Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 250
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Добър ден.
Парите,които Бора върна на Ясемин не са на Назан,а лично негови.Върни се назад в сериите и ще видиш как нареди на Гюляй да ги изтегли от сметките му в Швейцария.А и Назан само веднъж му е давала пари в брой и те бяха в плик,мислиш ли ,че такава сума се побира в плик?Повечето пъти му даваше накити-брошката,колието и накрая цялото куфарче-пак златни накити.Тя няма  такива сметки,че да изтегли веднага хиляди и то във валута.Ако си спомняш когато на Шахнур и трябваше голяма сума нареди на Мехмед да я преведе на Орхан.
Не се заповядва на чувсвата -да вярно е ,но това важи и за Саваш.Тя отдавна знае за тях,но се съобразява само когато и изнася ,да ме извиниш.Ясемин може и да е излъгала,но го направи заради детето,както виждаме -с право.А пък и когато Саваш я намери  /след около година/ никога директно не я попита дали нощта е имала последици.Ти ако си на нейно място,ще рекнеш ли на мъжа когото не познаваш добре а чуваш какво семейство има,че си му родила дете,след такава нощ?Истината е,че ние не можем съвсем трезво да го приемем защото живеем в много различна среда,колкото и при нас да не се гледа с добро око на дете ,родено без  брак,пак не е същото като положе нието на Ясемин.А Саваш все пак опази Чичек досега по един или друг начин,и това,че баща и я гръмна си беше по нейна вина,защото действа импулсивно и не мисли много кога и къде си отваря устата.П о същия начин тръсна ни в  клин ,ни в ръкав,че ще се развежда,после на майка си,че Саваш не я  докосвал -как да забременеела....Да не би да са обмислени постъпки?!
Този живот и бил натресен,не бил по неин избор-да ,така е ,ама и нея я натресоха на Саваш!Да не би той да си избра живота на ага?!Да не би той да реши да се жени за жената на брат си?!Вярно,че в живота се случва да ходиш с единия брат,а после да се омъжиш за другия ,но става по собствено желание,а не по задължение.Иначе резултата е виден/имам предвид ''Клетвата''/.Това не  е оправдание за безумията и .След като си обещала нещо на този човек,след всички права и свободи,които ти е извоювал,според мен би трябвало първо да помислиш за него и неговите чувства,после за своите .Още повече ,че никога не ти е показал нищо повече от братска обич и поддръжка!Иначе би могла и в Явуз да се влюби/единствената разлика между двамата е кръвта/!
Благодаря ,dajoan,и аз съм по късните кафета,токущо изпих моето.

# 91
LACSHI   Peace Peace Peace

Поздрав за Савашките:

http://www.youtube.com/watch?v=D37SDqY9AYI

# 92
LACSHI , не знам как разбра ,че аз мисля ,че парите са на Назан.
Той върна отдавна парите на Ясемин ,но сега си ги възстанови от Назан.

Цитат
Ясемин може и да е излъгала,но го направи заради детето,както виждаме -с право
Лъжата за Мехмет не зная да има значение за Омер  newsm78

Изглежда жестокостта при жените е част от характера.
Дали се подготвя за АГА. Подготвя се ,защото никъде не е казано ,че първия син ще оживее.

Цитат
Още повече ,че никога не ти е показал нищо повече от братска обич и поддръжка!Иначе би могла и в Явуз да се влюби/единствената разлика между двамата е кръвта/!

Не съм сигурна ,че разбираш какво си написала ,щом смяташ ,че Чичек може да се влюби в брат си.Нека все пак да прилагаме нормални примери.По същата логика можеше да напишеш и АМ. #Crazy

# 93
Като гледах снимката на АМ и Бишер Ага  ,  с и помислих , че сега могат да вземат да изкарат АМ

жертва на биг боса  Shocked

LACSHI  Peace Peace Peace

# 94
# 95
Онзи ден бях написала ,че Назан няма пари и затова дава бижута.
Всички се нахвърлихте да ми давате за пример плика от банката.

Цитат
Тя няма  такива сметки,че да изтегли веднага хиляди и то във валута.Ако си спомняш когато на Шахнур и трябваше голяма сума нареди на Мехмед да я преведе на Орхан.
Сега всички сте съгласни с това ,но написано от друг.
Да разбирам ли ,че просто на всичко ,което напиша казвате не ,а ако е написано след няколко дена от друг е да?

# 96
Като гледах снимката на АМ и Бишер Ага  ,  с и помислих , че сега могат да вземат да изкарат АМ

И аз си мислех същото, ще ни накарат и него да съжаляваме Mr. Green, а като съжаляваме, да не започнем и него да защитаваме Mr. Green

# 97
Пав, доколкото си спомням, Саваш беше сигурен, че бора има закътани пари, затова й му постави срок да ги възстанови на Ясемин, и точно така излезе. А това, че си загуби авоарите в Швейцария, за пръв път жена го измами и му ги открадна Mr. Green  беше последния му повод, за да предложи брак на Назан, защото вече остана без никакви пари. А преди това, докато все оше имаше в банките, той вземаше от Назан дребни суми, за да преживява /да води живот в лукс и едновременно да не работи/, защото с тези в сметката онази банкера му въртеше далаверите.

# 98
Значи аз написах ,че единственото нещо ,което направи Саваш -защитника е да накара Бора да върне парите на Ясето ,но после той си ги възстанови от сестра му. Защо  не приемем ,че Бора измъкна парите от семейството ,а Мурат си нямаше и на идея. Разбра за сестра си чак ,когато тя беше женена.Той въобще не е в час ,какво става в семейство Балдар.

# 99

И аз си мислех същото, ще ни накарат и него да съжаляваме Mr. Green, а като съжаляваме, да не започнем и него да защитаваме Mr. Green

Аз затова писах , че и масовите убийци си имат мутиви с , които да се оправдават .   Sick

Аз лично не търся оправдания за никои ,  просто преценям според собственният си морал  дали

е редно или не дадено действие , постъпка .  Peace За това например не приемам АМ като

същество което има място сред обществото каквато и да е причината да е такъв  т. е.

престъпник .  Ако постъпките ти врядят на друг човек оправданията  ти няма да му помогнат .

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 13:40 от dajoan

# 100
  • на брега на Дунав
Пав, възхищавам се на твоята борбеност - и сам войнът е войн! Hug

Но дали си заслужава newsm78
Всеки има глава на раменете си и сърце в гърдите си. И за съжаление, а може би за радост, те ни служат различно!
Казват, че в спора се ражда истината. Аз мисля, че в спора всеки е зает да защитава своята истина и става още по-невъзприемчив към чуждата.
Извинете ме за това лирично отклонение baby_neutral

# 101
Тъй като всеки от семейството върши разни тайни неща, единствения начин Саваш да е в крак с тях, е да им праща по един да ги следи.

# 102
Според мен е различно. Едно е да имат мотивите си и да се оправдават ,но съвсем различно е ние да ги оправдаваме.

Цитат

жертва на биг боса

Сигурно Биг боса го накара да убие сина си. #2gunfire

Тъй като всеки от семейството върши разни тайни неща, единствения начин Саваш да е в крак с тях, е да им праща по един да ги следи.

За това най- добре е да не прави нищо или всичко при него е пост фактум.

ios, не ми се търси в предишните теми ,за да ти покажа как се е обърнала палачинката! Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 13:42 от pavlinaio

# 103
Ами аз гледам сериите много внимателно,особено с превод .а ето ти доказателсвото:
http://www.youtube.com/user/Gonulcelen1000#p/c/DE5EB81164C85199/3/-BZhpCWCya0
В тази част след 9.00 минута ще разбереш откъде  са парите!
Колкото до другото разликата между Саваш и Явуз е само кръвната връзка-Единият и е девер/брат на мъжа и/,а другият-кръвен брат.Иначе и двамата я пазят и защитават от АМ/само дето Явуз го е нямало няколко години/.Аз много доре разбирам и знам какво съм написала,явно не съм го обяснила по просто да го разберат и другите.Както и да е.
Ако Саваш беше подготвян за ага-нямаше да е като в небрано лозе в началото.И хабер си нямаше от делата на аширета,ще прощаваш.Ако беше наясно Шахнур нямаше да крие толкова неща от него -за Мустафа и така нататък.Да не мисли,че са го информирали в Италия,че Орхан ще лежи в затвора,заради убийство,извършено от брат му Кемал!!!Дори Хасиб ага не искаше да му каже за наркотиците,въпреки насояването на Пала.Така,че за какво подготвяне говорим?
Dajoan,извинявай,не нарочно.Аз не съм ти чела поста от преди няколко дни по простата причина,че не съм добре здравословно и не всеки ден успявам да изчета всички постове,макар да ми много интересно и приятно.Пак ти се извинявам.
На мен Саваш на фона на музиката от  ''Октопод'' много ми допадна.Браво на автора,благодаря на mimata 67.

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 13:59 от LACSHI

# 104
 Hug добър ден  Hug

дано не ги убие наистина   SadPraynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт