newsm48

# 111
Ами ,ако Саваш каже ,че не прави кекс с Чичек ,защото я чувства като сестра и не му става?Ляга си ,прегръща я и хоп, пред очите му Назан. Mr. Green АшУрето едва ли ще дойде да му го вдигне hahaha hahaha
Тогава пак ли ще има кръвна вражда newsm78

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 17:28 от pavlinaio

# 112
Ами ,ако Саваш каже ,че не прави кекс с Чичек ,защото я чувства като сестра и не му става?Ляга си ,прегръща я и хоп, пред очите му Назан. Mr. Green АшУрето едва ли ще дойде да му го вдигне hahaha hahaha
Тогава Китка ще пострада, че не работи ескаватора й. Joy hahaha

# 113
Тогава Китка ще пострада, че не работи ескаватора й. Joy hahaha

Хайде пак Чичек виновна.
Сигурно ,ако се каже такова нещо на Биг боса ще му се завие чалмата на обратно.
Такава обида за агите.Тези ,които правят каквото си искат ,изведъж и те простосмъртни tooth.Шахито ще я видя тогава как ще се перчи ooooh!. Ще настъпи голям смут rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao

# 114

Хайде Саваш-ага да изтегли темата напред
отива му да е ага

# 115
Добър вечер момичета.
Интересна тема сте подхванали.
Просто си представям Мустафа да е ага.Тешко и горко на всички.Направо ще им разкаже играта.Само незнам какво предвиждате за Саваш,за да стане Мусти ага.Ако е да умира не съм съгласна,ако обаче им бие дуспата на всички и си земе жената и детето,това е друго.
Само незнам тогава дали ще се практикува пак традицията бердел ,ако е така,е те тогава Китка ще види откъде изгрява слънцето.Новия съпруг веднага ще я затвори в къщи и няма да я пуска да бачка и ще я оплоди на бързо да си има занимавка.
Назанката и тя бързо бързо ще я приберат зад дебелите довари на имението,а новия зет Бора вероятно ще бъде вграден в някоя новострояща се сграда.
И само да отбележа ,че чакам с огромно нетърпение серията във вторник,много екшън ще има .Китка ще се скара със Саваш той ще се ядоса ще отиде при Ясемин и ще стане каквото ще стане.Тия хора обаче нещо много кекс почнаха да дават в сериалчето да няма санкции.
И за накрая тоя новия приятел на Саваш дано да го гласят за Чичек щото иначе тя ще исперка тотално,а аз искам да има хепиенд за всички,а не Цветка накрая да умре или  да полудее.
И вече наистина за край.Браво на Мурат,че е спечелил тая класация за най-харесван герой.Тва е който си го може си го може.

# 116
momi4eta moge li njakoi da mi kage ima li prevod na ep.30 i otkade da go isteglja

# 117
momi4eta moge li njakoi da mi kage ima li prevod na ep.30 i otkade da go isteglja

Няма още! Търпение. Peace

# 118
 wavey днес сценариите са  Twisted Evil Shocked   
мисля, че надценявате Мустафа  Whistling Mr. Green Crazy

# 119
Срамота е цял ден да се назландисваме само с една страница!В това число слагам и себе си - но то ангаже в излишък, та чак и да ти баялдиса! ooooh! ooooh! ooooh!
Интересни сценарий,  Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт