Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 316
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Шахито със сигурност ще поприпадне след изказването на Назан. #Crazy #Crazy #Crazy
Всички ще се засуетят покрай нея и  заблудената овца ще избяга от кошарата.
Саваш ще задейства процедурата по развода и Китка ще се умопомрачи,брат и е наясно с втория и брак,но не е наясно  за отделните спални.Китка като му заплаче на рамото ще реши да и помогне и ще обърка нещата на Ясето и Саваш.Новият приятел ще го поканят на вечеря и ще се  харесат с Китка.Бора забегва и Назан остава сама.Отново плаче на рамото на Саваш,но и обвинява Ясето за това.Мехмет отвлича детето от баба му докато нашите хора са на романтичен уикенд,а Явуз го привикват във Ван по работа и отново се среща с готината мацка на коня,която всъщност е дъщеря на Бешир ага.
А Ешреф ми е любимец и тепърва ще твори геройства като дясна ръка на Саваш ага.

# 226
този сценарии ми харесва

# 227
Шахито със сигурност ще поприпадне след изказването на Назан. #Crazy #Crazy #Crazy
Всички ще се засуетят покрай нея и  заблудената овца ще избяга от кошарата.
Саваш ще задейства процедурата по развода и Китка ще се умопомрачи,брат и е наясно с втория и брак,но не е наясно  за отделните спални.Китка като му заплаче на рамото ще реши да и помогне и ще обърка нещата на Ясето и Саваш.Новият приятел ще го поканят на вечеря и ще се  харесат с Китка.Бора забегва и Назан остава сама.Отново плаче на рамото на Саваш,но и обвинява Ясето за това.Мехмет отвлича детето от баба му докато нашите хора са на романтичен уикенд,а Явуз го привикват във Ван по работа и отново се среща с готината мацка на коня,която всъщност е дъщеря на Бешир ага.
А Ешреф ми е любимец и тепърва ще твори геройства като дясна ръка на Саваш ага.

Това 31-ва серия ли е? Защото, ако е сценария за целия филм, липсва сватбата на главните герои. Без това не може. както и без други детайли, но .....

# 228
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Появата на Бешир ага поставя нещата на друга основа. До сега основният 'злодей' беше АМ, но и той си 'намери майстора' в лицето на още по-голямо зло  Twisted Evil. И аз мисля, че споменаването на децата му беше заплаха.. и това "Ще се върна да поговорим"... АМ седеше свит, прегърбен, снишен, докато Бешир ага се беше облеглал, въртейки синджира.. Този синджир също е оръжие - първо беше навит около дланта му като бокс, после го въртеше нато нунджако  Shocked  очаквам да удуши някого с него  Sick Sick Sick

думите на Пала "Никой не би допуснал нищо да се промени"  Sick ...

Ешреф Бонд  photo  отново влезе в действие  Mr. Green

Саваш допусна поредната грешка, изпускайки нервите си с Назан  Sick Ясемин го познава и го предупреди, а и той искаше с добро, но не успя  Rolling Eyes липсва му самообладанието на Явуз   Crossing Arms - тук отново видяхме разликата между двамата..
 А Назан беше готова, искаше да поговорят, да обясни как се е чувствала, какво я е тласнало.. не че щеше да има файда след дъжд качулка   Whistling
Шамарът дойде, когато Назан спомена "никаквицата" и "копелето" - неговото семейство, всичко друго би простил, но не и това.. Когато хукна да я гони,  вече не викаше 'абла', а 'Назан'  Thinking
Затова си мисля, че е много вероятно и Китка да отнесе някое кроше след 'вълшебната думичка'  Sick и това вече наистина може да я тласне към  Twisted Evil Rage.. или пък да я отрезви  Praynig Tired

Севги много ми харесва, Лейля, мака да разбирам страховете и, страшно ме нерви  smile3511 все едно мрънкането ще помогне  Confused
Явуз е пич засега, ама да видим Китка накъде ще го тласне  Rolling Eyes
Бора и Мехмет  Rage Rage
Фидан показа, че манипулативността на Ванските жени може да се използва и за добро  Wink Mr. Green
Шахнур ана тепърва ще жъне, което е посяла  Sick Sick но няма да е сама, уви...

нашите хора  Heart Eyes  loveuuu май ги очаква романтичен уикенд  luvbed дали е пак в Сапанджа   Sunglasses кой ще прекъсне идилията им този път  Crossing Arms ooooh!

Пенде , души...просто не можах да се въздържа да не те отразя. Направо изкърти гранитогреса с този пост. newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3532 smile3532

# 229
Ако се загледате в първия епизод ,когато дават сватбата на чичек ,ще видите ,че сем.моран и сем. Балдар също са въоръжени до зъби.
Просто сега беше погребение и затова ги нямаше автоматите.
Бешир е зъл и безкрупулен, а не че е началник.
Защо до сега вече 2 год. само веднъж пренесоха наркотик  newsm78
Като е голяма работа ,защо до сега не намери Балдарови и да им заповяда да прекарват ,като преди?Шахито се съгласи заради изнудването на АМ ,а
Бешир е шеф ,ама в планините Mr. Green

# 230
каква е връзката на приятелят на саваш и онзи бандюга от авганистан ???
никаква, надявам се  Rolling Eyes ако говориш за снимката - играли са заедно във филм

А пък Пала и Саваш ми изглеждаха като учителя Йода и Люк Скайлокър.
Joy Joy Joy:   thumbsup

dajoan  верно му беше в повече молива, ама то е да подчертае черната му душа  Wink Mr. Green че ботушите и армията главорези не бяха достатъчни  Confused

С появата на Бешир ага хепиенда съвсем ми е химера  no направо ми лъха на безнадеждност.
На  Бешир ага не му пука за бердели, разводи, изнудването на АМ минава на заден план.
Китка, дето толкова я дъвкахме, си е част от пейзажа - тя не може да помогне, тя е само средство, може обаче да обърка нещата  Confused.
Преди време каза - "Да знам, че аз съм решението, един куршум би свършил работа." Обаче не е тя, а и май вече не и се умира - може би в този смисъл са думите и в трейлъра  Thinking
Филмът започна с нея, но дали тя ще оцелее до края  Sad

Саваш и Явуз - ако животът ми и този на детето ми зависят от това, бих заложила на Явуз..
Явуз не само е готвен за ага (за самата 'подготовка'  Sick), той е имал време да подготви плана си, да организира живота си след излизането от затвора. Има и хора, на които да разчита. Но каква му е играта? Доколкото разбрах, пистолета с отпечатъците на Мустафа е в него  newsm78 но той не го спомена на Шахнур, не и го даде, значи смята да го използва в някой момент  Thinking
Саваш няма идея от 'агалък' толкова му е далечно всичко това, цопна направо в дълбокото, а и не очакваше всички членове на фамилията да му забият ножове в гърба .. в един или друг момент  Sad
Опасявам се, че в най-скоро време Саваш ще изпадне в ситуацията на Шахнур - ще му се наложи да жертва едни, за да спаси други - това, за което я упрекваше.. До сега той не беше склонен да жертва никого, но и никого не успя да спаси   Sad Ще видим, когато застрашат най-скъпото му, какви жертви ще направи, и колко от принципите си ще потъпче  Sick Sick Sick

сори днес ме е треснала музата  Embarassed Blush Crazy

Цитат
Явуз го привикват във Ван по работа и отново се среща с готината мацка на коня,която всъщност е дъщеря на Бешир ага.
titikaka   за другото не знам  Grinning но това е супер идея  thumbsup

# 231
                  loveuuu  loveuuu

# 232
Защо до сега вече 2 год. само веднъж пренесоха наркотик  newsm78
ми криза е, а и НАТО бди  Mr. Green  http://www.dnes.bg/world/2010/09/03/talibanite-v-afganistan-osta … ha-bez-pari.97990  на мен това ми звучи като виц  Mr. Green
 Peace

# 233
Цитат
До сега той не беше склонен да жертва никого, но и никого не успя да спаси  

Пендичка ,ето с това съм напълно съгласна.

Работата ,която върши Бешир ага със сигурност е като на 50 Балдарови.
Представете си ,къде е Афганистан и къде е Турция.
Трябва да прекарва стока през Иранските планини, които са голи зъбери.
Не са като нашите с гори и поляни. Затова и самият Бешир ага е загрубял
и безмилостен. Какъв трябва да си ,за да заплашваш баща ,който тъкмо е погребал едното си дете?! Просто е загубил из планините човешкото в себе си,ако го е имал въобще #2gunfire

Вече чакаме BZ!

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 19:59 от pavlinaio

# 234

За вас дами

За бесценнта ни bz

# 235
Пенда! Joy Joy Joy

Хайде, малко остана! Party Party Party

# 236
  • планетата Земя и по точно до морето
Привет ! Успях !  Grinning Laughing Laughing

# 237
MRB(Ме-Ре-Бe --> Мерхаба) - тук с/м  Hug Laughing Wink .. май и днес резюмето ще е до 9pm  Thinking Whistling

# 238
  • планетата Земя и по точно до морето
BZ добре дошла !   Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 239
  • до най слънчевия бряг
Привет и от мен
Гледам питиета са нареди ,хайде и мезетата идват

БЗ   love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт