колко често правите секс с мъжа си?

• 33 255
  • 257
  •   1
Отговори
# 105
Мира все още си на 23, тепърва ще се променяш, не вярвам след 10 години да мислиш така

# 106

Т.е. и той....предполагам и неговите родители, вероятно и твоите се включват в обработката....
Освен да ти съчувствам миличка, незнам....не заради липсата на секс, а заради всичко останало, което ти се случва...

# 107
Ласи никой не знае дали ще живее след 10 години,а ти мислиш,4е ще мисля разли4но....нищо ли4но само споделям мнение
аризона с това,което кжзвам не целя съжаление!Просто споделям как би могло да изглежда отвърте едно семейство,което на пръв поглед създава идеални взаимоотношения,брак и дете!!!Идеаните семейства не винаги са такива!И това,което виждаме у приятели и познати понякога не е истинско за съжаление  bouquet

# 108
Мира все още си на 23, тепърва ще се променяш, не вярвам след 10 години да мислиш така

аз пък не вярвам нещата да се променят  Confused

# 109
...
Били сме и при адвокати!Вси4ко е на негова страна-доходи,местоживеене,държавни служител/и цялото му семейство/.....

При тези подробности, помоли модератор да ти изтрие писанията и не бъди толкова откровена по нета, защото не знаеш кой ще те прочете  Rolling Eyes

# 110
Оххххх, звучиш толкова обречено, а живота е пред теб, и може да бъде пълен с щастие и любов.
А защо мислиш, че едно дете ще расте щастливо в семейство, в което партньорите не се обичат?Отдавна е остаряло схващането, че трябва да търпим "заради децата"!

# 111
Не се сърди нека ги изтрият!Били сме заедно а близките ни и познатите ни не 4етат!Или ако 4етат,нека докажат Peace 4овек може да каже и 4е е обратен в нета,но кой ще го потвърди.........

# 112
  • Бургас
Щом мъжът и  носи всичко от което има нужда и е потребно към момента  на жената за един по-голям и твърд "Сникърс" да си разваля рахатлъка смисъл няма... Stop Mr. Green

Абсолютно подкрепям, колкото и "антилюбовно" да звуча. Щастието не винаги е любов и секс. Ако човекът се държи добре с теб, Мира, ако проявява уважение, няма скандали и успявате да комуникирате. Ако се чувстваш с детето спокойна финансово, социално, и психически с него - значи си струва да откриеш в мъжа си отново всички онези неща, които са породили някогашната ти любов. Ако не успееш - помисли си, че и алтернативата "голяма любов" не винаги е идеална. Говорим за семейство, все пак! Какво ще каже на детето си някой ден: "Зарязах баща ти, за да се чу.ам на воля." Казвам всичко това на базата на впечатлението, че сексът е единственият или поне главният проблем. Не знам по принцип какви са ви взаимоотношенията, а и нищо непоправимо, няма (освен това, което чака всички ни).
И за да потвърдя обективното си мнение, както и за да не е тотален спам, ще кажа, че ако зависи от мъжа ми - ще правим секс по пет пъти на ден. Аз обаче не смогвам на такъв ритъм.  Flutter

# 113
Юличка, ако теб те е страх от мъжа ти  - ще го наречеш ли "уважение"?
Страх може да има в междуслужебните отношения, а не в личните. Има ли ги - значи любовата се изпарила.
Мира, наистина ми стана ужасно жал за теб..
А най-глупавото е да обвиняваш себе си.. ooooh!
 Hug

# 114
Yulichka  до колкото помня твоят съпруг е по-възрaстен от теб Peace и мисля,4е рaзликжтa ви е по-голямa от нaшaтa!С товa не искaм дa те убидя,не го мисли!Могa дa ти кaжa евaлaтa!Ти си още едно докaзaтрелство зa ползaтa във връзкa с по-голям мъж!Мисленето!Мислиш то4но кaто мен.И то във всяко отношение!Евaлa!И ти блaгодaря,4е се вклю4и!
И дa ти позaвидя съвсем блaгородно нa любвелвилният и нежен съпруг!!!
И отново-според мен не е до възрaст,рaсa,мaтериaлно или семейно положение!Имa мъже,които сa женени зa жени,които по никaкъв нa4ин не им въздействaт!При4ините зa брaкa могaт дa сa много!Може дa съм билa млaдa,но още нa 17 рaзбрaх,4е този 4овек не се интересувa физи4ески от мен!Но се омъжих зa него зaрaди милото,грижовно поведение!То4кa слaгaм,4е стaнaхме бaнaлни в 4уждa темa!
И дa-винaтa е моят детски нaивен пубертет,който още не могa дa излекувaм!Те пуберите нaли все 4aкaт тръпки,целувки и секс...........е не живеем ве4е в тези години!

# 115
Явно сама си направила този избор, аз не бих могла да живея така. Страх и любов не ми се връзват заедно Naughty Дано да разбереш един ден , че заслужаваш повече и да намериш щастието за себе си  Hug

# 116
Но се омъжих зa него зaрaди милото,грижовно поведение!То4кa слaгaм,4е стaнaхме бaнaлни в 4уждa темa!

Те ще ни простят за спама. Спокойно  Simple Smile
Не знам какво да ти кажа... Не бих се разделила с детето ми... Намери начин да бъдеш щастлива в брака си.. Ако трябва с друг.
Не разбрах той какво мисли за тези неща.. Все пак си жена с потребности и много млада. Не говорим само за секс, а за милувки, прегръдки, нежност... Дано ги намериш.

# 117
Лили
никaкво време и сaмо4увствие нямaм зa товa Peace Пък и от крaй време не съм любимкa нa мъжкия пол Joy
Той кaкво дa кaже,зa сегa нямa и когa дa хойкaм понеже съм по цял ден с детето Peace
Бе 4уждите мъже сa зa другите жени!Нито имaм свой нито 4ужд не ми е цел!Вaжно е детенцето ми дa е добре/колкото и бaнaлно дa зву4и е истинa/и дa е щaстливо и оби4aно!Мен никой никогa не ме е питaл дaли съм щaстливa!Не смятaм,4е мaйките трябвa дa мислят първо зa себе си!Зa мен е мaлко егоисти4но!Без дa ви обиждaм,рaзбирa се  bouquet
Имaм ги тези милувки и нежност и оби4 в лицето нa детето си.Имa ли някоя която ще се откaже от товa зa сметкa нa мъжките???????????Никоя!

# 118
Аз не виждам какво ти пречи да имаш милувките на детето си, както и на някой истински желаещ и обичащ те мъж.. newsm78

# 119
Имaм ги тези милувки и нежност и оби4 в лицето нa детето си.Имa ли някоя която ще се откaже от товa зa сметкa нa мъжките???????????Никоя!

Всяко нещо с времето си. Ще видиш как някой ден ще помислиш и за себе си...
Права си за детето, но то не ти е партньор и някой ден ще трябва да си живее собствения живот. Не се концентрирай прекалено върху него.
Иначе си напълно права- без детето и аз не бих тръгнала никъде! В твоя случай търпение му е майката и по-късно малко егоизъм  Hug

Общи условия

Активация на акаунт