Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 140 153
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Честит рожден ден, Аелис!Пожелавам ти много слънчеви усмивки и късмет!

# 646
  • Пловдив
МОМИЧЕТА ВЪЛШЕБНИЧКИ СТЕ ВИЕ В КУХНЯТА...... Hug  chef ВСИЧКИТЕ   bouquet  bouquet  bouquet

Аелис  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ВИНАГИ ДА НИ РАДВАШ С КУЛИНАРНИТЕ СИ ВДЪХНОВЕНИЯ.

Гуинет днес сме на твоите страхотни кюфтета с бял сос ..и аз потвърждавам ,че наистина рецептата е страхотна. Макар че не намерих телешка кайма направих ги със смес и пак стана чудесна.... bouquet
Благодаря ти ,че я сподели.  bouquet  bouquet  bouquet

КЮФТЕТА С БЯЛ СОС

# 647

Аелис, честит рожден ден, мила! Жива, здрава, щастлива и късметлийка!

Вкъщи разни фасули на фурна, пудингови мъфинки, отдавна не бях ги правила, намалих маслото по предложение на мах-мама, тестото стана по-гъсто и задържа ореховите ядки и портокаловите корички от сладко и черпя с ореховото си ликьорче! Grinning

# 648
  • на втория етаж
   Аелис,честит празник!Бъди здрава,щастлива и обичана!  bouquet

От мен днес картофени кюфтенца и салата

и сладки "Картошка"

Весела и приятна вечер на всички! Grinning

# 649
Боже, labrex, ти ще ме довършиш с това ликьорче  Confused, а точно сега не мога да пия алкохол. Дали се доближава на вкус като бадемовия апратив едно време?
И ако може да ти дам едно предложение  Blush. В любимите ти рецепти да вмъкнеш линкове с всички рецепти в първия пост, за да може да се намират по-лесно.

В нас снощи и за днес има пълнени чушки. В соса нарязах наситно малко зеле от туршията и добавих 2 чаши зелев сок. Много добре се получи:

Забравих да честитя на Аелис Рождения ден. Да си жива и здрава и продължавай да ни радваш с хубави рецепти!

# 650
Аелис, честит рожден ден, най-добри пожелания и от мене

Felicidad, впечатляващо !!!
пеп-4o, така ми се прияде от рибената супичка  Peace
alximika, много вкусни изглеждат кюфтенцата  Simple Smile

- пилешка кавърма по рецептата на пеп-4o  Hug

- козунак за закуска по рецептата на mari_eta

# 651
  • Варна
Аелис Честит Рожден Ден!

Много щастие и късмет ти желая и да ни радваш с вкусните,красиви и майсторски неща.
След толкова много апетитни ястия при нас супа топчета и кюфтенца.

# 652
Отвратителни сте Laughing Mr. Green Crazy Hug
Заради вас днес майка ми готви цял ден Laughing
Няма се хваля със снимки,защото са същите като на някой от вас от последните 3 странички Mr. Green
Ама ми ''запалихте чергата'' ядко днес Crazy
Утре няма да ви чета,че ще трябва да готвя Laughing
Ама след два-три дни пак ще ви дзакна,че сте много полезни.
Браво момичета.Моите аплодисменти!  bouquet
Оная пита ...с балончетата на два реда...пече сеееее Crazy Sunglasses

# 653
mimi P27 , какво е това с шоколада отгорв?Много вкусно изглежда.

бисквитена тортичка, в купички Wink

# 654
mimi P27 , какво е това с шоколада отгорв?Много вкусно изглежда.

бисквитена тортичка, в купички Wink

Аелис newsm59

# 655
Благодаря ви момиета за похвалите
Краси ето тук можеш да видиш колко е голяма ,отвътре тортата е карамелена торта на Лулу
http://darkssy.snimka.bg/cooking/torti2.461793.21303174

# 656
  • София
При нас тази вечер спагети, които вече ги няма. Simple Smile

Аелис, честит рожден ден!  Hug  Здраве, щастие и любов ти желая!  bouquet

# 657
Нямам думи!Кълна се това е най-вкусната пита която някога съм яла Crazy
Вече я няма Laughing

Разкошна е станала и твоята питка! Нямате милост вие с тези питки, точно сега когато ми се счупи машината за хляб и си чакам новата!

# 658
  • Пловдив
И аз не се сдържах на пита  балончета на ТАНИТА  ето я и моята макар че я по припекох коричката и беше божествена... и я излапаха  като не видели..Утре пак ще правя имам поръчка  bowuu
ТАНИТА благодаря за страхотната рецепта.  bouquet  bouquet  bouquet

# 659
Мили момичета, толкова много хубави неща сте написали за моите хелоуински лакомства и за мен самата!  Blush  Hug Почервеняха ми ушите и ми поникнаха крила, докато четях коментарите ви! Благодаря от сърце! За вас  bouquet , защото от вас се уча и вдъхновявам!

Аелис, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и късмет, любов и щастие и непресъхващо вдъхновение!   bouquet
FRESA, искам и тук да те поздравя за прекрасната торта! Прилича по-скоро на някаква керамична статуетка, отколкото на торта! Цветчетата са цяла полянка, а кукличката е много сладка! Как правиш тревата?
иланг-иланг, благодаря за комплиментите и за рецептата за празената супа!
verabel, винаги правя меденките по рецепта на Ванчето. Страхотни са на вкус, цялото семейство много ги обичаме. Менюто ти е супер!
karzz, грабвам си от баничките-пурички и едно парченце от баницата на megansg, изглеждат страхотно!
labrex, много красиви цветчета с наденичка!
ilrai78, diana lobodova, ребрата със зеленцето няма да ми излезна дълго от ума!
pure elixir, питата с балончетата е много красива! Djane, Зиче, и вашите балончета са станали чудесни!
viv-miv, ето защо са ти станали толкова хубави меденките- имаш си много сладка помощничка  Laughing Да ти е жива и здрава!
Пепчо, доядоха ми се воденички (никога не съм готвила, а май ми е време). И за джоланчето думи нямам!
Гуинет, багетките като бебчета са налягали! И мъфинките са страхотни, кекса и той красиво нашарен, а най-вкусно ми се вижда месцето с патладжани!
Весииии, от кога те чакам! Много ми липсваха твоите красиви творения! Радвам се, че се появи отново! Както винаги с красиви и вкусни идеи!  Hug
lina kaz, страхотно ти е кубчето от зеленчуци, а есенната тиква е идеално аранжирана!
Роца, разкошен чийзкейк!
Anuck, много оригинално шоколадово небе! И вкусно, несъмнено!
anisunshine, показала си баклава-слънце!
beniii, ще го опитам и аз този сладкиш!
ралка..., добре дошла! Чудесно представяне!

Аз днес, за да не съм без нищо, ще си покажа печената тиква и един десерт пак с тиква, яйца, мляко, орехи и мед:

Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт