Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 27

• 41 311
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Ей, кралицата майка един път да е невинна и те да я закопчеят! Тц тц тц!

Ами то мъж не остана в къщата, освен ... Мустафа.

# 391
Явуз се оказа голям гадняр. През цялото време е знаел коя е Ясемин и си е играел с нея като котка с мишка. Сега с един удар отмъсти на всички. Саваш как ще докаже, че е невинен?. Има да лежи в затвора, а Китка ще е доволна, че може да не е с нея, но не е и с Ясемин. От самото начало ми беше неприятна, но сега съвсем ми падна в очите. Добро копие на баща си АМ. Показа си ноктите. Да я наритат сега Балдар, бати й да си я вземе в къщи и да си я гледат.

Де тоя късмет . Тя стъпка Ендам и Фидан за нищо , представям си сега като ги няма Шах , Пала и

Саваш  може и начело на фирмата да застате нали му е карън на Саваш  Wink

# 392
Хакан беше много впечатлен от въздействието на Чичек и страданието на лицето й върху дъщеря му. Много се надявам, че поне той няма да предаде някогашния си приятел, защото се е влюбил в "съпругата" му.

# 393

Бора ще дотича на бял кон   Mr. Green

# 394
той си има кобила  Mr. Green

# 395
Аз Ви казвах ,че Мустафа е роден за ага ,а Вие не ми вярвахте.

# 396
Интересно сега АМ какво ще си помисли, кой го е предал? Ама те няма да стигнат пак до него, камиона е на Балдар и те ще операт пешкира. Хитро го замисли Явуз, удар само срещу Балдар. Назан е била права да каже,че Чичек само ядове ще им донесе.

# 397

Верно пардон   Joy Joy Joy Joy

# 398

Бора ще дотича на бял кон   Mr. Green

Не е кон ,а много коне в бяло BMW Peace

# 399
Интересно сега АМ какво ще си помисли, кой го е предал? Ама те няма да стигнат пак до него, камиона е на Балдар и те ще операт пешкира. Хитро го замисли Явуз, удар само срещу Балдар.

ама стоката е на Бешир ага и АМ урежда сделката  Sick
с един куршум Явуз отстреля и баща си..

# 400
Шахито със сигурност ще поприпадне след изказването на Назан. #Crazy #Crazy #Crazy
Всички ще се засуетят покрай нея и  заблудената овца ще избяга от кошарата.
Саваш ще задейства процедурата по развода и Китка ще се умопомрачи,брат и е наясно с втория и брак,но не е наясно  за отделните спални.Китка като му заплаче на рамото ще реши да и помогне и ще обърка нещата на Ясето и Саваш.Новият приятел ще го поканят на вечеря и ще се  харесат с Китка.Бора забегва и Назан остава сама.Отново плаче на рамото на Саваш,но и обвинява Ясето за това.Мехмет отвлича детето от баба му докато нашите хора са на романтичен уикенд,а Явуз го привикват във Ван по работа и отново се среща с готината мацка на коня,която всъщност е дъщеря на Бешир ага.
А Ешреф ми е любимец и тепърва ще твори геройства като дясна ръка на Саваш ага.

Това 31-ва серия ли е? Защото, ако е сценария за целия филм, липсва сватбата на главните герои. Без това не може. както и без други детайли, но .....

Като писах днес за другите детайли, имах пред вид точно това - главният герой влиза в затвора. Много бързо дойде.

Защо другите не лягаха ,а Саваш трябваше по най-отвратителен начин да го арестуват.

По същата причина, по която го правят и у нас! Да си припомним ли Алексей Петров и кой беше оня министър .... Цонев - не ме разбирайте погрешно, не ги защитавам, ама защитавам правото на всеки да не се отнасят унизително към него. Как ги арестуваха, как ги даваха след това по телевизиите, а някой от МВР се хвалеше, че по гледаемост тези клипчета надхвърляли зрителите на холивудските филми. За мен този начин на действие показва безсилие и комплексарство. По същата причина в Китай бесят хората на площад Тян Ън Мън. За назидание и за унижение. Не, че ако ми падне Цветанка, няма да го сторя същото и аз.

# 401
  • на брега на Дунав
Хм, АМ ще отговаря за пратката пред Бешир #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 402
Добре де, но Орхан може да каже истината.
Защо да я скрие?

# 403
Никой не остана навън, който да им помогне по някакъв начин на Балдарови. Освен Фидан ако нещо направи, ама тя не е в течение на делата на фирмата. Дали ще им дадат възможност нещо да направят, май като стане въпрос за наркотици, властите са безмилостни.

# 404
Mr. Green Пала как ужасено я гледаше, а тя "не бях аз, не бях аз..този път" ама кой ще и повярва..

Общи условия

Активация на акаунт