Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 316
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • на брега на Дунав
Пенде, newsm10
Като чета поста ти, все едно чувам мислите си на глас! smile3521

# 211
Забравих да честитя Димитровден на всички които носят това хубаво име
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН   newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Аз едно не мога да разбера тая Чичек защо направи тази обидена физиономия като чу как Саваш обяснява ,че само я съжалява.Тя да не би да мисли,че Саваш подсъзнателно има чувства към нея и сега изведнъж тези чувста ще се отключат.Еми няма да стане бе душице осъзнай го най-накрая.Бъди му приятел на Саваш ,бъди до него нека този човек да те обича поне като брат.Да не изпитва към теб омраза.
А че Саваш съжалява Китка тва е ясно.Еми тя вече 30 серии стана се реве за нещо,се е жертва ,се някой на нея нещо прави.А сега особенно и брат и умря и си има повод момичето да плаче и Саваш как да не не му е жал за нея.
Имам още надежда за Чичек че може да тръгне по правилния път ,а не да отбие и да стне като тейко си.

# 212
Доколкото разбрах Бешир ага е вносителя на наркотиците и това е важно за изхранването на населението,а
не ,че неговата фамилия е нещо повече от фамилия Балдар или Моран.
Заплашва АМ ,защото вижда ,че май ще се разделя и с него.
Пала каза на Саваш ,че е лесно започването на този бизнес ,но да спреш е почти невъзможно.
Саваш гледаше презрително, но учението му в САЩ с какви пари е платено?!
 Разбрах ,че скоро в България ще ядем Балдарови салами. hahaha
Сега започна да ми става доста страшно за Назан ooooh!. Как ще
се почувства като разбере истината за Бора. newsm78
На Шахито й стана зле, като чу за женитбата на Назан!
Дано не получи удар горката.
От погледа на Чичек получих страхова невроза.
Дано не започне война с  Ясето.
В тази серия показаха огромната разлика между Явуз ага и
Саваш ага.Единият е роден за водач ,а другия е обикновен
бизнесмен. От погледа на Явуз нищо не може да избяга ,докато Саваш за всичко научава последен.Умът на Явуз сече като бръснач.Самият той вдъхва голямо доверие и хората му го уважават
повече и от АМ.Дано не застане срещу нашето момче.
До сега е внимателен към  Балдар ,но като разбере истината  
за семейния живот на сестра си newsm78

# 213
  • Дъблин
каква е връзката на приятелят на саваш и онзи бандюга от авганистан ???

# 214
Доколкото разбрах Бешир ага е вносителя на наркотиците и това е важно за изхранването на населението,а
не ,че неговата фамилия е нещо повече от фамилия Балдар или Моран.

Заплашва АМ ,защото вижда ,че май ще се разделя и с него.
Пала каза на Саваш ,че е лесно започването на този бизнес ,но да спреш е почти невъзможно.
Саваш гледаше презрително, но учението му в САЩ с какви пари е платено?!
 Разбрах ,че скоро в България ще ядем Балдарови салами. hahaha
Сега започна да ми става доста страшно за Назан ooooh!. Как ще
се почувства като разбере истината за Бора. newsm78
На Шахито й стана зле, като чу за женитбата на Назан!
Дано не получи удар горката.
От погледа на Чичек получих страхова невроза.
Дано не започне война с  Ясето.
В тази серия показаха огромната разлика между Явуз ага и
Саваш ага.Единият е роден за водач ,а другия е обикновен
бизнесмен. От погледа на Явуз нищо не може да избяга ,докато Саваш за всичко научава последен.Умът на Явуз сече като бръснач.Самият той вдъхва голямо доверие и хората му го уважават
повече и от АМ.Дано не застане срещу нашето момче.
До сега е внимателен към  Балдар ,но като разбере истината  
за семейния живот на сестра си newsm78

pavlinaio, Бешир ага e  колкото 50 аги като АМ и Балдар, той е на върха на пирамидата, той ги храни всичките, т.е. осигурява им поминъка - производството и разпространението на дрогата. Това стана ясно от обясненията на Пала, когато Саваш го попита за чалмалията. Видяхме Пала как чинно застана, когато Бешир ага мина покрай тях. На влизане дори не ги погледна. А когато си тръгна, се спря точно пред тях и попита за Саваш кой е. Нищо чудно АМ да му е изпял за въртелите, които Саваш им създава при транспортирането на наркотиците. И ако е така, Саваш ще бере ядове, не се знае какво ще му причинят и двамата с АМ. Думите на Пала прозвучаха доста страшничко - в този бизнес може да влезеш, но не и да излезеш. А Саваш не си дава сметка за това, със сигурност. Не се знае каква ще е съдбата на фабриката за салами във Ванския вилает, дали изобщо ще успеят да я пуснат. Или пък ще го принудят и там да се занимава с "износа". newsm78

# 215

Аз погледна на нещата по друг начин .

Няма да влизам в подробности , защото повечето неща са казани .

Назан и Китка  - " Не е сляп този , който не вижда  , този  който не иска да види  " .  #Crazy

Хакан любащ баща и любящ мъж загубил съпругата си .  " Какво ли не бих да да прекарам още

една минута с нея " / по памет/ .  Това е  . След тези думи няма нужда от повече   .  И за Саваш

беше достатъчно да разбере , че в живота е предсказуем  и някой неща немог да бъдат от

лагани за сметка на други . Ще трябва да скочи без парашут.   Mr. Green

Сега другият ми поглед .

Бишир Ага  черния молев му беше малко в повече   Wink

Фидан и Ешреф могат да си направят дедективска агенция .  Joy А Ешреф пак беше покрусен

от морала на жените в сериала .  Shocked

Шахнур със сигурност ще получи  , ако не удър то поне припадък .  Тешко и На Назан като се

съвземе  Sad

Явуз да не се прави на ущипана госпожица ,  наясно е със всичко ,  следи  ,  гледа ,  слуша ,

докладват му . Той е умен близък е със състра си . Той ли не знае , че я омъжиха насила  два

пъти ? Ако е така значи и той като Саваш ще трябва да си оправя роднините . Надявам се по -

скоро да предприеме някакви действия за да имаме реална база за сравнения  да видим ще се

противопоставя ли на баща си ще се опита ли да спре бизнеса му с пудрата захар . И разбира

трябва и да го влюбят за да е всичко по равно .

# 216
hiacint ,
това съм написала аз
Цитат
това е важно за изхранването на населението,а
това си написала ти
Цитат
той ги храни всичките, т.е. осигурява им поминъка
Да разбирам ли ,че има разлика?

Бешир ага ,внася ,а не произвежда наркотика.
Дава го на сем.Моран, които го преработват и  сем. Балдар го превозват.
Бешир ага ,решава на кого ще даде ,демек кой ще забогатее.

# 217
dajoanче аз предлагам Явуз ага да го влюбят в Пеликанката тя с гаранция ще му развинти фантазията тогава да го видиме Joy Joy Joy

# 218
Да и аз погледнах точно този откъс,Пала точно това обясни на Саваш,че Бешир ага вкарва стоката от Афганистан,има лагер някъде в Иран и той е този който казва кой ще произвежда и кой ще пренася стоката,всички са му подчинени.
А това,че Явуз бил по адекватен и бил действал като ага а Саваш действал като бизнесмен.Можеби е така защото Саваш допреди смърта на баща си и брат си изобщо не знаеше за този бизнес на семейството си.Може би си е затварял очите,а може би си е мислел ,че се занимават само с контрабанда на бензин или нещо такова.Изобщо него никой не го е занимавал с тези неща.Той си е учел,после е заминал за САЩ,после работил в Италия изобщо агуването не го е занимавало,щото баша му е бил ага,а после брат му е шщял да стане ага.А пък Явуз са го подготвяли за ага ,той е първороден,вижда се от спомените му ,че татко му се е мъчел всячески  да го направи корав и здрав мъжага от Ван,който не се бои да пролее малко кръв.Но се вижда,че и Саваш може да предприема крайни мерки ако се наложи и не се страхува да използва сила.Като го навяря оня в края на първи сезон вътре в склада на фабриката изобщо не се церемонеше с него и доста добре си пролича че може да е ага като ага.
Сега прочетах поста на dajoan ох да тоя Ешреф милия винаги има един такъв осъдителен поглед като не се спазва морала  Simple SmileКато видя Назан да сеприбира вечерта след като я беше проследил просто го очаквах да започне да цъка и да започне да размахва пръст и да казва,че не е правилно.По добре да иде да работи за АМ там по се спазват ванските обичаи и норми на поведение у Балдарови има демокрация,брат и сестра се надпреварват кой колко голи сцени ще има,ама за сега Саваш май е първенец Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 17:34 от Eny87

# 219
Цитат
Саваш може да предприема крайни мерки ако се наложи и не се страхува да използва сила.
Особено пред Назан и Мустафа Mr. Green Joy Joy Joy

# 220
Цитат
Саваш може да предприема крайни мерки ако се наложи и не се страхува да използва сила.
Особено пред Назан и Мустафа Mr. Green Joy Joy Joy
И не само пред тях.Сега той зашлеви един път Назан и аиде добре няколко пъти Мустафа.Не се държи чак толкова зле с тях.Беше провокиран и в случая с Назан и в случаите с Мустафа.
А иначе мисля,че се държи като човек който наистина иска да излезе от бизнеса с наркотиците иска да си се занимава с производство на салами,иска да превземе Европа с екологичночисто месо ,а не с хероин.А как ще го направи ако използва методите на АМ,някак не вървят нещата хем да иска да е с чист бизнес пък хем да действа като вански ага с методи от 15 век.

# 221

Цитат
Като го навяря оня в края на първи сезон вътре в склада на фабриката изобщо не се церемонеше с него и доста добре си пролича че може да е ага като ага.
да Саваш когато поиска може да бъде див вански ага,но аз мисля ,че целта на сценаристите е с ролята на Саваш да покажат един цивилизован ага!

Eny87 писали сме едновременно newsm10

# 222
hiacint ,
това съм написала аз
Цитат
това е важно за изхранването на населението,а
това си написала ти
Цитат
той ги храни всичките, т.е. осигурява им поминъка
Да разбирам ли ,че има разлика?

Бешир ага ,внася ,а не произвежда наркотика.
Дава го на сем.Моран, които го преработват и  сем. Балдар го превозват.
Бешир ага ,решава на кого ще даде ,демек кой ще забогатее.

pavlinaio, исках само да подчертая, че Бешир ага е над всички аги, както Пала каза, той е колкото 50 като АМ и Балдар и им осигурява работата - внася наркотика от Афганистан, а подчинените му аги довършват работата по веригата, осигурявайки работа на аширетите си. Само ти обърнах внимание в/у червения текст, това имах пред вид, че наистина той е повече от другите аги, аз поне така смятам, след обясненията на Пала.  А и поведението на всички вечерта след погребението, когато Бешир ага се появи, говореше достатъчно ясно, че се появява повелител, важна клечка, всички се засуетиха и само дето не се проснаха в краката му да му станат килим, за да не си изцапа лъснатите ботуши. Mr. Green

# 223
  • Plovdiv
Здравейте,  мили дами!
Честит Димитровден на всички празнуващи!

Ask ve Ceza - Savas & Yasemin
http://www.youtube.com/watch?v=JpWzb_a4_oo&feature=sub

Di_ni, честит празник!

# 224
Бешир ага си е баш най-големия мафиот в областа .Всички му се подчиняват на него.Той се изсипа на погребение с цяла рота  оборудвана като все едно отива на война.Държанието му е арогантно,държи се все едно е господр а всички други са му слуги.Изобщо цялата му стойка е на човек който е свикнал хората да се страхуват и подчиняват.
А пък Пала и Саваш ми изглеждаха като учителя Йода и Люк Скайлокър.Пала така обясняваше на Саваш все едно му казва най-голямата тайна на света.Да влезеш в тоя бизнес било лесно ,ма да излеш не било чак толкова лесно.Бре голяма истина каза вуйчото,се едно Саваш не знае.Той едва неговото си семейство,най близките си успя да накара да се откажат от лесните пари,и се се чуди кога АМ пак ще се присети да го изнудва да пренася бял прашец.А сега с тоя новия с чалмата не знам как ще се развият нещата.

Общи условия

Активация на акаунт