колко често правите секс с мъжа си?

• 33 174
  • 257
  •   1
Отговори
# 15
Като знаеш, че хората ще вземат темата ти за подигравка, що изобщо си прайш усилията да я пускаш.  Crazy

# 16
Три пъти на ден устройва ли те или да се напънем повечко?  Flutter
Ако не ти стига, кажи, ще накарам Милото да си вземе отпуск...  Peace

# 17
  • Сф
Като знаеш, че хората ще вземат темата ти за подигравка, що изобщо си прайш усилията да я пускаш.  Crazy
не, не мисля така. анкетата си върви. това ,че се бъзикаме не пречи на отговорите. а и ми е любопитно общото , а не частното,  така че личните забележки не ме касаят   Peace Като съм си говорила с приятелки сме си задавали този въпрос, кво пък толкова им е странно на някои ...Нека влезат в темата за секс играчките да се поучукат малко.
Чак пък Как Сийка вижте ква анкета пусна- е те това вече не е вред според мен- да се засегнеш толкова и да напишеш такива глупости в отговорите

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 20:17 от toromanova73

# 18
С мъжа си рядко, че ми е писнало. Виж с други...

# 19
В архива е пълно с такива тема, има мнооооого анкети. Цяла дисертация може да се напише Peace

# 20
Като съм си говорила с приятелки сме си задавали този въпрос, кво пък толкова им е странно на някои ...

Нищо, нищо странно няма да ти липсват първите седем години - 90% от българите са така.  Simple Smile
Да навлизаш в личното пространство на хората е тотална липса на възпитание, но това е сложно да се осъзнае - справка първото ми изречение. Когато липсва - липсва.  Confused
Все едно е да те питам защо имаш толкова пъпки - нищо странно във въпроса, просто е невъзпитано.
Е, за някои и такъв въпрос е нормален... Rolling Eyes

# 21
  • София
Ние не правим секс, семейни сме все пак.

# 22
Като съм си говорила с приятелки сме си задавали този въпрос, кво пък толкова им е странно на някои ...

Нищо, нищо странно няма да ти липсват първите седем години - 90% от българите са така.  Simple Smile
Да навлизаш в личното пространство на хората е тотална липса на възпитание, но това е сложно да се осъзнае - справка първото ми изречение. Когато липсва - липсва.  Confused
Все едно е да те питам защо имаш толкова пъпки - нищо странно във въпроса, просто е невъзпитано.
По какъв начин ви беше проникнато в личното пространство?Някой без ваше знание постави камери над леглото?Или ви дрогираха, за да измъкнат истината насила?
Ако желаете, участвате в анкетата, ако не, я подминавате!

Сега ще пусна своя анкета на тема " Каква би могла да бъде причината въпросите относно секса да довеждат някои жени до нервна криза?"

# 23

По какъв начин ви беше проникнато в личното пространство?Някой без ваше знание постави камери над леглото?Или ви дрогираха, за да измъкнат истината насила?
Ако желаете, участвате в анкетата, ако не, я подминавате!

Сега ще пусна своя анкета на тема " Каква би могла да бъде причината въпросите относно секса да довеждат някои жени до нервна криза?"
точно се чудех , кой ще е следващия пуснал анкета, провокиран от тази тема
не се хаби с анкетата, или сме недоклатени, или сме в ПМС Mr. Green

# 24
  • София
Има и фригидни дееее  Crossing Arms

# 25
Като знаеш, че хората ще вземат темата ти за подигравка, що изобщо си прайш усилията да я пускаш.  Crazy
не, не мисля така. анкетата си върви. това ,че се бъзикаме не пречи на отговорите. а и ми е любопитно общото , а не частното,  така че личните забележки не ме касаят   Peace Като съм си говорила с приятелки сме си задавали този въпрос, кво пък толкова им е странно на някои ...Нека влезат в темата за секс играчките да се поучукат малко.
Чак пък Как Сийка вижте ква анкета пусна- е те това вече не е вред според мен- да се засегнеш толкова и да напишеш такива глупости в отговорите

Че то всеки може да натисне е така произволно нещо си в тази анкета. Ти си мисли после, че резултата е истина... Mr. Green

# 26
Реакциите са такива, защото ако не е всяка седмица, то задължително всеки месец я има формулирана 1:1.
Човек отговаря, отговаря, па му писва.
Явно всеки новодошъл решава да преслуша пишещите колко и къде, после вече спокойно започва да чете и пише по темите.

# 27
  • Сф
Реакциите са такива, защото ако не е всяка седмица, то задължително всеки месец я има формулирана 1:1.
Човек отговаря, отговаря, па му писва.
Явно всеки новодошъл решава да преслуша пишещите колко и къде, после вече спокойно започва да чете и пише по темите.
аз съм от 2008 някъде в бг мама пък чак сега задавам въпрос за секса, дори и всяка седмица да има такива анкети просто не обяснява злобните и неадекватни реакции на някои хора........просто който не го интересува или го смята за вулгарно - да го подминава,  както казва и mia 71, но колкото и да се  обяснявам културно простотията ходи по хората. Айде бай , че утре ще работим
, а скубането на коси явно ще продължава Mr. Green

# 28
Айде бай , че утре ще работим
, а скубането на коси явно ще продължава Mr. Green

Ама ти това ли чакаш, сеир.  Joy

Бай, да се наспиш хубавко!  Hug

# 29
  • Linz
При всяка такава тема- все по-често bowuu

Общи условия

Активация на акаунт