Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 324
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте скъпи момичета.
Първо искам още един път да кажа на всички момичета ,които превеждат БЛАГОДАРЯ,СТРАХОТНИ СТЕ,превода е много хубав и много професионално направен,вие може да смените тия дето превеждат сериалите по телевизията и то успешно.
За серията нямам думи.Този сезон наистина се справят много добре всички,в миналия сезон действието беше на моменти вяло,но тук сяка серия е още по интересна от другата,действието е много динамично,всички се справят много добре с ролите си ,Мурат и Нургюл се напаснаха ,нмого добре .Но стига толкова суперлативи,сега да си почеша езика със самата серия.
Баш агата ще създава много проблеми май.Бизнеса с дрогата не върви и виновниците за това са Ахмет Моран и Саваш Балдар.Как само каза чалмосания на АМ ще говорим ,пак ще говорим като ти мине болката.И каточели го позаплаши като му каза дано да не изпитва тази болка и с другите си деца.И после как огледа Саваш с любопитство и с високомерие,да види кой е тоя марсолко дето не ще да си върши работата.Ама и Савашчо съвсем достойно се държа,не като АМ с подвита опашка.
Чичек аз и миналия път го казах просто е достойна ученичка на Шахнур.Как се беше позгушила на рамото на Саваш,ама Ясемин като звънна и го вдигна на пожар, развали работата,иначе сигурно цяла вечер щеше да се гушка в съпруга си.Но все още се въздържа да каже на батко ,че Саваш е лош съпруг и го оправда като каза ,че има работа в Истанбул,ама лицето й беше така натъжено,че аби едва ли се е хванал на тая лъжа.
На Саваш обаче хич не му пука за Чичек ,за традции и за аширети.Ясеминчето е вбесена наговори му куп работи,обвини го,че си ляга с разни мацки и той хукна да си оправя отношенията със съпругата си,защото в  сърцерто и мозъка на Саваш Ясемин му е съпруга.Е повикаха малко,но после много хубаво си оправиха отношенията.Цялата сцена с кавгата,после със сдобряването,на суринта събуждането и закуската,бяха супер изиграни.Но наистина най-ми харесаха думите на Саваш като представи Ясемин пред приятелит си,че е майка на детето му и бъдеща негова съпруга,събра червени точки,за няколко свои бъдещи изцепки.
Е това е засега ако се сетя още нещо пак ще пиша.

# 196
di_ni Честити имен ден, да си жива, здрава и много щастлива! newsm51  Благодаря за почерпката.

Честит имен ден на всички именици
  newsm51

# 197

Малко Чичек за да се подготвим психически за довечера! Mr. Green

Feride Çetin  заслижава аплодисменти за играта си! Peace

di_ni , честит празник на теб и всички именници!

# 198
di_ni, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО! ДА ГО НОСИШ ОЩЕ 100 ГОДИНИ! И ДА ГО ПРЕДАДЕШ НА ПОКОЛЕНИЯТА СЛЕД ТЕБ! И ТИ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЦВЕТЯ И УСМИВКИ ПО ПЪТЯ ТИ ДА ИМА!

ПОЧЕРПКАТА Е СУПЕР. newsm10

# 199

А вечерта биг боса как пристигна с армията от муджахидини с калашници. АМ стоеше като пале пред него.

И аз се чудех отначало откъде го измислиха тоя с талибаните  newsm78
После реших, че ще разгърнат проблема за наркотиците. Защото той не се решава просто с премахването на един лош чичко (например АМ). Би било прекалено наивно.  Thinking ooooh!

Да видим какво са ни измислили по-нататък.  Naughty

Май Пала обясни на Саваш, че чалмалията е нещо като главнокомандващ в организацията с дрогата. Живее, по-точно се крие, в планините на Афганистан, от където доставя наркотиците. И сигурно от там са и "муджахидините". Имаха доста свиреп вид, и с тия калашници, дали не показваха и някаква руска връзка в цялата работа. Знае ли се на къде ще ни засилят сценаристите, но при всички случаи показването на целия театър с внушителната поява на Боса, с високите кожени ботуши, които носят руските военни обикновено, златния синджир - то си беше направо верига, чалмата, високомерния поглед и покровителствените думи, всичко това има замисъл. Ще разберем, надявам се, скоро.

# 200

Малко Чичек за да се подготвим психически за довечера! Mr. Green

Feride Çetin  заслижава аплодисменти за играта си! Peace

Наистина Чичек има много решителен вид, сигурно в момента си мисли какво да предприеме спрямо Саваш. Че ще му прави въртели, съм повече от сигурна. Той много я засегна с признанието, че само я съжалява и не изпитва нищо към нея, камо ли да я докосне. А тя се натиска да я утешава.  Хубаво, влюбена е, ама да се контролира малко, Саваш колко пъти й казва, че я чувства като сестра, обаче Китка не проумява. И за това ме дразни, ама айде отново да не я подхващаме, че отиде дискусията пак в тази посока.

# 201
Здравейте ! Ползотворен ден .

Денят е вторник хайде бакалъм  какво ни чака   Mr. Green

di_ni  Честит имен ден да си жива , здрава и много щастлива .

# 202

Това сигурно е малко преди умопомрачението  Thinking   Laughing

# 203
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!!!! newsm51

# 204
di_ni  Честит имен ден да си жива , здрава и много щастлива .

# 205
di_ni , честит имен ден!

Много здраве и късмет!

# 206

txtloves

Тази вечер пак ни очаква  luvbed

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 13:38 от dajoan

# 207
 Hug Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕННИЧКИТЕ       di_ni   bouquet

keii, k@smet, sunny67 , aleynam   Hug  love001 newsm51 благодаря ви, момичета  newsm20

серията беше страхотна, довечер пак ще ни  #Crazy #Crazy

Появата на Бешир ага поставя нещата на друга основа. До сега основният 'злодей' беше АМ, но и той си 'намери майстора' в лицето на още по-голямо зло  Twisted Evil. И аз мисля, че споменаването на децата му беше заплаха.. и това "Ще се върна да поговорим"... АМ седеше свит, прегърбен, снишен, докато Бешир ага се беше облеглал, въртейки синджира.. Този синджир също е оръжие - първо беше навит около дланта му като бокс, после го въртеше нато нунджако  Shocked  очаквам да удуши някого с него  Sick Sick Sick

думите на Пала "Никой не би допуснал нищо да се промени"  Sick ...

Ешреф Бонд  photo  отново влезе в действие  Mr. Green

Саваш допусна поредната грешка, изпускайки нервите си с Назан  Sick Ясемин го познава и го предупреди, а и той искаше с добро, но не успя  Rolling Eyes липсва му самообладанието на Явуз   Crossing Arms - тук отново видяхме разликата между двамата..
 А Назан беше готова, искаше да поговорят, да обясни как се е чувствала, какво я е тласнало.. не че щеше да има файда след дъжд качулка   Whistling
Шамарът дойде, когато Назан спомена "никаквицата" и "копелето" - неговото семейство, всичко друго би простил, но не и това.. Когато хукна да я гони,  вече не викаше 'абла', а 'Назан'  Thinking
Затова си мисля, че е много вероятно и Китка да отнесе някое кроше след 'вълшебната думичка'  Sick и това вече наистина може да я тласне към  Twisted Evil Rage.. или пък да я отрезви  Praynig Tired

Севги много ми харесва, Лейля, мака да разбирам страховете и, страшно ме нерви  smile3511 все едно мрънкането ще помогне  Confused
Явуз е пич засега, ама да видим Китка накъде ще го тласне  Rolling Eyes
Бора и Мехмет  Rage Rage
Фидан показа, че манипулативността на Ванските жени може да се използва и за добро  Wink Mr. Green
Шахнур ана тепърва ще жъне, което е посяла  Sick Sick но няма да е сама, уви...

нашите хора  Heart Eyes  loveuuu май ги очаква романтичен уикенд  luvbed дали е пак в Сапанджа   Sunglasses кой ще прекъсне идилията им този път  Crossing Arms ooooh!

# 208

врагът и приятелят  Wink Grinning

Миме   bouquet мерси за статията за Нургюл, ще се възползвам от съветите и  Wink само гугъл аби да не ме метне да объркам рецептите   CrazyLaughing

# 209
  • на брега на Дунав
Di_ni, честит празник!

Пожелавам ти много здраве и късмет, за да постигнеш онова за което мечтаеш!

Скъпи момичета от преводаческия екип, благодаря!
Думите и цветята вече не стигат.

Общи условия

Активация на акаунт