Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 140 100
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Много прекрасни неща сте направили и днес newsm51
Илрай прекрасен ти е лучника
Алхимика много вкусно
Бенита супер ти е тортата
Ани,Бени,Лина,Мат,Зиче,Мари ета,Хъни,Марабу,Селма,Цецето,Пепи,Гуинет,3Х,
Веси,Мадла,Вив,Фели...всички много прелестно и апетитно  newsm51

За днес пилешка супа,мусака,бисквитени пастички и баничка.

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 21:25 от megansg

# 616
# 617
  • пак на Рив Гош
Лулу, и тук да ти кажа, че супата ти изглежда чудесно и вкусно  Grinning! Аз съм правила подобна с къри и джинджифил, ще взема да пробвам и ябълковия чипс  Grinning.
Пак ви изпуснах края, за 2 дни толкова страници с вкусотии!
Алхимика, чудесни кюфтенца!
Лина, страхотно търпение имаш, да нарежеш и подредиш така винегрета  Grinning
Зиче, много красива питка!  Grinning
Хъни-Бъни, сладчиците с тиква и овесени ядки имат ли рецепта?
Mari_eta, много интересни сладки  Grinning

Аз показвам моя чийзкейк с манго...

... и ви казвам лека нощ!

# 618
Гуинет,anisunshine,Алхимика,благодаря за добрите думи,момичета! Hug
anisunshine,на мен пък ми останаха очите в твоите рулца от тиквички!И аз чакам за рецептата.
Бени,хареса ми карфиолчето,как го приготвяш?
Бенита,благодаря,кремчето звучи многообещаващо!
Роце,след този прекрасен чийзкейк ще бера як срам  Embarassed с моето нефотогенично и безформено парче
Тирамису с малини и боровинки:

Добре,че вкусът му компенсира доволно недодялания му вид-направо не мога да спра да загребвам с лъжицата Crazy и час по час го навестявам в хладилника Embarassed.Лабрекс,чакай ме да си правим компания в отбора на "уж" диетуващите,че то издържа ли се тук! Hug

# 619
..Уж ми киснаха патладжаните в солена вода повече от 1 час.Но така и си останаха горичиви.... Confused
  Защо ли?  newsm78

Селма, единственото ми обяснение е, че патладжана не е хубав - вече е обран този, от градините,  някъде го съхраняват по месец-два, но си губи вкуса.
anisunshine,  Гуинет, Мари_ета  Hug благодаря ви, последната да идва на закуска, пак има една за утре за девойчето.
Мария, много апетитно роле   bouquet красиво поднесено!
Хъни-Бъни, да не си посмяла - удоволствие е да гледаме свинско, особено в този сезон  Hug
Илианка, чуден лучник  Peace
Дитсан, дай малко баничка  Laughing
Мариета, сладките изглеждат страхотно   bouquet
Лулу, колкото пъти ти видя ябълковия чипс, толкова пъти се чудя дали да не ида да режа ябълките  Joy Joy
Алхимика, нека се учи половинът да помага в готвенето, хубаво е да има кой да те отмени  Wink

Роце,  обичам  след теб да се отчитам  Joy Joy при теб винаги има десерт, при мен - манджата  Flutter Flutter

За нас - едно по-нестандартно кисело зеле с джолан

за госпожицата и за утре - воденички с ориз

pure elixir, сега и ти с това тирамису  ooooh! отивам да спя.

# 620
pure elixir   фантастично тирамису,направо усещам аромата Heart Eyes
За карфиола-много лесно.Сварявам го в подсолена вода,отцеждам,слагам в намаслена тавичка накъсан на розички и заливам със сос Бешамел.Препичам  около 80 грама масло с 2с.л. брашно,когато стане златисто разреждам с пресно мляко и оставям да кипне,бъркайки.Може отгоре да се настърже кашкавал,малко преди да стане готово.Много лесно и любимо Peace

# 621
  • Torino,IT
Честит рожден ден на Аелис, да си жива и здрава, много щастлива и отлична кулинарка  Hug Heart Eyes Hug

Лина каз, страхотно настроение ми създаде с винегретати Рубикуп
Бени, и аз така правя карфиол, което ме подсети че отдавна не съм правила Peace
Елексирче с това тирамису направо дразниш Hug, с малини не съм се сещала
Илианка чуден лучник Peace
Пепчо, Меганс, Алхимика, Роца, Хъни, Мариета, Леля Ог, Лабрекс и всички които не съм изброила си знаете че сте винаги на ниво  bouquet Hug
Аз се отчитам с манджичката с чушки, които не ми остана време на напълня, пържени тиквички с млечен сос и фантазения шоколадос сладкиш на Селма, който по моя фантазия си остана без белтъчния покрив, но това не ни попречи да си го хапнем с удоволствие, Селма за теб  bouquet

Лека нощ  bouquet

# 622
Рулца от свинско с аспержи, прошуто и пармиджано в сметаново-доматен сос

Моля за рецептата!

# 623
Момичета - неуморни сте.
Така идейно ми дойдоха тези воденички на Пепчо, че чак запреглъщах... Не мога да прескоча също така лучника и тирамисуто.
Аз напоследък се записвам рядко със снимка, но пък ви чета всеки ден. И въздишам, и се възхищавам... Прекрасни сте!
Гледам обаче да не коментирам без снимка за да не утежнявам излишно темата.
Снощи бяхме на крем супа от тиква, без снимка, че преди няколко страници я има и банички с кайма (фалшиви банички бюрек  Grinning)

# 624
Здравейте момичета.Извинявам се за спама но имам нужда от помощ.
Вчера ми разбиха колата и ми откраднаха чантата със документите и печатите на фирмата.Имате ли идея какво трябва да направя и къде да информирам за откраднатите печати.Благодаря предварително,и пак се извинявам.

# 625
Дитсан, започни с полицията  Peace

Сутринта Рибена супа

# 626

Рулца от свинско с аспержи, прошуто и пармиджано в сметаново-доматен сос

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:WDwQCmvH9yM … ct=clnk&gl=bg

# 627
пеп-4o,навярно е така.... Thinking Когато купувах патладжаните,продавача ми каза,че това е последна партия български патладжани,следващата ще е вече гръцка.
   Съжалявам,че не ми се получи ястието....Иначе е страхотно хубаво и идейно!  Hug   bouquet

Lindita,радвам се за "удволствието" ви.Дано следващия път успееш да направиш сладкиша в цялостен вид.  Hug

Роца ,прекрасен сладкиш!  Heart Eyes

marabu,макар и да не обичам сирене по шопски,оценявам апетитния вид на твоето!  Grinning А супата е върхът!  Party

# 628
Здравейте,
Лулу чудесна супа, ето какво ще направя с домашното кокосово мляко. Simple Smile
Роца, много апетитен чийзкейк!
Аелис, честит рожден ден, пожелавам ти много вкусни моменти! Simple Smile   bouquet
От мен днес едно Шоколадово небе

и

Навсякъде е много апетитно!   bouquet
Поздрави Simple Smile

# 629
  • София
при нас руска салата, супа от пиле, направена като шкембе и истинско шкембе, сирене с кашкавал, луканков салам и зелени домети в гювеч

Общи условия

Активация на акаунт