Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 212
  • 741
  •   1
Отговори
# 60

Биг Бос-а не върти броеница, а този златен синджир. Защо ли?   Сигурно  и в това има някакъв символ. Може би, че е обвързал  всички и ги държи здраво в ръцете си?  newsm78 Много ми прилича и на въже, което показва, че може да метне всеки момент на врата на АМ.  newsm78  Thinking

# 61
  • Дъблин
   Добра вечер

Алианс БЛАГОДАРЯ ТИ от сърце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нали следим сериалчето си и сме под напрежение ????
Според мен трейлъра е добре подбран като противоположност на  снимките на Китка , чалмосания и А.М и Назан които Вие бяхте пуснали
Май ще има уикенд за двама!!!!!!!!!!!
пък и малко любов все пак сме в романтичен форум  loveuuu  loveuuu
Уикенда за двама,дали не е в новата къща?

правят освещаване на къщатата си Simple SmileSimple SmileSimple Smile  Laughing Laughing Laughing Laughing
Уикенда за двама,дали не е в новата къща?

# 62
# 63
 Според мен трейлъра е добре подбран като противоположност на  снимките на Китка , чалмосания и А.М и Назан които Вие бяхте пуснали
Peace  вторият трейлър е като контрапункт на първия-  след беснеещата Чичек - укротената  Flutter Ясемин - пак мотива за наказанието и любовта...

възможно ли е това да е една сцена  Thinking ooooh! ooooh!

в гръб да е Чичек  newsm78 #Crazy

Вай, ти ме хвърли в дълбок размисъл!

# 64
Ясето гледа много състрадателно .  Sad

Да не се засекат в офиса на Явуз  newsm78

# 65
Отдъхнах си .   Mr. Green

След този кекс Саваш как ще се върни при Балдаровите жени ,  #Crazy

офффф мъка мъка ,  Sick

ама поне е освободил малко напрежението   Mr. Green
Да го освободим и ние и да спим спокойно до вторник пък тогава ще видим newsm78

А ние как , като Саваш го няма до нас????newsm78 newsm78 Embarassed Embarassed Sick Mr. Green Mr. Green Crazy

# 66
dajoanче, много са готини ника и подписа ти! Hug Hug Peace Peace  bouquet  bouquet

# 67
Добро утро!Днес съм от ранобудните и съм ви приготвила закуска

# 68
danet8 wavey waveyТенкю! Peace  Joy hahaha

И аз да сложа едно - малко ранко - но здраве да е! Peace Hug Hug

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 06:43 от Goni

# 69
aliansче, pepywavey waveyщом сме вече четири - групата за бързо реагиране  е на лице! Hug Hug Peace Peace Joy hahaha

# 70
danet8, Goni, pepy54 Добро утро на ранобудните толкова сме нетърпеливи да дойде вторник ,че се събужда ме и право в темата.
danet8, Goniблагодаря за закуската и кафето wavey wavey wavey

# 71
Момичета, много се канех за през почивните си дни да пиша по серията и въобще за нашите любимци, но так стана, че вчера не можах, сега рано сутринта нещо не ми иде отръки, затова Ви предлагам с един лек спам spam2да започнем деня с усмивки newsm62 newsm62

http://dox.bg/files/dw?a=586a757722  Сори

# 72
И Саваш се събудил за закуската ми(аз хубаво си чеша клавиатурата ама след малко и дяцата ще се събудят,апред тях виртуалната закуска няма да върви)
Момичета, много се канех за през почивните си дни да пиша по серията и въобще за нашите любимци, но так стана, че вчера не можах, сега рано сутринта нещо не ми иде отръки, затова Ви предлагам с един лек спам spam2да започнем деня с усмивки newsm62 newsm62

http://dox.bg/files/dw?a=586a757722  Сори
Joy  LaughingJoy Grinning JoyКъде беше този списък като умувах за имена на децата си?

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 07:17 от danet8

# 73
Goni имената си ги бива ,ама Лимонка Крушовска ме довърши Joy Joy Joy spam2

# 74
danet8, ти отивай да правиш закуска за детската градина - ние ще имаме грижата за Савашчо! Joy bowuu hahaha Joy bowuu hahaha

Общи условия

Активация на акаунт