Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 216
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Тези двамцата също Mr. Green замислят нещо

# 46
Много хубаво - не е на хубаво, Китка достойната ученичка на Шахнур, крои нещо

Този поглед не е на добро да знаете

# 47
Отдъхнах си .   Mr. Green

След този кекс Саваш как ще се върни при Балдаровите жени ,  #Crazy

офффф мъка мъка ,  Sick

ама поне е освободил малко напрежението   Mr. Green
Да го освободим и ние и да спим спокойно до вторник пък тогава ще видим newsm78

# 48

Джуките са ми любими   Mr. Green

Тия нашите Саваш и Яска много кекс  ТР  СЕМ да не ни отреже   Wink

# 49

Джуките са ми любими   Mr. Green

Тия нашите Саваш и Яска много кекс  ТР  СЕМ да не ни отреже   Wink

Чак тогава отвлякохме Мурат-Саваш и прочие #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 50
  • Дъблин
знаете ли ко се замилих. от 3 дни гледам на ново всички серии на ЛИН и се замислих - тоз приателчето на саваш да не се залюби с китката. той нали има дете - да не би пък тя да му стане учителка?!!?!?!??!
тази идеа ми се върти в главата цял ден! кажете ко  мислите Simple Smile

а трайлара - уаууууауауауа!! и аз братче или сестриче се сетих Simple Smile

# 51
    Добра вечер

Алианс БЛАГОДАРЯ ТИ от сърце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нали следим сериалчето си и сме под напрежение ????
Според мен трейлъра е добре подбран като противоположност на  снимките на Китка , чалмосания и А.М и Назан които Вие бяхте пуснали
Май ще има уикенд за двама!!!!!!!!!!!
пък и малко любов все пак сме в романтичен форум  loveuuu  loveuuu

# 52

Китка като каменна статуя. Да не би да държи молбата за развод пред себе си?  newsm78

# 53
знаете ли ко се замилих. от 3 дни гледам на ново всички серии на ЛИН и се замислих - тоз приателчето на саваш да не се залюби с китката. той нали има дете - да не би пък тя да му стане учителка?!!?!?!??!
тази идеа ми се върти в главата цял ден! кажете ко  мислите Simple Smile

а трайлара - уаууууауауауа!! и аз братче или сестриче се сетих Simple Smile

ТАЗИ ИДЕЯ НЕ Е ЛОША НА МЕН БИ МИ ХАРЕСАЛО ТАКАВА РАЗВРЪЗКА newsm44

Треилъра
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
http://www.youtube.com/watch?v=nz-1Rw7tQFU&feature=player_embedded

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 07:34 от alians

# 54
АРИ, поздравления за новата тема -  çok güzel.

По повод пост 727 на PAV от предната тема. Без да нападам или обвинявам Чичек, но човек трябва да помни и спазва обещанията и договорките си, особено когато партньорите, приятелите, че даже и враговете ги спазват. Саваш излъга майка си, че се е разделел с Ясемин. но във вечерта, когато Назан излезе от къщи и брат й я издирва с Ешреф цяла нощ, преди да му съобщи Ендам за това, той разговаряше със "съпругата си" и й каза, че не бива да вярва в манипулациите на Шахнур, защото това, че се е разделил с любимата си жена, не е вярно. Т.е. той продължава да спазва тяхната уговорка. Увери я още, че може да я пази цял живот, но не по този начин, като остане женен за нея, и поиска да се разведат.

# 55

http://www.youtube.com/watch?v=Gm34HoqScqY         

Изгледах клипчето и без думи разбирам какво става защото са толкова изразителни лицата им...  Трудно мога да проумея тези , които смятат , че Нургюл не може да играе... И с удоволствие констатирам , че Мурат става все по-добър актьор..., а с умението да пресъздава чувствата си ми става още по-симпатичен... Не е красавец , но определено има чар и харизматичност, а това е най-важното за един артист... Двамата са страхотен тандем...
  Peace Peace Peace

Миличка, и аз съм на същото мнение! Важното е и че има и много , ама много други, които мислят като нас! Peace Peace Всичко останало е бош лаф работа!

Присъединявам се към вас. Превеждането на сцената със скандала ми отне страшно много време, защото се захласвах да гледам и забравях да слушам. Joy Joy Joy

# 56

http://www.youtube.com/watch?v=Gm34HoqScqY         

Изгледах клипчето и без думи разбирам какво става защото са толкова изразителни лицата им...  Трудно мога да проумея тези , които смятат , че Нургюл не може да играе... И с удоволствие констатирам , че Мурат става все по-добър актьор..., а с умението да пресъздава чувствата си ми става още по-симпатичен... Не е красавец , но определено има чар и харизматичност, а това е най-важното за един артист... Двамата са страхотен тандем...
  Peace Peace Peace

Миличка, и аз съм на същото мнение! Важното е и че има и много , ама много други, които мислят като нас! Peace Peace Всичко останало е бош лаф работа!

Присъединявам се към вас. Превеждането на сцената със скандала ми отне страшно много време, защото се захласвах да гледам и забравях да слушам. Joy Joy Joy

Вече бях писала и аз за тази сцена, но пак се присъединявам към мнението ви. Изключително силна сцена, и двамата бяха невероятни. Толкова истинско беше всичко, усещаха се сякаш искрите, които прехвърчаха м/у двамата и имах чувството, че всеки момент ще последва експлозия.  smile3513 smile3511 newsm45 Е, то последва, де, ама беше приятна, а не опустошителна, с много кекс, за щастие. txtloves  luvbed А дано има и  stork-boy или stork-girl

# 57
  • София
След тоя трейлър гласувам за сестриче на Омер!!!

Нищо чудно... те с дрехите правят по едно, а нашите любимци толкова пъти бяха без дрехи, че...  Embarassed изчерви ми се клавиатурата.

Все пак Саваш е ага - трябва да се отбележи няколко пъти...

# 58
 Според мен трейлъра е добре подбран като противоположност на  снимките на Китка , чалмосания и А.М и Назан които Вие бяхте пуснали
Peace  вторият трейлър е като контрапункт на първия-  след беснеещата Чичек - укротената  Flutter Ясемин - пак мотива за наказанието и любовта...

възможно ли е това да е една сцена  Thinking ooooh! ooooh!

в гръб да е Чичек  newsm78 #Crazy

# 59
   Добра вечер

Алианс БЛАГОДАРЯ ТИ от сърце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нали следим сериалчето си и сме под напрежение ????
Май ще има уикенд за двама!!!!!!!!!!!
пък и малко любов все пак сме в романтичен форум  loveuuu  loveuuu
Уикенда за двама,дали не е в новата къща?

Общи условия

Активация на акаунт