Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 345
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Много силна серия, с голямо удоволствие си я изгледах! Много наситена от емоции.... ooooh!
Как постепенно ескалира напрежението в Ясемин и великолепната кавга, преминала в още по-великолепно сдобряване... Mr. Green Малкия сладкиш Йомер с пухкавите бузки разтопи и мен като каза татко, а за Саваш да не говорим! Heart Eyes Назан, голямата бяла птица, как  можа да се довери на оня мошеник Бора...  ooooh!, а той и ги редеше едни медениии Sick
Явуз хич не е случаен, щрака му мозъка и веднага усети, че има нещо гнило...АМ си спечели голям враг в негово лице и ще има да пати здраво. Той и без това си заслужава цялото наказание на света да му се стовари, а иначе как беше подвил опашка пред чалмосания ага... Mr. Green
И накрая, но не на последно място по важност - Чичек и нейните джуки... Mr. Green Никой не може да ме убеди, че тя не очакваше Саваш като млада булка в стаята, как само потупваше и приглаждаше покривката на леглото до себе си....но Ясемин  и развали плановете, тъкмо беше полегнала на рамото Савашово.. Mr. Green И злобната мутра която направи, след като чу думите на Саваш - към Чичек не мога да изпитвам нищо друго, освен съжаление. Наистина не очаквах от една млада, изстрадала и уж интелигентна жена да реагира по този начин и май големи ядове ще се берат с нея. Всичко това успя до голяма степен да заличи състраданието, което изпитвах към нея заради тежката загуба на братчето и въобще целия и живот.

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 23:36 от mimata67

# 181
МНОГО ЯКА СЕРИЯ!!!!!!!!!!!!!

# 182
Много,много, много благодаря мили момичета. Не знам с какво се занимавате в живота, но това, че отделяте от времето си да превеждате, за да може такива като мен да гледат, в моите очи Ви доближава до майка Тереза. И познаването с Ваша помощ на един друг свят си е милосърдие. Целувки от сърце.  love001  love001  love001  love001

ЦЕЛУВКИ И ОТ МЕН   

# 183
Е, не, тази серия беше наистина наситена с толкова много емоции, че не мога да не се изкажа и аз, преди да изключа компа.  Пълния превод изясни доста неща още. Не знам коя сцена беше най-силна, много ми е трудно да определя. От начало до край всичко мина на един дъх.
Погребението беше много впечатляващо - въоръжените мъже на гробищата, мъката на Чичек и майка й и АМ с лопатата, с безизразна физиономия. Явуз само стрелкаше с поглед и нищо не му убягна.  А вечерта биг боса как пристигна с армията от муджахидини с калашници. АМ стоеше като пале пред него. А нашия човек как му каза с достоинство" "Саваш Балдар",  и нищо не трепна на лицето му.
После сцената в "съпружеската" спалня беше много интересна. Явно Китка тайно се е надявала Саваш да сподели постелята с нея, поради липса на друго място за спане. Но сметките й останаха без кръчмар правени. Хубаво беше полегнала на рамото Савашово, ама Саваш йок, чудеше се как да се измъкне. А Ясемин, сякаш е предчувствала, не му остави много време за размисъл. Изхвърча нашия човек като финикиец.  Joy Joy
За сцената на скандала нямам думи, мисля, че вече писах за нея, тя и без превода беше толкова ясна, че сега каквото и да кажа, ще се повторя. И двамата играха много силно, много истински. Поредното доказателство, че са добри, големи артисти и двамата.
За сега толкова по филма, че стана много дълго писанието ми. Лека нощ ви желая и още веднаж БЛАГОДАРНОСТ за нашите преводачки.

# 184
# 185
Извенете, ако вече  е публикуван линка за анкетата, но .....

http://www.trendus.com/yarismalar/bitti.asp?yarisma_id=1

МУРАТ Е  №    1

newsm44 newsm44 newsm44

# 186
  • планетата Земя и по точно до морето
keii огромно благодаря на теб и нашите вълшебници k@smet, sunny67 и aleynam  Hug Hug Hug Hug
Момичета,  моето съпружие и приятелките ми които не са във форума, но са страхотни фенове на филма ме помолиха да ви предам най-искренните им и огромни благодарности за страхотния превод и субове.  Правите нещо наистина перфектно като качество !
Какви късметлии сме , че ви има !   love001  love001  love001  love001 

Нека цялата ни благодарност е благословия за вас , за това което правите и времето, което отделяте за нас.
Наистина правите много хора щастливи.

# 187

k@smet, sunny67 , aleynam i keii   , огромно благодаря !!!newsm51 newsm51 newsm51

Серията е изключително силна...Радвам се , че сценария върви във възходящ сюжет и продължава да ни държи в напрежение , дори не усещаме , че сме във втори сезон...
           И още нещо ми направи впечатление - нямаше слаба игра от нито един актьор - невероятен кастинг , да не кажа , че всичко изглежда перфектно -  артисти , сценарии, костюми, грим , музика , декори ... smile3501 smile3501 smile3501

# 188
keii огромно благодаря на теб и нашите вълшебници k@smet, sunny67 и aleynam  Hug Hug Hug Hug

Нека цялата ни благодарност е благословия за вас , за това което правите и времето, което отделяте за нас.
Наистина правите много хора щастливи.

Огромно благодаря и от мен! keii, k@smet, sunny67, aleynam Hug Hug Hug

А вечерта биг боса как пристигна с армията от муджахидини с калашници. АМ стоеше като пале пред него.

И аз се чудех отначало откъде го измислиха тоя с талибаните  newsm78
После реших, че ще разгърнат проблема за наркотиците. Защото той не се решава просто с премахването на един лош чичко (например АМ). Би било прекалено наивно.  Thinking ooooh!

Да видим какво са ни измислили по-нататък.  Naughty

# 189
Добро утро във вторник сутрин
Серията наистина е супер както е казала keii!
keii, k@smet, sunny67, aleynam отново казвам благодаря на прекрасните ни феи  newsm51 txtloves

# 190

http://www.yeniasir.com.tr/HayatinIcinden/2010/10/26/nurgul_kozm … _urun_kullanmiyor

ANGELINA JOLIE'YE BENZİYOR
Nurgül Yeşilçay'ın makyözü Besey Üstel: "Nurgul Yeşilçay çok güzel bir kadın. Ona makyaj yapmak çok kolay, sadece göz rengini ortaya çıkarmak için kontrast renkler kullanıyorum. Nurgül'ün hatlarını Angelina Jolie'ye benzetiyorum, en güzel yeri, gözleri burnu ve dudakları... 'Aşk ve Ceza' dizisinde canlandırdığı Yasemin karakteri için uyguladığım makyaj senaryo gereği bazı sahnelerde biraz abartılı olabiliyor. Bütün oyuncular trendleri takip etmeli. Nurgül de takip ediyor. Grinning

# 191
Добро утро ,дами!

Тази сутрин реших да погледна първо дали имаме
някаква вест от keii!

За мен не беше изненада, а голяма радост!

keii, k@smet, sunny67 , aleynam
за мен сте като кокичетата през
зимата- чакани с нетърпение ,

защото с тях идва слънцето.

Благодаря Ви ,дами!

Сега да пием по кафе и да погледаме Саваш и Ясето
в един скандал завършил по начин ,който е предизвикал
турските медии да му обърнат специално внимание. Heart Eyes

Днес е Димитров ден!

Да е живо и здраво името на всички ,които празнуват днес!
На този ден имен ден празнуват: Димитър, Димитрина, Деметра, Димо, Дима, Димка, Димитричка, Димчо, Димана, Драган, Митко, Митка, Митра, Митрана, Мита

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 09:11 от pavlinaio

# 192
Момичета, благодаря!  bouquet

# 193
Здравейте Савашки!
Хиляди аплодисменти  Hug за екипа от преводачки,
благодарим ВИ,че ни доставяте това удоволствие,за
да можем да се наслаждаваме на този невероятен филм.
Серията е великолепна,като се тръгне от АМ,ЧИЧЕК,ЯВУЗ
и свършим със САВАШ и ЯСЕМИН,НЕВЕРОЯТНА ИГРА!
Забелязахте ли погледа на Чичек(не вещае нищо добро)
,когато чу ,какво изпитва Саваш към нея.И АМ #2gunfire мисля,че не
изпитва никаква вина,що за баща е(лисица),гледа
 собствения си интерес.
А пък за Назан тъпа гъска,ще я обере и захвърли!
Очакваме с нетърпение следващата серия,защото и тя ще е инфарктна.
Много събития от тази серия,трябва да претърпят развитие.
Пожелавам лек и спорен ден,до довечера!!!!!!!!!!!!!

# 194
  • БГ
Момичета - обичам ви всичките,вие сте най-добрите ми приятелки
и аз като именячка на този ден искам да ви почерпя за мое и ваше здраве

Общи условия

Активация на акаунт