Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 232
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Ако имам трето(дай Боже момиче)ще е Джанка Таралинкова

# 76
danet , аз вече нямам мегдан за трето, /ооопс май пак извадих тефтера с ЕГНетата - но е без да искам/но ако решат моите синковци да ме дарят с внучка /ДАЙ БОЖЕ Praynig Praynig- тук съм сериозна/ току са й  сложили името Гуца Контопишева , че да мога да се хваля с буквичката си! Joy hahaha Joy hahaha

# 77
Добро утро на всички ранобудни, а за тези закъснели за ранното кафе, едно от мен със сладичко

Гони добре ми дойде развеселяването с българските имена  Joy Joy Joy

След прословутата кавга , Ясемин ни показа, че спокойно можем да я наречем  Стихия Балканска  Joy а Саваш - Храбър Геройски Joy

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 08:40 от Stefok

# 78
Не мога да определя, какво изразява погледа на Саваш, сякаш не много приятна изненада от разговора на Хакан

# 79
Добро утро на всички ранобудни, а за тези закъснели с ранното кафе, едно от мен със сладичко

Гони добре ми дойде развеселяването с българските имена  Joy Joy Joy

След прословутата кавга , Ясемин ни показа, че спокойно можем да я наречем  Стихия Балканска  Joy а Саваш - Храбър Геройски Joy

Стеф, много добре си подбрала имената на нашите любимци! Peace Peace

# 80
Не мога да определя, какво изразява погледа на Саваш, сякаш не много приятна изненада от разговора на Хакан

Да не би да навлиза в негова територия! newsm78 newsm78 И от този храст може да се появи някой заек! ooooh! ooooh!И той левент - момък! Peace

# 81
При следващото гостуване на Ясемин в Балдарови, предлагам да подари тези налъмки на Шахнур, че като ходи из къщата да се чува Joy, а  и е нужно малко червеничко за цвят, а защо не едни и за Чичек, тя напоследък все с червени роклички ходи, ще са й в тон със стила и ще й бъде по-трудно да подслушва  Joy Joy Joy

# 82
Китка е решена на развод Joy, Явуз й съчувства, но какво ли държи в ръцете си, че й той гледа съсредоточено в него

# 83

Доста сте пописали . Половин час Ви четох.
Защо не можете да разберете ,че на чувствата не се заповяда?
Не Ви ли се е случвало да се влюбите в неподходящия.?
Освен ,че се е влюбила Чичек не е направила нищо лошо на Саваш.
Какво ли щеше да се случи ,ако не се беше намесила в сагата за наркотиците?
Лъжата на Ясемин е нанесла , за сега по-големи неприятности на Саваш ,отколкото влюбването на Чичек.
Не ми се е вярвало ,че жени не могат да разберат жена и могат да бъдат толкова непреклонни, към едно момиче.
Аз продължавам да я съжалявам,защото този начин на живот не
беше по нейно желение. Беше й натресен.Естествено е да загуби самообладание, естествено е да бъде гневна. Все пак на карта е заложен живота й. Саваш ще я закриля hahahaКак?
Два пъти стрелят по къщата му.Откраднаха документите от офиса.
Сестра му се омъжи и той тогава реши да я следи. Joy
Направи така, че Бора върна парите на Ясето ,но ги взе от сестра му.Майка му прекара наркотици, брат му уби човек и той нищо не знае. АМ рани Чичек, така може и да я убие. Естествено е да е уплашена и паникьосана. Тогава изкарваш гнева си на този ,който най-малко заслужава.

# 84
  • На юг от тук
Pavi, права си на чувствата не може да се заповяда. Ще разкажа случай от преди 20 г. Случи се с приятелката ми. Една вечер се прибира съпругът и казва,че обича друга жена. Една, две нощи рев и най накрая тя му събра багажа и го изпрати при другата. И аз като всяка жена, започнах със съветите как трябва да си го върне и тем подобни. Не ме послуша и е била права. На сърцето не се заповядва, каза ми тя , по-добре да се разделим и не правим сеир за съседи и познати. Много кротко, по взаимно съгласие им мина и развода. В ония години на разведените се гледаше с лошо чувство, освен това близките и бяха на повече от 400 км. Но успя да се справи. Как само тя си знае. Сега вече и внуци има. Успя да накара сина си ,а и тя самата не прекъснаха контактите с таткото. Виждат се и с новото му семейство. А двамата братя непрекъснато се търсят. И сега като  гледаме филма, тя непрекъснто "съветва" Чичек, че там където жената не е желана по-добре с добро да си ходи. Извинявам се но стана много дълго. 

# 85
Ясето гледа много състрадателно .  Sad

Да не се засекат в офиса на Явуз  newsm78
От къде намерихте тази снимка, много е готина!!!!!!

# 86
Здравейте! Hug

Ари, чудесна тема и страхотни гифчета си сътворила! Peace  bouquet

Dajoan, честит нов сладурски подпис! Peace

Гони, утрепа ме с тоя списък от имена! Joy Joy Joy Joy Joy

Stefok,  Стихия Балканска и Храбър Геройски са добри попадения за Ясемин и Саваш! Mr. Green Joy

Букетка Градинарова е подходящо за Чичек! hahaha

# 87
Здравейте .

Аз съм по късните кафета , ако има други като мен може да ми правите компания , а някой ако

иска може и да повтори.   Laughing

Миме    Гони да отбележи за протокола подписчето ми е благодарение на  Ари    Heart Eyes И наистина е страхотно .

# 88
Ясето гледа много състрадателно .  Sad

Да не се засекат в офиса на Явуз  newsm78
От къде намерихте тази снимка, много е готина!!!!!!

http://www.nurgul-yesilcay.com/?p=1914

# 89
Китка е решена на развод Joy, Явуз й съчувства, но какво ли държи в ръцете си, че й той гледа съсредоточено в него

Стеф Китка държи телефона си в ръцете , явно и предстои сериозен разговор , щом го

мисли толкова . А аз на приказките не им се връзвам , че до сега се казаха големи думи пък на лице

нищо .  Sick

Общи условия

Активация на акаунт